Jump to content

Sărbători Fericite Tuturor. Quest & Gift aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Norbert

Donator
 • Content Count

  2219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

286 Extraordinary

About Norbert

 • Rank
  Very Important Person
 • Birthday 05/18/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca.

Contact Methods

 • Skype
  PM
 • Steam ID
  PM
 • Discord
  PM
 • Instagram
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Richard Norbert
 • RPG1 Nickname
  [eB]Norbert
 • RPG2 Nickname
  [eB]Norbert
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

7054 profile views
 1.  

  1. Regenesis

   Regenesis

   Voiam sa scriu automat ”lasă manelele bă”, ca de' cunoscându-te pe tine...

 2.  

  Richard vă salută 😘

 3.  

    Bună seara!

   

   

   

  A venit momentul sa-mi vad de treaba mea, un joc cât mai frumos. :* 

 4. În 2011, Steve Jobs a murit la vârsta de 56 de ani de cancer pancreatic, lăsând o avere de 7 miliarde de dolari și acestea sunt câteva dintre ultimele sale cuvinte ...

  „În acest moment, culcat în pat, bolnav și îmi amintesc toată viața, îmi dau seama că toată recunoașterea și bogăția pe care o am sunt lipsite de sens în fața morții iminente. Am bani pentru a angaja cei mai buni în orice sarcină, dar nu este posibil să angajez pe cineva care să-mi poarte boala. Banii pot obține tot felul de lucruri materiale, dar există un lucru care nu poate fi cumpărat: „VIAȚA”.

  Pe măsură ce îmbătrâneam, mi-am dat seama că un ceas de 300 $ și un ceas de 3.000.000 $ arată în același timp. Că, cu o mașină de 150.000 de dolari și o mașină de 15.000.000 de dolari, putem ajunge la aceeași destinație. Că un vin de 150 USD sau unul de 1500 USD generează aceeași „mahmureală”. Că într-o casă de 300 de metri pătrați sau una de 3000, singurătatea este aceeași ”.

  „Adevărata fericire nu vine din lucruri materiale, vine din afecțiunea pe care ne-o oferă cei dragi”.

  Deci, sper să înțelegeți că atunci când aveți prieteni sau cu cineva cu care să vorbiți, este adevărata fericire!

  Cinci fapte de netăgăduit

  -Nu-ți educa copiii să fie bogați. Educați-i să fie fericiți. - Atunci când vor crește vor cunoaște valoarea lucrurilor, nu prețul.

  -Mâncați-vă alimentele ca medicamente, altfel trebuie să consumați medicamentul ca alimente.

  -Oricine te iubește nu te va părăsi niciodată, chiar dacă au 100 de motive să renunțe. El / Ea va găsi întotdeauna un motiv să se mențină.

  -Există o mare diferență între a fi om și a fi om.

  -Dacă vrei să mergi repede, du-te singur! Dar dacă vreți să mergeți departe, mergeți împreună.

  Și în concluzie:

  În orice etapă a vieții în care vă aflați acum, fiți recunoscători și bucurați-vă la maxim de lucrurile mici și păstrați-vă dragostea partenerului, a familiei și a prietenilor, astfel încât, când vine ziua când perdeaua coboară, puteți purta cu tine adevărata bogăție a acestei lumi, totală ... 😱

  1. TLG Ratonescu
  2. TLG Cretsu

   TLG Cretsu

   Ok, uite si una cu Danutul nostru.
    

    

 5. Bună seara. Momentan nu știu ce se întâmpla, dar vă las pe voi să vă ocupati! O seară minunată vă doresc!
 6. Norbert

  Nume: Richard. Rank: Leadere NMS. Motiv: Probleme in paradis. Alte explicații: Mult succes.
 7. REGULAMENT No Mercy Soldiers INFO Clanul a fost fondat pe data de 26.11.2020 de catre Richard. si avem ca scop formarea unui colectiv unit si respectuos. Regulile clanului 1. NU acceptam lipsa de respect fata de colegii clanului. 2. NU acceptam posturile de maxim 5 cuvinte asupra unui coleg de clan fara un motiv bine intemeiat, incercam sa evitam post-hunterii. 3. NU este permis DeathMatch-ul [DM] aiurea pe colegi. Veti fi sanctionati de catre lider. 4. NU este permis /clanresign fara o cerere de demitere. Contrar, veti fi adaugati pe BlackList. Regulamentul membrilor la aplicatii 1. NU este permis free-chat in aplicatii. Puteti comenta doar cu PRO, CONTRA si NEUTRU. 2. NU acceptam neseriozitate la aplicatii. Cei care oferă voturi de formă, din ură sau pentru a ajuta un prieten să intre în clan vor fi sanctionaţi cu 1x /clanwarn. Sancțiunea crește în funcție de caz. Nu tolerăm astfel de incidente, toţi aplicanţii sunt egali. 3. Membrii care comentează aiurea la alte voturi ale colegilor de clan vor fi sancţionaţi! 4. Membrii nu vor avea voie să răspundă cu fonturi imense şi culori prea ţipătoare la ochi! Folosiţi ceva elegant. Reguli Rank-UP! Rank1 - Primesti la intrarea in clan. Rank2 - 14 zile de la intrarea in clan. Rank3- 21 zile de la intrarea in clan. Rank4 - 28 zile de la intrarea in clan. Rank5 - 35 zile de la intrarea in clan.
 8. Nick: Norbert RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Clau.Arfista & Cretsu. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): , Alte precizari: Sper că nu am deranjat. Multumim!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.