Jump to content

Kelton

RPG Administrator
 • Content count

  41707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Kelton last won the day on July 21

Kelton had the most liked content!

Community Reputation

18723 Saitama

About Kelton

 • Rank
  “The Dean of the Community”

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton
 • RPG3 Nickname
  Kelton
 • RPG4 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

318681 profile views
 1. Acest bug nu poate fi reprodus și apare din cauze necunoscute. E cam greu de reparat și apare foarte rar, așa că nu avem ce să-i facem.
 2. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 3. Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 4. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 5. Primești „teleport” din cauza lagului. Lagul e datorat floodurilor pe care le primim de la niște idioți. Jucătorul de rând trebuie să înțeleagă că raportul de activitate e săptămânal și nu raport de weekend. Asta înseamnă că dacă ești băiat deștept îți termini raportul la început de săptămână și pe urmă nu mai ai grija lui. Lenea asta însă are anumite consecințe. La fel vi se poate întâmpla și când aveți un deadline la școală să terminați o lucrare, un referat și să vi se strice calculatorul. Nu ar fi fost util dacă ați fi făcut acea lucrare de la bun început și să n-o lăsați pe ultima sută de metri? Astfel de lucruri îți dau uneori o lecție de viață din care poți învăța, mai ales dacă ești genul de persoană comodă.
 6. Cum poți tu ca helper să pui o astfel de întrebare? Nu faci și tu parte din același staff? Revenind la subiect. Dacă arunci o privire prin secțiunea de Arhivă a Bug Reports vei vedea că multiple buguri raportate au fost rezolvate deja. Motivul pentru care acest bug nu e rezolvat încă e simplu. E un bug mai complex care nu se poate reproduce cu ușurință, așa că scripterii nu pot să-și dea seama ce-l cauzează, deci nu e tocmai ușor de rezolvat. Decât să își piardă timpul încercând să-și dea seama unde e problema mai bine lucrează la alte lucruri pe care chiar le pot rezolva. Sper că ai înțeles cum stă treaba. Dă și tu dovadă că faci parte din acest staff, că prin astfel de afirmații dovedești contrariul.
 7. Salut, Din câte se vede și pe website, numărul de pickup-uri corespunde cu cel din joc. Așa că cel mai probabil unul dintre pickup-uri e trecut greșit în alt oraș față de unde e de fapt, lucru care se datorează adminului care a salvat coordonatele la pickup-uri pentru că a salvat din greșeală cu o coordonată în plus într-unul dintre orașe. Nu e bug, dar e o greșeală umană.
 8. Not really. If we intended to set checkpoints for each pickup directly in game we would have done that ourselves. Since we did not intend the quest to be done like this, it is not really legal.
 9. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 10. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 11. Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 12. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 13. Respectă regulile secțiunii.
 14. Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 15. This is not a bug. If you already own all skins from the category you win in the crate you get nothing as you already own all those skins. It would be unfair to win a higher ranking skin if you actually won a lower ranking one. This is the risk you take when opening a crate and owning all cheap skins.
×