Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

South Eduard

RPG Admin SAMP
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About South Eduard

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 04/29/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti
 • Hobbies
  Football is my life <3, Sa:Mp, CsGo, ETS2MP, GTA V, Fifa

Previous Fields

 • Real name
  Eduard
 • RPG1 Nickname
  Eduard..
 • RPG2 Nickname
  Va
 • MIX Nickname
  Fanii
 • CS 1.6 Nickname
  Mei. <3

Contact Methods

 • Steam ID
  Eduard..

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. South Eduard

  Ar trebuii sa îți alegi dintre lider și helper sau admin, asa mi se pare corect
 2. South Eduard

  Cine te pune sa dai cu codul? Adminii stau cu zilele sa prindă un jucător și acuma vreți unban. Trebuia sa te gândești de 2 ori înainte sa dai cu codul, sa îți tragă un program pentru tine.
 3. South Eduard

  Sau măcar sa se se ajungă la o economie de mijloc.
 4. South Eduard

  Daca chiar îți dorești sa îl păstrezi, poți licita cu celelalt proprietar pentru bizul dorit. Dacă nu ai suficienți bani, îți primești valoarea pe casa sau biz, simplu.
 5. South Eduard

  Încetați cu certurile astea. Ce dacă, este RPG1, 2,3 sau 4. Și cei de pe 3 sau 4 au muncit pentru funcțiile lor, având standarde mai mici pentru ca nu aveau playeri. Eu am fost acceptat la helper din prima și sunt de pe RPG1, alții de pe 3 sau 4 poate au aplicat de mai multe ori ca să între la helper. Referitor la lider, treaba este aceeași, fiecare a muncit sa ajungă la funcția dorita. Dacă e sa fie metoda cu 2 lideri, fiecare lider își organizează facțiunea lui pana când unul dintre ei își da demisia, simplu.
 6. South Eduard

  Asta ar fi normal și corect. Economia de pe rpg 1 este diferita fata de pe RPG3. Dacă tot ai banii și îți dorești casa sau bizul, sa se facă o licitație între cei 2.
 7. South Eduard

  Eu zic sa nu ne mai jignim și sa ajungem la un punct comun. Treaba cu liderul sta în felul următor. Cel care are o vechime mai mare, se implica ( se poate vedea în organizarea membrilor, activități, pe partea de forum) sa rămână lider, indiferent ca ești de pe 1, 2, 3 sau 4. Asta ar fi cea mai buna soluție. În caz de ai 2 funcții (lider și helper sau lider și admin) sa fi pus frumos sa alegi, le-ar ușura munca lui Kelton și Bobo.
 8. South Eduard

  Cel mai corect pentru lideri, cel mai activ și cu vechime, acela ia lider, indiferent ca e de pe RPG3 sau rpg4
 9. South Eduard

  Degeaba te dai tu mare cu zilele și orele alea dacă nu faci nimic în game, îți faci raportul la admin/helper și postezi pe forum. Liderul o sa aleagă un sublider, poate sa îți ruineze toată '' munca '' pe care tu ai făcut-o. Și legat de faza '' am mai multe zile intr-o factiune pe samp decat ai tu de cand te joci jocul asta '' se vede caracterul tău de copil pe care îl ai, doar atât zic.
 10. South Eduard

  Propun sa se unească RPG1 cu RPG4 și RPG2 cu RPG3. Ar fi cel mai corect lucru, deoarece Rpg 1 este cel mai populat fata de RPG2, iar rpg 3 este mai populat decât rpg4
 11. South Eduard

  Plânge no dreptul după tine
 12. Nume & rang: Eduard.., rank 5 Echipa: ambele Data învoirii: 20 iubie 2019 Motivul învoirii: Posibil sa nu fiu acasa Alte precizări: Cigarette sublider
 13. South Eduard

  Nick: Eduard.. Rank: 5 Data sanctiunii: 04.06.2019 Membrul sanctionat si rankul sau: Decent. rank 5 Sanctiune: FW Motiv: Absent la antrenament Dovezi (optional): Evidenta antrenament Alte precizări?: -Scuzati întârzierea
 14. South Eduard

  Nick: Eduard.. Rank: 5 Data sanctiunii: 04.06.2019 Membrul sanctionat si rankul sau: MAEVE.GALMA rank 3 Sanctiune: FW Motiv: Absent la antrenament Dovezi (optional): Evidenta antrenament Alte precizări?: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.