Jump to content

A L k A t R a Z JuNiOR

Member
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About A L k A t R a Z JuNiOR

  • Birthday 12/22/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targu Jiu, Romania

Previous Fields

  • Real name
    Mihai
  • RPG Nickname
    ALkAtRaZ[JuNiOR]

Recent Profile Visitors

376 profile views

A L k A t R a Z JuNiOR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

2

Reputation

  1. Nume: Chevy[Huligan] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Palatul cu ID 344 te asteapta cu rent in conditii de lux , intr o zona rezidentiala din San Fierro. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Mersi.
  2. Nume: Chevy[Huligan] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Palatul cu ID 344 te asteapta cu rent in conditii de lux , intr o zona rezidentiala din San Fierro. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Mersi.
  3. Nick : Chevy[Huligan] Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 09.09.2016 Lipsesc din motivul: Sunt la tara si merge netu greu la wars. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
  4. Nick : Chevy[Huligan] Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 01.09.2016 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
  5. Nick : Chevy[Huligan] Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :26.08.2016 Lipsesc din motivul: Nu mai merge netul..trebuie sa vina cei de la AKTA sa bage fibra optica. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Multumesc de intelegere.
  6. Nick : Chevy[Huligan] Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :25.08.2016 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta la war.
  7. Nick :Chevy[Huligan] Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :15.08.2016 Lipsesc din motivul: Sunt plecat toata ziua la tara. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari: Multumesc.
  8. Nume: ChEvY[HuLiGaN] Rank: 2 (Cholo) Data sanctiunei: 12/08/2016 Suma depusă: 5.000$ Motivul amendării : Absent la war. Screenshot: http://imgur.com/a/l8cUv
  9. -Nume: Chevy[Huligan] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Palatul cu ID 344 te asteapta cu rent in conditii de lux , intr o zona rezidentiala din San Fierro. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Mersi.
  10. -Nume: Chevy[Huligan] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Palatul cu ID 344 te asteapta cu rent in conditii de lux , intr o zona rezidentiala din San Fierro. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Mersi.
  11. Nume: Chevy[Huligan] Rank: 1 Data sanctiunei: 02/08/2016 Suma depusă: 5.000$ Motivul amendării : - la war Screenshot: http://imgur.com/a/qFZWA
  12. Nick : Chevy[Huligan] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 03.08.2016 Lipsesc din motivul: Plec la tara si nu am net. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta la wars!
  13. -Nume: Chevy[Huligan] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Palatul cu ID 344 te asteapta cu rent in conditii de lux , intr o zona rezidentiala din San Fierro. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Mersi.
  14. Nick : Chevy[Huligan] Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni : 29.07.2016 Lipsesc din motivul: Am probleme cu pc-ul 2/3 zile ( stie Gabos.) Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.