Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Hawk ToV

Member
 • Content Count

  1195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hawk ToV last won the day on August 16 2019

Hawk ToV had the most liked content!

Community Reputation

685 Fantastic

About Hawk ToV

 • Rank
  By any means necessary ✊

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pe scaun
 • Hobbies
  Mama ta

Previous Fields

 • Real name
  Ovidiu
 • RPG1 Nickname
  BlackHawk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hawk ToV

 2. Hawk ToV

  The Silent One, editia #388, a fost castigat de @sOuNdy cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: RomanianBabuin (Rank 2) - Poza incorecta - FW (a - II - a abatere); sLoww (Rank 4) - Neparticipare - AV; KenShy (Rank 5) - Neparticipare - AV; RelaXx (Rank 5) - Neparticipare - AV; The Silent One, editia #389, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract: *Daca observati greseli nu ezitati sa luati legatura cu mine sau cu ceilalti membrii din cadrul conducerii.
 3. Hawk ToV

  The Silent One, editia #387, a fost castigat de @Ibracadabra cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Sparros (Rank 1) - Neparticipare - AV; RomanianBabuin (Rank 1) - Poza incorecta - AV; Blue (Rank 3) - Neparticipare - AV; MenTa (Rank 4) - Nu se intelege nimic din poza ta - AV; Sebi_Jr (Rank 4) - "Trebuie sa postati doar UN contract...." - FW (a - II - a abatere); ReLoG (Rank 5) - Neparticipare - FW (a - II - a abatere); The Silent One, editia #388, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract: *Daca observati greseli nu ezitati sa luati legatura cu mine sau cu ceilalti membrii din cadrul conducerii.
 4. Hawk ToV

  @YourCharisma, @Roberte tura urmatoare asteptati sa raspund prima data macar. The Silent One, editia #386, a fost castigat de @Done cu contractul acesta (click). Felicitari! In cadrul acestei editii avem urmatoarele sanctiuni: Snake (Rank 1) - Poza incorecta - AV; diviNE (Rank 4) - Neparticipare - AV; LiKeE (Rank 4) - Neparticipare - AV; Sebi_Jr (Rank 4) - Neparticipare - AV; ReLoG (Rank 5) - Neparticipare - AV; Greet.rtv (Rank 5) - Neparticipare - AV. The Silent One, editia #387, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 5. Hawk ToV

  The Silent One, editia #385, a fost castigat de @Zoli cu contractul acesta (click). Felicitari! The Silent One, editia #386, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si cu FW daca neparticiparea/greseala persista. Participarea la acest concurs se face prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 6. Hawk ToV

  The Silent One, editia #384, a fost castigat de @sLoww, felicitari! The Silent One, editia #385, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 7. Hawk ToV

  The Silent One, editia #383, a fost castigat de @South DropZZ, felicitari! The Silent One, editia #384, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 8. Hawk ToV

  The Silent One, editia #382, a fost castigat de @South Termi, felicitari! The Silent One, editia #383, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 9. Hawk ToV

  Multam! Am de unde alege.
 10. Hawk ToV

  The Silent One, editia #381, a fost castigat de @South Termi, felicitari! The Silent One, editia #382, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 11. Hawk ToV

  Display Name: Hawk ToV Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Click Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): - Text(opțional): "BlackHawk" si sub "Hitmen Agency" Dimensiuni (opțional): stiti voi Alte precizări (opțional): mersi
 12. Rezultatele testelor sunt urmatoarele: Wizzard - 341.9 Snake - 340.3 Roberte - 339.2 iRomeo - 308.1 Craym - 257.0 StefanVoievoduThau - 194.3 Alex - 165.7 Bastardo. - Picat proba practica Diptanshu - Picat proba practica smaily_k - Picat proba teoretica AgentDarius - Picat proba teoretica Athlon - Neprezentare teste Felicitari celor care ni s-au alaturat si mult succes in continuare si celor care nu au reusit recrutarea aceasta, spor si v-am pupat.
 13. Hawk ToV

  The Silent One, editia #379, a fost castigat de @sLoww, felicitari! The Silent One, editia #380, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 14. Hawk ToV

  The Silent One, editia #378, a fost castigat de @Tule ToV, felicitari! The Silent One, editia #379, a inceput! Premiul este de $250.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
 15. Hawk ToV

  Da' tu cand iei ban Robi? On Topic: Cum zice scotocell (vreau pile n lvpd)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.