Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

DeathSeries

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DeathSeries

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/04/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dumbraveni, jud. Sibiu
 • Hobbies
  SA-MP

Contact Methods

 • Skype
  dany_likes

Previous Fields

 • Real name
  Dani
 • RPG1 Nickname
  DeathSeries
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

63 profile views
 1. DeathSeries

  Nume: DeathSeries Rang : 1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/vLFRtZL Link catre reclamatie(daca exista): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/50651
 2. DeathSeries

  Nume: DeathSeries Rang : 1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/vYSawnr Link catre reclamatie(daca exista): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/50650
 3. DeathSeries

  Salut baietii. Welcome celor noi, sper sa faceti treaba buna si sa nu ne dezamagiti la war-uri. Bafta!
 4. DeathSeries

  Nume: DeathSeries Rank: 1 Data sanctiunei: 21/06/2016 Suma depusă: 2000$ Motivul amendării : Sub 900 sec la war. Screenshot: http://imgur.com/vzEmxEX
 5. DeathSeries

  Am observat si eu ca nu e bug de la server, e de la laptop. Am pe langa laptop si un desktop PC si pe ala merge sa adaug obiecte. Am transferat GTA-ul de pe PC pe laptop in speranta ca va merge dar tot degeaba, primesc crash. Deci e de la laptop, probabil imi lipsesc niste fisiere necesare rularii jocului sau nu stiu.
 6. DeathSeries

  GTA-ul l-am descarcat de pe Filelist, si are crack-ul HOOLDUM, nu vad de ce nu merge...
 7. DeathSeries

  Am incercat si tot degeaba, nu merge. Primesc crash in continuare.
 8. DeathSeries

  Nick-ul tau: DeathSeries Server: RPG.B-Zone.Ro Descrierea bugului: De fiecare data cand dau /hu si incerc sa adaug un obiect de mobilier primesc crash instant. Cum dau click pe un obiect din lista, cum primesc crash. Am reinstalat sa-mp-ul fara moduri si la fel imi face. Screenshot(s): http://imgur.com/1qcJWAm http://imgur.com/AQKWthL
 9. DeathSeries

  Poftim crosshair-ul cu care joc eu: http://forum.b-zone.ro/topic/274739-weaptinta-mica-verde/E o tinta destul de buna, zic eu. Ai multe avantaje daca folosesti tinta asta la war.
 10. DeathSeries

  Epical, in primul rand trebuie schimbati membrii. Dupa cum ai zis si tu, nu are rost sa bagi toate paletele care nu stiu sa stea pe turf sau nu sunt in stare sa faca scor pozitiv la war-uri. Regulile ar trebui sa fie altele si mult mai drastice, cei care din 5 war-uri fac scor negativ la 3 dintre war-uri, ar trebui sa primeasca FW. Dupa cum observi si tu, in factiune sunt membrii care fac scor negativ de fiecare data la orice war, asta inseamna decadere. In felul asta nu vom progresa nicidata si nu vom ajunge unde ne-am propus, sa castigam cat mai multe turfuri. In al doilea rand, ar trebui organizate antrenamente (pe echipe) asemanatoare cu desfasurarea unui war. De exemplu, training room-ul ofera o gama larga de obiecte dupa care se pot ascunde jucatorii exact ca la war. Ar trebui improvizate antrenamente de tip, war (zic eu) Adica din 20 de membrii de ex, sa se faca echipe de 10 - 10 si sa se simuleze war-ul, fix ca pe turf. Consider ca in felul acesta jucatorii vor putea progresa foarte mult si vor invata sa stea pe turf. Si eu am fost paleta la inceput si recunosc, nu mi-a fost usor sa ma ridic si sa fac scor pozitiv la fiecare war din ultimele 5 war-uri. Totul tine si de indemanare si de cum percepi tu jocul, daca mai asculti si de leader, subleader e si mai bine. Bun, altceva: regulamentul sa fie regulament frate. Am vazut ca se face mult DM, se incalca regulamentul in anumite situatii gen: Iei o masina fara sa anunti pe /f, etc. Daca ar fii sa ne facem fiecare de cap si sa nu ascultam de leader, subleader, nu ajungem nicaieri, vom fii mereu dezorganizati, etc... Corect?
 11. Nick-name: DeathSeries Problema/nelamurire: De fiecare data cand dau /hu si incerc sa adaug un obiect de mobilier primesc crash instant. Cum dau click pe un obiect din lista, cum primesc crash. Am reinstalat sa-mp-ul fara moduri si la fel imi face. Screenshot/Video: http://imgur.com/1qcJWAm http://imgur.com/AQKWthL Alte precizari: Sper sa ma puteti ajuta, am aceasta problema de foarte mult timp.
 12. Nick-name: DeathSeries Problema/nelamurire: De fiecare data cand dau /hu si incerc sa adaug un obiect de mobilier primesc crash instant. Cum dau click pe un obiect din lista, cum primesc crash. Am reinstalat sa-mp-ul fara moduri si la fel imi face. Screenshot/Video: http://imgur.com/1qcJWAm http://imgur.com/AQKWthL Alte precizari: Sper sa ma puteti ajuta, am aceasta problema de foarte mult timp.
 13. DeathSeries

  Cati sunt pe lista pana la urma? Squatch si G.Unit doar?
 14. DeathSeries

  Ce fac bajetii?
 15. DeathSeries

  Imi pare rau pentru tine... Bafta LittleOwn!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.