Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

South DreeW

RPG3 Administration - Junior
 • Content Count

  1637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

310 Impeccable

About South DreeW

 • Rank
  ☼You must be the change you wish to see in the world☼
 • Birthday 01/09/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tîrgu Mureş
 • Hobbies
  Gaming, înot, jogging

Previous Fields

 • Real name
  Antonio
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  Toni
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

2287 profile views
 1. South DreeW

  (♦) Nume: .DreeW (♦) Rank: (5) Manager (♦) Sugestie: Propun adăugarea unei reguli care să permită tractarea mașinilor care sunt parcate regulamentar, cu condiția ca acestea să aibă sub 650 HP. (♦) Alte informatii: Sub 650 HP, mașina scoate deja fumul acela alb spre gri, astfel ar fi mult mai roleplay să ne facem treaba. Un mechanic care tractează nu tractează doar masinile parcate regulamentar, ci și cele mai grav avariate, prin urmare m-am gândit că ar fi mult mai interesant așa. Puteți alege voi numărul minim de HP. Gândiți-vă la propunere și sper să fie implementată!
 2. South DreeW

  >>>> Nick : Toni >>>> Rank : 5 >>>> A fost amendat membrul : .Dumitru26 >>>> Amendat cu suma de : 10k >>>> Data si ora : 3:02 14/07/2019 >>>> Motiv : Caps pe /f >>>> Dovezi : https://imgur.com/a/uCjiNcJ >>>> Alte precizari : -
 3. South DreeW

  @EdyCodatulTau dacă vrei să nu primești atât, deși oricum nu vei primi atât, caută în Income cât ai dat pe casă și dacă e vreo problemă, tu ai dovadă cât ai dat pe casa aceea și măcar o primești înapoi. Oricum casele vor fi evaluate după economia de pe serverele mai mari.
 4. South DreeW

  @Kelton sunt de părere că ar trebui să modificați și orele de la licențe, să fie scăzute la 100-150. În prezent e destul de mult 200 sau 250 de ore cât îs, nu mai știu exact, iar odată cu fuziunea vor fi foarte mulți membri în facțiunile S.I, și nu văd cum ar putea să-și finalizeze toți, fără probleme, rapoartele de activitate. Sper să iei în calcul și această propunere.
 5. South DreeW

  Dragul meu, niciun admin nu dă ban pentru ,,lag''. În loc să dramatizezi atât și să areți cât de nevinovat ești, suportă consecințele. În mod normal nici reduceri la unban nu prea ați merita, pentru că tot voi vă credeți mai deștepți decât adminii, și cum a zis și Kelton, din exterior pare floare la ureche să fii admin. Nu-mi spune tu mie că îți rămân banurile pentru lag, să fim serioși. Adminii 4 care răspund la așa ceva au fost înainte de asta admini 1, 2, 3. Treaba lor era să se ocupe în special de codați. Pune-te tu în locul jucătorilor pe care i-ai terorizat și le-ai stricat buna dispoziție că te-ai trezit tu într-o zi să dai cu codul, crezând că așa e jmeker în 2019. Data viitoare lasă codurile și așa nu o să mai fii nevoit să dai 100 de lei pe unban Ai conturile banate atât pe RPG3 cât și pe RPG4 pentru Silent Aimbot și tot tu stai și plângi că ai luat ban pt lag? Pe RPG3 cel puțin ai fost banat în 3 Martie 2018. Dacă era lag, primeai unban de atunci. Dar mna, toți cereți unban după ce v-ați distrat cu codul și ați enervat câțiva admini și jucători.
 6. South DreeW

  @CosmiBYY nu are rost să te mai contrazici cu niște persoane care probabil nici nu au muncit pentru o funcție pe server sau pentru ceva în viața lor. Așteaptă fuziunea și bucură-te de joc
 7. South DreeW

  Logic ar fi să se facă o statistică în care helperii inactivi să fie înlăturați, de pe ambele servere, și la fuziune să rămână doar cei activi.
 8. South DreeW

  Aveau când comunitatea era la un alt nivel. Atunci erau jucători și îți făcea plăcere să joci. Nu poți compara vremurile de atunci cu prezentul, să fim serioși. Plus că nu toți au început să joace SA:MP pe vremea aia, și nu știu de ce ai tu în special așa probleme cu schimbările liderilor. Bravo lui că o ținut 1500+ zile, dar asta înseamnă că trebuie să-l țină pe viață? Înseamnă că nu poate lăsa loc și altui membru care să aibă șansa la o așa experiență? Pe bune, topicul ăsta a fost făcut să se ceară păreri dar vin oameni ca tine să se laude cu realizările altora, mai amuzant, pe un joc din 2004.
 9. South DreeW

  Doamne ferește ce gândire aveți unii. De parcă nu am fi pe aceeași comunitate. Se presupune că ar trebui să ne înțelegem și să fim o echipă, dar cu astfel de aere de superioritate și aroganțe nu vom reuși niciodată.
 10. South DreeW

  Se vede că ești pe lângă subiect, serios. Să nu te miri de ce nu ai ajuns pe vreo listă sau de ce ai fost respins la Helper. Pe persoanele ca tine nu le poți împăca nicicum. Dacă banezi un codat din mafia în care te afli și tu, spui că adminul e pus strict să baneze acei codați din mafie. Păi mă băiatule, dacă în acea mafie există mai mulți codați, nu e logic să fie urmărită mai mult acea facțiune? Da, între timp urmărești codații și din alte mafii. Nu știu în ce sens vii cu asemenea acuze, pentru că trăiești într-o lume diferită decât restul populației, în care crezi că adminii stau sau au timp de așa ceva. De ce nu te văd pe tine admin în momentul de față sau helper măcar, ca să faci ceea ce e corect, ceea ce susții că nu facem noi, adminii? E nevoie să adaug mai mult?
 11. South DreeW

  Thank you
 12. South DreeW

  Aceeași poveste. Măcar chinuie-te să înțelegi esența mesajului și nu mai arunca cu acuze în stânga și-n dreapta, că nu ai habar nici de 5% din ce se petrece în interiorul Staff-ului, dar e ușor să dăm cu presupusu.
 13. South DreeW

  Adminii nu ar permite asta. Nu știu cum vedeți voi relațiile din Staff din exterior, dar în interior există relații de prietenie și ne înțelegem bine între noi, majoritatea adminilor de pe serverele RPG, și cred că Supervizorii nu sunt atât de neraționali încât să permită să apară astfel de comportament în rândul Staff-ului. Nu știu de unde vă vin vouă idei că adminii de pe rpg1 o să vâneze adminii de pe rpg3 și viceversa, pe bune. Chiar credeți că s-a ajuns la această gândire, cum ai zis și tu, pe un joc din 2004?
 14. South DreeW

  Varianta ta despre liderii de pe RPG3 și 4 e foarte prostească, și vorbesc la modul cel mai serios. De unde știi tu că pe RPG3 sau 4 doar ,,copii de clasa a 7-a vin?'' Crezi că pe RPG1 sau 2 nu există sau nu au existat? Dacă chiar ar fi fost o problemă vârsta, s-ar fi impus o limită de vârstă pentru funcții, nu crezi? Vorbești fără să gândești, tipic.
 15. South DreeW

  @AIM Steffy mi se pare normal să rămână 2 lideri, pentru că și cei de pe 3 au muncit, nu doar cei de pe 1-2. Orice lider de pe orice RPG a muncit să ajungă în funcție, și să i se ia funcția doar așa nu mi se pare ok.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.