Jump to content

KaLaMaZOW

Member
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About KaLaMaZOW

  • Birthday 05/17/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Moinesti
  • Hobbies
    Baschet,fotbal si inot.

Contact Methods

  • Skype
    cosle1705

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin
  • RPG Nickname
    mike_rapanon

Recent Profile Visitors

853 profile views

KaLaMaZOW's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

4

Reputation

  1. Multumesc pentru imagini. Puteti inchide topic-ul, am de unde alege!
  2. @VaNNila numele nu este complet. Imaginea este super ok, dar daca ai putea scrie numele complet, ar fi si mai bine
  3. Display Name: KaLaMaZOW. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): O imagine cu un politist din America , sa fie HD Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau ca literele sa apara pe rand cu o animatie in josul paginii. Text: "KaLaMaZow." Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizări: Sper sa fie totul ok.
  4. Puteti inchide topicul. Multumesc mult!
  5. Sunt super smechere! Mai fa ca te pricepi!
  6. Imi place poza, insa mai astept. Ai +1
  7. Display Name: KaLaMaZOW. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): O poza cu Jimmy din Mafia 2. Vreau sa fie poza cand este cu spatele si cu paltonul lung. As vrea sa fie pe poza fulgi ce cad, cu animatie. Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau ca literele sa apara pe rand cu o animatie in josul paginii. Text: "KaLaMaZow." Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizări: Sper sa fie totul ok.
  8. Inca o imagine si voi alege eu dupa.
  9. Display Name: KaLaMaZOW. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): forum.b-zone.ro/topic/391915-cerere-kalamazow-avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): O poza cu Jimmy din Mafia 2. Vreau sa fie poza cand este cu spatele si cu paltonul lung. As vrea sa fie pe poza fulgi ce cad, cu animatie. Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau ca literele sa apara pe rand cu o animatie in josul paginii. Text: "KaLaMaZow." Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizări: Sper sa fie totul ok.
  10. Mare om, mare caracter!

  11. E ok cat de cat, dar eu as fi preferat un mafiot clar si scrisul sa apara jos cu o animatie.
  12. Display Name: Kalamazow. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aceasta este prima cerere Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Un mafiot cu pistolul in mana. Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau ca literele sa apara pe rand cu o animatie in josul paginii. Text: "KaLaMaZow." Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizări: Sper sa fie totul ok.
  13. Display Name: Kalamazow. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): un politist HD (rank 4 preferabil) Tema (În caz că nu există o imagine): Vreau ca literele sa apara pe rand cu o animatie. Text: "KaLaMaZow." Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizări: Sper sa fie totul ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.