Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Ady10

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Ady10

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/15/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -
 • Hobbies
  -

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Ady
 • RPG2 Nickname
  Ady

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Salutare baieti, care imi da si mie 1k :)))) De ce nu ziceti nimic?
 2. Ady10

  Salutare dragi colegi
 3. Ady10

  Nick-ul tau:AdyServer:rpg2Descrierea bugului:Nu pot spune ca este chiar un bug dar as vrea sa imi pun hidden pe shamal si nu stiu cum sau daca se poate si daca nu se poate ar fi foarte fain daca ati putea sa faceti asta posibil deoarece pe nici un servar pe care am jucat nu am vazut un avion cu o culoare diferita decat alb.Screenshot(s):-
 4. Ady10

  Nick:Ady RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari:Asa ca de ziua mea.
 5. Ady10

  Nick:Ady RPG Bar (mic):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ady Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari:Asa ca de ziua mea.
 6. » Nickname: Ady» Level:89» Rank:2» Motivul:Imi place sa merg dupa wanted, m-am plictisit de rutiera » Alte precizări: Pace, bucurie si bere la cutie. Mersi
 7. » Nickname: Ady » Level: 76» Rank: LS Detectiv (2)» Motivul: Doresc sa merg dupa wanted deoarece m-am cam plictisit la ROADS.» Alte precizări: Multumesc.
 8. » Nick: Ady » Rank: 1 » Echipa: Rutiera » Data: 8/8/2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Ședință » Lipsesc din motivul: Sunt plecat la un botez. » Alte precizari?: Daca o sa se termine mai repede o sa incerc sa ajung.Pwp
 9. Ba fratilor cam asta a fost cu numele Ady in SFTAXI nu o sa mai vin pe aicea dar macar plec cu zambetul pe buze sper sa ne mai auzim si pe chat normal nu numa pe /f. Va urez bafta tuturor mai ales prietenilor pe care i-am facut in aceasta factiune stiti voi cine. Deci cam asta a fost Bafta tuturor.
 10. Salut, vreau sa va salut pe toti si sunt foarte mandru deoarece sunt singurul care are R5 in aceasta factiune, va multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa ma ridic in aceasta factiune si mai ales ca am reusit sa imi fac prieteni noi aicea. Va respect pe toti cei care ma respecta si sper sa ne auzim si in viitor tot la fel de bine. Stati chill ca nu plec tot pe /f o sa ma gasiti. Bafta tuturor.
 11. Ady10

  Nick : Petrica. Rank: 1 Motivul absentei :Sunt in oras si nu pot sa ajung. Data warului:1.05.2017 Alte precizari?: Multumesc de intelegere Calin, m-a rugat pe mine sa ii postez ca el nu este acasa. Numarul total de invoiri: 1/2.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.