Jump to content

Kelton

Community Manager
 • Posts

  44903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  117

Kelton last won the day on April 22

Kelton had the most liked content!

About Kelton

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

378982 profile views

Kelton's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • 60 Consecutive Logs Rare
 • 30 Consecutive Logs Rare
 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 15 Posts
 • 7 Consecutive Logs

Recent Badges

23k

Reputation

 1. Kelton

  Hi, We don't have a blackjack system. What you played there is a GTA default game, which means you can't win or lose money by playing it as it isn't really an implemented system. This is not a bug.
 2. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 3. Kelton

  Am adăugat safezone.
 4. Kelton

  Nu prea răspund genului acesta de comentarii pentru că în 99% din timp e o pierdere de timp, dar voi face o mică excepție. De ce vorbești la plural când tu exprimi doar părerea ta? Dacă ție ți se pare bătaie de joc, chit că nimeni din staff nu a avut nici cea mai mică intenție să-și bată joc de cineva adăugând un Quest care servește jucătorilor să aibă activitate în plus, nu înseamnă că toți sunt de aceeași părere. Dacă tu nu ai nevoie de vreunul dintre premii, nu înseamnă că alții nu se bucură de ele. E la modă mentalitatea asta de turmă din câte văd, scad jucătorii... gata, jocul moare. Bagi un lucru care nu-ți place, gata, jocul moare. Ia adminul o decizie care nu-ți convine, gata, jocul moare. Stai liniștit, atât tu cât și alții, că nu moare jocul atât de ușor și dacă moare, nu se va întâmpla din astfel de cauze. Vorbim totuși aici de un joc care este mai vechi decât vârsta pe care unii dintre voi o aveți. Orice joc are o durată de viață. Este perfect normal ca după un timp îndelungat interesul să scadă. Dacă eu îți cumpăr ție azi, ca exemplu bineînțeles, un mașină nouă (model 2022), crezi că-ți va plăcea la fel de mult respectiva mașină și peste 10 ani de acum încolo? Evident că nu. Te vei obișnui cu ea, îți va scădea interesul, vei vrea ceva nou. Bineînțeles că poți adăuga tuning, poți cipa motorul, poți face mici modificări care te vor bucura pentru un moment dar la un moment dat vei ajunge în punctul în care indiferent ce-i faci, nu-ți va mai atrage interesul. Care e atunci concluzia, că mașina respectivă nu o mai fi bună după 10 ani? Evident că nu. E o analogie relativ simplă. Evident că pot exista diverse argumente, dar ideea de bază e aceeași. Și pe samp se va ajunge într-un punct în care indiferent ce facem, UNII dintre jucători nu vor mai fi atrași. Iar cu toate acestea, acesta ar fi doar un motiv. Pot să vă scriu romane întregi aici, mai lungi decât unii ați scris referate la școală, dar nu are niciun sens. Putem adăuga și noi alte tipuri de questuri, să vă punem să le refaceți de 50 de ori pentru a primii niște premii mai măricele, să trebuiască să fiți activi pentru a vă putea bucura de getgift cum e pe alte comunități, dar și atunci nu vor fi mulțumiți cu toții și mereu vor exista nemulțumiți. Așadar ideea e simplă, nu-ți plac premiile, nu te obligă nimeni să faci questul. Îți plac premiile, îl faci. Dar nu mai vorbi în numele tuturor când tu nu știi ce gândește absolut fiecare.
 5. Kelton

  Happy birthday to all children, including those who outgrown this age but still remain children in their hearts! This year we have prepared a clasic Quest of gathering 75 beach balls, 25 in each of the three cities. These can be found using the /radar command and by checking the RPG websites in the Quest Map section of My Account. Once you have gathered all the balls you can claim your prizes. The Quest can be started from level 5 and is available between the 30th of May and the 5th of June. Prizes: The main prize that everyone receives automatically: a sum between $50,000 and $80,000, a sum between 5 and 10 Respect Points, a sum between 5 and 10 Gold. Secondary prize that gives you the option to choose 2 out of 4 prizes: a sum between 5 and 10 Rob Points, a sum between 5 and 10 Escape Points, a sum between 5 and 10 License Hours, a sum between 5 and 10 Mission Points, a sum between 50-100 Wood, a sum between 50-100 Cotton, a sum between 100-200 Silver, a sum between 50-100 Gold Ingots. Bonus #1 that you receive upon finishing 3 Quests and you receive the sum of 200 Gold. Bonus #2 that you receive upon finishing 6 Quests and you receive a prize of your choosing between: Level Up or Safebox. During the Quest period you can also use /getgift. It can be used up to 4 times per day and can bring you the following prizes: between $5.000 - $25.000, between 1 - 5 Respect Points, between 10 - 50 Gold, between 1 - 5 days of Premium Account, between 5 - 10 Mission Points, between 10 - 30 Wood, between 10 - 30 Cotton, between 30 - 60 Silver, between 10 - 30 Gold Ingots. We wish everyone lots of fun!
 6. La mulți ani tuturor copiilor, inclusiv cei care au trecut de această vârstă dar au rămas cu inima de copil! În acest an v-am pregătit un Quest clasic de adunare a 75 de mingi de plajă, câte 25 în fiecare dintre cele trei orașe. Acestea pot fi găsite cu comanda /radar și verificând pe websiteurile RPG secțiunea Quest Map din tabul My Account. De îndată ce le-ați adunat pe toate veți putea revendica premiile dorite. Questul poate fi început de la level 5 și este disponibil în perioada 30 Mai - 5 Iunie. Premii: Premiul principal pe care-l primește toată lumea în mod automat: o sumă aleatorie între $50,000 și $80,000, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Respect, o sumă aleatorie între 5 și 10 Gold. Premiul secundar care vă dă două variante de a alege 2 din 4 premii disponibile: o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Jaf, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Evadare, o sumă aleatorie între 5 și 10 Ore pentru Licențe, o sumă aleatorie între 5 și 10 Puncte de Misiune, între 50-100 Lemne, între 50-100 Bumbac, între 100-200 Argint, între 50-100 Lingouri de Aur. Bonus #1 care se obține la finalizarea a 3 Questuri și se premiază cu suma de 200 Gold. Bonus #2 care se obține la finalizarea a 6 Questuri și se premiază cu un premiu la alegere între: Level Up sau Safebox. Pe perioada Questului vom avea activă și comanda de /getgift. Aceasta poate fi folosită de cel mult 4 ori pe zi și vă aduce ca premii următoarele: între $5.000 - $25.000, între 1 - 5 Puncte de Respect, între 10 - 50 Gold, între 1 - 5 zile de Cont Premium, între 5 - 10 Puncte de Misiune, între 10 - 30 Lemne, între 10 - 30 Bumbac, între 30 - 60 Argint, între 10 - 30 Lingouri de Aur. Vă urăm distracție plăcută tuturor!
 7. Kelton

  Salut, Sunt 4 cărți de inimă neagră în joc, nu 5. Acel Q este de treflă. Nu e bug.
 8. Kelton

  Te-ai conectat pe server exact când primeai offline banii de la job goal, așa că s-a suprascris suma. Ți-am returnat banii.
 9. Kelton

  Momentan întâmpinăm probleme la serviciul de emailing. Se lucrează la o rezolvare.
 10. Kelton

  În regulă. Mulțumim pentru informații.
 11. Kelton

  Nu aveai cumva la momentul respectiv inventarul de argint plin sau aproape plin? EDIT: Aparent a fost setat din greșeală între 50-200 argint. Așa va rămâne.
 12. Kelton

  Care anume a fost rezolvarea problemei?
 13. Kelton

  Adminul a văzut mașina lângă tine când s-a pus pe recon, deci e posibil ca prolema să fie de pe la ceva moduri sau să fi primit sampul vreun crash care să nu-ți figureze pe ecran. De regulă crashurile de samp figureazaă pe chat cu Warning bla bla și poate cauza astfel de probleme.
 14. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 15. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.