Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Hawk ToV

Member
 • Content Count

  1201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hawk ToV last won the day on August 16 2019

Hawk ToV had the most liked content!

Community Reputation

675 Fantastic

About Hawk ToV

 • Rank
  By any means necessary ✊

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pe scaun
 • Hobbies
  Mama ta

Previous Fields

 • Real name
  Ovidiu
 • RPG1 Nickname
  BlackHawk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hawk ToV

  * Nick: BlackHawk[ToV]* Rank: 6* La ce mă învoiesc: Şedinţă / Eveniment (Specificare tip event) activitate in cadrul factiunii (23.12.2020, ora 19:00).* Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa la ora respectiva.* Alte precizări?: Iar m-ai pus sa-mi fac invoire, Vlad, golaneee!
 2. Hawk ToV

  * Nick: BlackHawk[ToV]* Rank: 6* La ce mă învoiesc: Şedinţă / Eveniment (Specificare tip event) activitate in cadrul factiunii (19.12.2020, ora 14:00).* Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa la ora respectiva.* Alte precizări?: Fac invoire ca dupa iar imi dai FW ca nu vin, golaneee!
 3. Tot satanist ai rămas Brașov ?

 4. Hawk ToV

  The Silent One, editia #391, a fost castigat de @sOuNdy cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Ibracadabra (Rank 4) - Neparticipare - FW (greseli precedente). The Silent One, editia #392, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 5. Hawk ToV

  The Silent One, editia #390, a fost castigat de @Tule ToV cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Kisame (Rank 4) - Neparticipare - AV; LiKeE (Rank 4) - Poza incorecta - FW (greseli precedente). The Silent One, editia #391, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 6. Hawk ToV

 7. Hawk ToV

  The Silent One, editia #388, a fost castigat de @sOuNdy cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: RomanianBabuin (Rank 2) - Poza incorecta - FW (a - II - a abatere); sLoww (Rank 4) - Neparticipare - AV; KenShy (Rank 5) - Neparticipare - AV; RelaXx (Rank 5) - Neparticipare - AV; The Silent One, editia #389, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract: *Daca observati greseli nu ezitati sa luati legatura cu mine sau cu ceilalti membrii din cadrul conducerii.
 8. Hawk ToV

  The Silent One, editia #387, a fost castigat de @Ibracadabra cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Sparros (Rank 1) - Neparticipare - AV; RomanianBabuin (Rank 1) - Poza incorecta - AV; Blue (Rank 3) - Neparticipare - AV; MenTa (Rank 4) - Nu se intelege nimic din poza ta - AV; Sebi_Jr (Rank 4) - "Trebuie sa postati doar UN contract...." - FW (a - II - a abatere); ReLoG (Rank 5) - Neparticipare - FW (a - II - a abatere); The Silent One, editia #388, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract: *Daca observati greseli nu ezitati sa luati legatura cu mine sau cu ceilalti membrii din cadrul conducerii.
 9. Hawk ToV

  @YourCharisma, @Roberte tura urmatoare asteptati sa raspund prima data macar. The Silent One, editia #386, a fost castigat de @Done cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Snake (Rank 1) - Poza incorecta - AV; diviNE (Rank 4) - Neparticipare - AV; LiKeE (Rank 4) - Neparticipare - AV; Sebi_Jr (Rank 4) - Neparticipare - AV; ReLoG (Rank 5) - Neparticipare - AV; Greet.rtv (Rank 5) - Neparticipare - AV. The Silent One, editia #387, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 10. Hawk ToV

  The Silent One, editia #385, a fost castigat de @Zoli cu contractul acesta (click). Felicitari! The Silent One, editia #386, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Participarea la acest concurs se face prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 11. Hawk ToV

  The Silent One, editia #384, a fost castigat de @sLoww, felicitari! The Silent One, editia #385, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 12. Hawk ToV

  The Silent One, editia #383, a fost castigat de @South DropZZ, felicitari! The Silent One, editia #384, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 13. Hawk ToV

  The Silent One, editia #382, a fost castigat de @South Termi, felicitari! The Silent One, editia #383, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 14. Hawk ToV

  Multam! Am de unde alege.
 15. Hawk ToV

  The Silent One, editia #381, a fost castigat de @South Termi, felicitari! The Silent One, editia #382, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.