Jump to content

Am început fuziunea. Puteți viziona progresul aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Hawk ToV

Member
 • Content Count

  1122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hawk ToV last won the day on August 16

Hawk ToV had the most liked content!

Community Reputation

645 Fantastic

About Hawk ToV

 • Rank
  By any means necessary ✊

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pe scaun
 • Hobbies
  Mama ta

Previous Fields

 • Real name
  Ovidiu
 • RPG1 Nickname
  BlackHawk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No ceau ma, sa speram la o colaborare cat mai buna.
 2. Nick: Marki *Rank: 6 *Data sedinței / evenimentului: 16.08.2019 *Motivul absentei: Motive personale *Alte precizari: M-a rugat sa ii fac eu invoirea
 3. Hawk ToV

  Numa daca-mi dai parola si pinu
 4. Hawk ToV

  Au crapat de ras, d-aia is morti acuma
 5. Ba, in prima instanta nu te contrazic, sunt destui playeri cu aere de vedeta pe RPG1 sau cu gandiri eronate, tu din ce vad pe aici te incadrezi in a 2 a categorie. Nu inteleg cum poti sa ai tupeul, ca "oaspete", sa ii zici liderului "gazda" ca mai bine si-ar da demisia ptr e deja admin si nu e corect. Am inteles ca liderul vostru a renuntat la admin, functie la care ave sanctiuni, cand a fost informat ca o sa primeasca functia de lider, zic asta pe baza la ce am inteles eu, daca gresesc, scuzele mele, ideea e ca daca liderul vostru a procedat astfel nu inseamna ca aceasta abordare este benefica ptr fiecare persoana ce ajunge in aceasta postura. Cum a mentionat si Sartor mai sus, Radu e admin, lider, detine functia de SEO si are si o activitate foarte buna, de ce ar renunta la functia de lider cand acesta exceleaza la ea doar ptr ca viitorul sau potential coleg de conducere sau membru a renuntat la admin. Amuzant e ca prima data ai propus liderului sa renunte si acuma vad ca propui subliderului sa isi dea demisia, vrei sa plece baietii astia pana sa veniti voi :)). Nu-l cunosc pe Robertequ, dar cand zici ca are mai mult potential decat ei 3 la un loc, ei 3 avand o vechima adunata mai mare decat tot serverul RPG3, nu stiu ce sa zic, cred ca o sa fii un membru problema dupa fuziune :)). Seara buna, baiete! Multumesc de invocare, nu prea am ce zice, cum ti-am zis si pe wapp, totul a fost spus in mare de voi deja mai sus :)). Baietii astia (si fetele) de pe RPG3 cred ca uita ca ei sunt oaspetii si noi suntem serverul gazda, deci trebuie sa se conformeze regulilor noastre, reguli care de-a lungul timpului eu zic ca au fost chiar okey si nu au limitat distractia ce se poate avea pe server. Si a da, era sa uit.
 6. Te-ai ars cumetre, te-o rektuit Milagros. Probabil o sa las si eu un comentariu precum domnii de mai sus in legatura cu parerea donatorului asta de pe rpg3, da' maine ca acuma e noapte.
 7. Hawk ToV

  Vreau sa fac un anunt general catre RPG3: Aveti grija dupa fuziune la factiunea supranumita TLPD, pute a manele si nu aduce deloc a LSPD-ul ce-l aveti voi deocamdata pe serverul vostru. Multumesc pentru timpul acordat.
 8. Hawk ToV

  Pwp jos, baiete
 9. Hawk ToV

  Pai de cand nu mai sunt eu, nu se mai ocupa nimeni de sodomizari, csf...
 10. Hawk ToV

  Vreau doar sa va anunt ca la TLPD pute a manele, multumesc.
 11.  

  Mi-ai pus ungurul pe cap, rușine

  1. Show previous comments  2 more
  2. W i s l e r

   W i s l e r

   Bunica mereu zicea

  3. shanker'

   shanker'

   @Hawk ToV,

    

   Niciodată în viață nu e bine să te bazezi pe spusele altora 😉

  4. W i s l e r

   W i s l e r

   Cectrisyaviayasipustieeeeeee

 12. Hawk ToV

  Pe masura ce citesc ce comentarii lasati unii, constientizez ca sunteti mai prosti decat credeam.
 13. Nu ti mai ascunde pasiunile prin distorsionarea adevărului in conformitate cu placerile mele in materie de pizza, ananasboi, te am vazut mancand o pizza cu ananas cu tacamurile.
 14. Hawk ToV

  Nume în joc: BlackHawk[ToV] Contract: Click
 15. Hawk ToV

  Ba, nu stiu cine esti, da' deja-mi place despre tine.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.