Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CristiOwn

Member
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Cristi

Contact Methods

  • Instagram
    https://www.instagram.com/_cristi.radu_/

Recent Profile Visitors

327 profile views

CristiOwn's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. +1 sa le dea Dumnezeu sanatate la membrii acestia ❤️
  2. CristiOwn

    Cod

    AMC, spargi pusculita sa bagi banii pe paysafecard, mai stai si la mare coada la non-stop si cand insfarsit cumperi codul iti strica distractia la war adminul
  3. Ma simt Cand ai task sa ajungi pe Chiliad dar sa si calatoresti 5km cu un Taxi Respect si drumuri bune la toti soferii care si pierd orele in traficul infernal din LS, LV si SF ❤️
  4. CristiOwn

    bad guy

    +1 Morning Jokes
  5. Nickname: CristiOwn Nivel: 61 Rank: 2 Echipa actuală: Roads Echipa dorită: Swat Motiv: Doresc mai multa actiune !
  6. * Nick:CristiOwn* Rank2:* Motiv:Doresc sa intru in echipa de SWAT fiindca consider ca sunt mai productiv in acea sectiune.* Alte precizari:Multumesc pentru timpul acordat, succes in continuare !
  7. * Nick:CristiOwn * Rank:5 * Am dat test cu:zNeca * Data testului:03.09.2018 * Admis / respins:Admis * Rezultatul la proba teoretica(x/3):1.5/3 * Alte precizari:Bafta !
  8. * Nick:CristiOwn * Rank:5 * Am dat test cu:Andrey[Faraon] * Data testului:03.09.2018 * Admis / respins:Respins * Rezultatul la proba teoretica(x/3):3/3 * Alte precizari:Imi pare rau.
  9. Nick: CristiOwn * Rank: 5 * Am dat test cu: Mihuta_Darius04 * Data testului: 14.08.2018 * Admis / respins: Respins ! * Rezultatul la proba teoretica(x/3): 3/3 * Rezultatul la proba practica(x/3): N/A * Alte precizari: Dupa ce ca nu stie o boaba din regulamente mai este si tare in cioc cu mine.
  10. * Nick:CristiOwn * Rank:5 * Echipa:Swat * Invoire [sedinta / antrenament]:Sedinta * Data/Ora: 22.06.2018 la ora 19:00 * Lipsesc din motivul:Probabilitatea este mare sa fiu plecat din oras, dar fac tot posibilul sa ajung la sedinta. Am facut cererea pentru orice eventualitate in caz ca nu ajung la timp. * Alte precizari?:Multumesc pentru intelegere, o sa imi fie dor de tine, succes in continuare !
  11. * Nick:CristiOwn* Rank:Rank2 (Detective)* Motiv:Vreau sa curat orasul de infractori si de neleguiti.* Alte precizari:Multumesc pentru calda primire in SFPD, va pup si va respect pe toti.
  12. * Nick:CristiOwn * Rank:0 * Echipa:Road * Invoire [sedinta / antrenament]:Sedinta * Data/Ora: 16.12.17, 19:00 * Lipsesc din motivul:Nu pot ajunge deoarece sunt plecat cu parintii la niste rude. * Alte precizari?:Multumesc pentru intelegere, va urez toate cele bune.
  13. Nick-name: CristiOwn Rank: 1 Ma invoiesc de la: War. Motivul pentru care nu pot veni: Momentan nu am internet pe pc. Data: 21.10.2016 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Am facut cererea de pe mobil folosind datele mobile. Multumesc pentru intelegere.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.