Jump to content

Mr RydeR

Member
  • Posts

    315
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr RydeR

  1. Nume in joc: RydeR Level: 35. Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 7 luni Factiuni precedente : Taxi Cab Company, News Reporter,The Tattaglia Family, The Corleone Family,The Paterno Family. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Soldato. (The Paterno Family) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu prea aveam timp de Sa:Mp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario - Rank 5 (Tattaglia) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta munca. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unei sume de bani ( Paid Assassin ) Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (Drive-By) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cred ca a fost o greseala. Reason:Pa Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat!
  2. Nick: RydeR Level: 35 Rank: 1 Vechime: 2 saptamani De ce doresti sa pleci din Tattaglia? Nu mai joc sa:mp o perioada Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte frumoasa. Alte precizari?: Croco iti multumesc pentru sansa acordata , ma voi intoarce cu mare drag in tataglia cat timp vei vi tu lider , succes in continuare
  3. Neatza! O sa intru mai incolo pe server , trebuie sa imi reinstalez windowsul .
  4. Salut tuturor , sunt nou pe aici .. sper sa ne intelegem si sa facem o treaba buna impreuna
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.