Jump to content

ioan

Member
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    dunca
  • RPG Nickname
    r2

Recent Profile Visitors

227 profile views

ioan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salu omule, de ce vii si imi spui "banul ramane"" ? Sunt banat aiurea pe Tor[N]aDa. Si vi si imi spui ca banul ramane. Daca prin absurd era wall hack, crezi ca eram atat de naiv sa fac post cu el pornit ? Daca era wall-hack se vedea si prin cei lalti pereti. Ni numai la spawn. Se vede clar pe dovada ca stau afk in spawn si dupa 2-3 sec isi revenea, se vedea si corpul. 

    1. ioan
    2. a r m

      a r m

      sa ridice mana celor care le pasa de banul astuia.

       

       

       

       

       

      ce coincidenta! nimanui nu-i pasa! ia-o de la 0 =D

    3. a r m

      a r m

      hah, m-am uitat peste FH-ul tau. cu asa log, mai bine te-ai lasa complet =))

  2. Salu omule, am fost banat aiurea pe Tor[N]aDa. Ce wall hack poate fii ala ma ? Daca era wall hack se vede si prin celalti pereti. Si prin absurd era wall-hack, crezi ca eram atat de naiv sa  fac post cu el pornit ? Fiti seriosi fratilor.  

    1. South Gabita2000

      South Gabita2000

      Ai primit un raspuns la cererea de unban. Daca nu era wall-hack nu primeai raspunsul "Banul Ramane". O seara buna.

    2. ioan

      ioan

      Omule, intelege ca nu am coduri in calculator. Cum spuneai ca v2, v3, v4 sunt greu de gasit, la mine in calculator nu exista. Vreau sa fiu luat la teste. Daca era wall-hak prin apsurd de ce nu s-a vazut si prin ceilalti pereti ? 

  3. ioan

    Salut, am fost banat de gatre adminul Gabita2000 pentru o dovada care presupune el ca am wall. Vreau sa-mi fie scos banul pentru ca nu am nimic in PC, se vede clar pe dovada ca stateau afk la spawn, daca aveam wall se mai vedea si prin ceilalti pereti nu numai la spawn. Daca o sa banati asa mai multi playeri cum am fost eu banat pe nedrept, se duce sv-ul.

    1. Show previous comments  5 more
    2. Bobo

      Bobo

      Poti pune un link catre cererea de unban?

       

    3. ioan

      ioan

      Account Unban Request 

      Si dovada : https://imgur.com/a/HFhYG 

      Daca era wall-hack se vedea si prin ceilalti pereti, nu doar la spawn. Se vede clar ca stau afk.

      Si alta cerere de unban nu mai pot sa fac.

       

      ''Nu mai puteți face alte solicitări de interdicție pentru această interdicție''
    4. ioan

      ioan

      Deci, ai vazut dovada ?

  4. salut, sunt Tor[N]aDa cum poti spune ca banul ramane ? daca nu am folosit ''wall-hack''. Tu crezi ca daca aveam wall atat de idiot eram sa fac post cu el pornit ? fiti seriosi si debanati-ma

  5. Salut, am fost banat de gatre adminul Gabita2000 pentru o dovada care presupune el ca am wall. Vreau sa-mi fie scos banul pentru ca nu am nimic in PC, se vede clar pe dovada ca stateau afk la spawn, daca aveam wall se mai vedea si prin ceilalti pereti nu numai la spawn. Daca o sa banati asa mai multi playeri cum am fost eu banat pe nedrept, se duce sv-ul.

    1. Show previous comments  3 more
    2. ioan

      ioan

      Ba voi sunteti copii ma ? cum drq sa ramana banul ? daca nu am folosit coduri fratilor. Treziti-va la realitate.

    3. S4F Necomercial

      S4F Necomercial

      Esti tu copil prost. Ti-am zis sa faci cerere de unban request, ca asa o sa-ti raspunda si Kelton aici. Fa dracu cererea aia de unban si dupa iti raspund adminii acolo daca iti ramane banu sau iti scoate banu..

    4. ioan

      ioan

      Omule, intelege ca am facut cerere de unban, a spus ca banul ramane. Daca imi scotea banul nu mai faceam PM. Tu esti copil prost nu eu.

  6. Salut, am fost banat de gatre adminul Gabita2000 pentru o dovada care presupune el ca am wall. Vreau sa-mi fie scos banul pentru ca nu am nimic in PC, se vede clar pe dovada ca stateau afk la spawn, daca aveam wall se mai vedea si prin ceilalti pereti nu numai la spawn. Daca o sa banati asa mai multi playeri cum am fost eu banat pe nedrept, se duce sv-ul.

  7. Salut, am fost banat de catre adminul Gabita2000 pe nedrept. Si vreau sa vad dovada pentru care am fost banat. PE dovada care m-ai banat tu nu pare a fii wall-hack. Daca era wall-hack se vede si prin ceilalti pereti nu numai la spawn.

  8. Salut, am fost banat de catre adminul Gabita2000 pe nedrept. Si vreau sa vad dovada pentru care am fost banat. PE dovada care m-ai banat tu nu pare a fii wall-hack. Daca era wall-hack se vede si prin ceilalti pereti nu numai la spawn.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.