Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

HYPNOTlC

Member
 • Content Count

  1521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

HYPNOTlC last won the day on April 11

HYPNOTlC had the most liked content!

Community Reputation

472 Impeccable

About HYPNOTlC

 • Rank
  ⠀⠀⠀

Recent Profile Visitors

3920 profile views
 1. HYPNOTlC

  Propun forțarea jucătorului de a pune PIN-ul încă de când acesta pune parola, deoarece se pot face foarte multe chestii care nu necesită, inclusiv raport în taxi. [!] Ca o metodă alternativă de protecție a contului, propun adăugarea unor "cuvinte cheie" atunci când se sesizează o logare dintr-o locație necunoscută/alt IP. Adăugarea unei funcții prin care liderul acordă accesele acestuia unui sublider ales de el. Acest lucru să-l poată face în cazul în care liderul are cerere de inactivitate sau probleme tehnice. Implementarea unui nou sistem de "gambling", și anume cel cu biletele de fotbal, exact ca în realitate. Mulți dintre noi în realitate jucăm la SuperBet sau altele, deci zic eu că este o idee bună. Propun eliminarea verificării "Capcha" întrucât de multe ori pățeam să fie eroare și de câte ori puneam corect ce era de pus, era o eroare. Personal am întâmpinat și o problemă de la Windows bănuiesc, pentru că am fost nevoit să-l schimb pentru a scăpa. Nu-mi apărea deloc dialogul cu Capcha și eram nevoit să mă loghez pe Website doar de pe telefon. Sesiunea de logare să fie prelungită, sau chiar dublă, deoarece de multe ori pățesc să scriu ceva foarte mult (într-o reclamație/aplicație/etc) și când submit, îmi cere să mă loghez din nou. Părerea mea, timpul este prea scurt pentru o sesiune de logare. Implementarea secțiunii de "Display history nicknames" vizibilă pentru toată lumea, așa cum este și pe forum. Să nu se mai respingă jucătorii pe motiv "aplicație copiată" pentru două fraze ce corespund cu o altă aplicație. Atât timp cât o aplicație este 100% sau măcar 50% cu o alta, da, să se respingă. Propun fuzionarea serverului RPG1 cu RPG2 și deschiderea a unui altuia de tip 'Old School' cu un gamemode tip 2014-2015 dar cu rezolvările necesare adăugate (ex: job skill bug și altele). Se discuta în urmă cu puțin timp pe canalul lui Awake legat de un server așa, și pot băga mâna în foc că serverul respectiv va reuni mulți jucători aici și mulți se vor reapuca pentru serverul respectiv. Ne-am săturat de tot felul de sisteme și chestii, cei vechi vrem clasicul înapoi.
 2. HYPNOTlC

  Nickname: DACIA1310 Rank: 6 Data: 13.08.2021 Ma invoiesc de la: war Motiv: nu sunt acasă Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: spor!
 3. HYPNOTlC

  Nickname: DACIA1310 Rank: 6 Data: 12.08.2021 Ma invoiesc de la: war Motiv: nu sunt acasă Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: spor!
 4. Nume: DACIA1310 Rank: 6 Nume candidat: kyro. Proba teoretică: 0/3 Proba practică: 5-4 Rezultat (Admis/Respins) Admis Alte precizări: Welcome!
 5. Nickname: DACIA1310 Rank: 6 Data: 04.08.2021 Membri învoiți: 21KingAndy învoit de un admin 4+. Membri cu inactivitate: fără membri cu inactivitate. Membri banați: - Membri sancționați: C.Alex, HANKSERO, Marius2Glory, Raul.TRA, costinalex., .Sebi Sanctiuni: Faction Warn - C.Alex Amenzi - Raul.TRA ($30.000), HANKSERO ($30.000), Marius2Glory ($15.000), .Sebi ($15.000), costinalex. ($20.000) Alte precizări: -
 6. Nickname: DACIA1310 Rank: 6 Data: 03.08.2021 Membri învoiți: .Sebi, HANKSERO, DACIA1310 Membri cu inactivitate: - Membri banați: - Membri sancționați: - Sanctiuni: - Alte precizări: Secundele au fost înjumătățite deoarece au fost dubli la număr față de noi; nu se acordă amenzi pentru scor.
 7. HYPNOTlC

  Nickname: DACIA1310 Rank: 6 Data: 03.08.2021 Ma invoiesc de la: War Motiv: a intervenit o problemă pe care trebuia sa o rezolv musai, și nu mai ajung astăzi la waruri Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: pare rău că nu vă pot onora cu prezența.
 8. Nume: DACIA1310 Rank: 6 Nume candidat: HANKSERO Proba teoretică: 0/3 Proba practică: 5-4 Rezultat (Admis/Respins) Admis Alte precizări: Welcome!
 9. Nume: DACIA1310 Rank: 6 Nume candidat: XannyS Proba teoretică: sublider Proba practică: sublider Rezultat (Admis/Respins) Admis Alte precizări: Welcome! Și felicitări ❤
 10. Nume: DACIA1310 Rank: 6 Nume candidat: C.Alex Proba teoretică: 1/3 Proba practică: 5-4 (pentru el) Rezultat (Admis/Respins Admis Alte precizări: Welcome!
 11. HYPNOTlC

  @oC Radvany
 12. HYPNOTlC

  @.CensoR
 13. HYPNOTlC

  @Kenobi
 14. HYPNOTlC

  @.Aku
 15. HYPNOTlC

  @TLG GoNNNy
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.