Jump to content

1234

Member
  • Posts

    812
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1234

  1. Cum rezolvam cu autoclicker-ul cand suntem in misiune?

    1. Lordd

      Lordd

      Chiar, probabil ar trebui sa fie adaugate ceva timere bonus pentru a preveni autoclicker-ul in misiune.

    2. Kelton

      Kelton

      Sunteți scoși din misiune dacă n-o finalizați într-un timp prestabilit.

  2. 2 ani pana la urmatorul sezon =[

    1. Show previous comments  7 more
    2. 1234

      1234

      Na bine. Dar tot nu va fi la fel.

    3. woodstar

      woodstar

      Ramane de vazut 

    4. 1234

      1234

      Doamne ajuta. Asteptam sezonul 8, vedem atunci.

  3. A facut si double-post :). La multi ani, @Pheno K1ng!
  4. NR era mult mai frumos înainte de toate topic-urile astea.
  5. Imi place poza aia la nebunie.

    1. Show previous comments  21 more
    2. woodstar

      woodstar

      :)) nici nu vreau sa imi imaginez 

    3. 1234

      1234

      Tocmai am văzut cel mai epic episod din GoT

    4. 1234

      1234

      Totusi cred ca Viserion, dupa ce moare regele, revine la normal. Sper ca asa va fi, macar.

  6. Înjuri cam urat pe Facebook :)

  7. Lasa-l sa-si spuna punctul de vedere.
  8. Frate de al meu ca poza asta de profil

  9. Să ai parte de tot ce-ti doresti, mai ales pe aia bună din bloc
  10. Stiu ca nu mai sunt NR si ca nu am avut cele mai bune relatii, dar, sincer, o sa-mi lipsești.
  11. Fara ura, zici sa nu deviezi de la subiect si vad ca faci o tentativa de a jigni. Mai calmeaza-te ca nu-si are rostul.
  12. Nu mai traiesti B-Zone 2-3 ani daca continua asa. Abia se strang 500 de jucatori pe RPG 1
  13. Zici tu, zici, dar daca nu baga anti-cheatu si sa vina momentul iertarii, jucatorii nu mai vin inapoi. Asta nu o sa fie curand deoarece banii is pe primul loc.
  14. E sfarsit de vara, nu isi are rostul.
  15. Quest-urile zilnice sunt cunoscute peste tot.
  16. O idee buna pentru incepatori, am dat +. Dar de ce acum? De ce aceasta idee? Exista zeci, sute de idei mult mai bune decat asta, care necesita a fi adaugate cat mai rapid. Salariul la unele factiuni nu exista, lag la war, nu exista anti-cheat, poate 2025. Nu observi cum se prabuseste comunitatea in fata ochiilor vostri? Ori in fata ochilor sunt doar banii? Te gandesti ca nu mai sunt jucatori din cauza copiilor prosti, nu am de ce zice nu, dar crezi ca asta e singurul motiv? Serios? Nu mai veniti cu aceeasi scuza de fiecare data, nu mai aruncati cu rahat in oameni si spuneti-le pe fata. Nu credeti ca de 8 ani jucatorii de top, cat si incepatorii (bineinteles, de la ei vin banii), merita sa stie adevarul despre ce faceti de fapt? Cred ca la inceput a fost un proiect de incercat, a evoluat comunitatea, ati castigat banii, dar apogeul B-Zone-ului s-a dus pe apa zambetei in anul 2017, un an in care speranta nu mai exista. Foarte multi prieteni de ai mei s-au lasat din cauza regulilor si a acestor actualizari de 2 lei. Cu acest mesaj nu am vrut sa aduc ura asupra nimanui, dar vreau sa va treziti odata la realitate. Cu stima, un simplu jucator de pe B-Zone. (Noi, astia, pirlitii, nu avem voie sa ne spunem parerea). Sanatate!
  17. Pilele astea, nu ai ce face

  18. Vreau salariul pe luna asta

    1. Show previous comments  1 more
    2. 1234

      1234

      :))))), ai lovit bine, felicitări!

    3. South zeEk

      South zeEk

      Scuze ca n-am raspuns pana acum dar n-am prea dat pe forum :)). 

    4. 1234

      1234

      Tot vreau salariul 

  19. - Nume: Zante - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Tema aleasa - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Cu Constantin.
  20. @L0Gic, vezi ca aici este RPG 1, data viitoare ai report.
  21. @DeNd1, cerere acceptata. Interviul tau va fi preluat de catre domnul Local Editor valeras. @Garret ROYAL, parca nu mai jucai aici. Interviul tau va fi preluat de catre Local Editor Afrojack. Ordinea în care se vor acorda urmatoarele interviuri: 1. Network Anchor Ura[G]anX, disponibil 2. Local Editor GodWokeN., inactivitate 3. Network Anchor Phenomenal, disponibil 4. Local Editor David[JUNIOR], interviu activ 5. Local Editor trouble., interviu activ 6. Local Editor Kopgee, disponibil 7. Network Anchor Gh[o]sT., interviu activ 8. Local Editor Constantin, disponibil 9. Local Editor Juvinho, disponibil 10. Local Editor valeras, interviu activ 11. Local Editor Afrojack, interviu activ Clarificări legate de sistemul în care se vor acorda interviurile: - dacă clientul dorește să dea interviul cu un reporter anume, iar reporterul respectiv are deja un interviu nefinalizat sau are inactivitate activă, reporterul va fi pus la finalul listei și interviul va fi acordat primului reporter disponibil. - reporterul care a primit interviu va fi automat pus la finalul listei de așteptare. - dacă aveți cerere de inactivitate, figurați pe lista, însa nu veti primi interviu când ajungeți pe pozitia 1 si veti fi puși automat la final. - fiecare jucator promovat la functia de Local Editor este pus la finalul listei. - interviurile sunt obligatorii pentru reporterii de rang 3-4. Dacă jucatorul dorește să sustină interviul cu un membru rang 5-6 sau un membru care detine gradul de admin/helper, există posibilitatea ca acesta să refuze.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.