Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Kelton

Community Manager
 • Content Count

  44694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

Kelton last won the day on June 26

Kelton had the most liked content!

Community Reputation

22727 Saitama

About Kelton

 • Rank
  “The Dean of the Community”

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

370088 profile views
 1. Kelton

  Nu are nicio treabă cu sampul clipul respectiv. Secțiunea aceasta nu este pentru a face reclamă la diverse canale care nu au legătură cu comunitatea sau ce se petrece pe ea.
 2. Kelton

  bug

  Trebuie să folosești comanda de ieșire în aceeași poziție în care te dă când intri în bunker, iar aceasta se află puțin mai departe de ușă și nu lipit cum stai tu acolo.
 3. Kelton

  Ți s-au suprascris banii dacă te-ai conectat pe server fix când trebuia să-i primești fiind offline. Am să-ți transfer eu 30,000$.
 4. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 5. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 6. Kelton

  Nu pare să aibă treabă cu jucătorii din ganguri deoarece și eu am testat, primar fiind, și am pățit la fel în anumite case iar în altele nu.
 7. Kelton

  Nu mai țin nici eu minte exact dacă sunt situații în care să fi blocat animațiile prin interioare, dar da, în mod normal funcționează și în interioare.
 8. Kelton

  Din câte am reușit să testez la mai multe case se întâmplă acest lucru. Interiorul nu pare să fie cel care cauzează problema deoarece am găsit case cu același interior care nu au această problemă. Ai idee dacă înainte mergeau animațiile în respectiva casă?
 9. Kelton

  În urma sondajelor efectuate pentru gangsteri pe websiteurile RPG s-a decis programul pentru warurile de vară după cum urmează: Pe RPG1: - programul de vară începe de Luni, 05.07.2021 Pe RPG2: - programul de vară începe de Luni, 21.06.2021 Pe ambele servere: - warurile vor fi programate în intervalul: 14:00 - 16:00 pe ambele servere - atacurile se vor da între orele 16:15 - 16:59 pe ambele servere în zilele de Luni - Joi sau Duminică. After making polls for gangsters on the RPG websites the summer wars program has been decided as follows: On RPG1: - the summer program starts Monday, 05.07.2021 On RPG2: - the summer program starts Monday, 21.06.2021 On both servers: - wars will be schedule during: 14:00 - 16:00 on both servers - attacks will be given between 16:15 - 16:59 on both servers from Monday - Thursday or Sunday.
 10. Kelton

  Primul lucru raportat nu e bug. Sistemul nu a fost gândit să lucrezi la obiectivul personal DUPĂ realizarea obiectivului global. Întregul scop al sistemului este ca lumea să contribuie la realizarea acelui goal global. Logic că după ce respectivul goal global a fost atins se va încheia practic strângerea de goal pe respectiva zi. Așadar nu știu ce ți se pare ție stupid când e un lucru chiar logic. Cât despre cealaltă problemă raportată de tine, este una care apare rar și din cauze necunoscute. Dacă i-am putea afla cauza am putea găsi și o rezolvare pentru ea. Însă există niște lucruri pe samp, native direct din client, care clachează în anumite momente și nu avem ce să le facem. Jocul e foarte vechi și cei de la samp nu mai oferă deloc suport pentru continuarea acestui client, iar fiind closed source sunt puține lucruri pe care le putem face cât timp nu știm ce anume cauzează anumite probleme. Alteori problemele pot fi pur și simplu de la rețea, iar asta nu face referire directă la rețeaua de internet a jucătorului ci rețeaua de internet a serverului și multitudinea de noduri de rețea care există între server și jucător. Asta nu înseamnă că nu se interesează nimeni de server. Cred eu că în atâția ani de zile ne-am interesat de servere și comunitate mai mult decât a făcut-o oricine altcineva din România. Am ajuns însă și noi într-o etapă după atâta timp încât mare lucru nu mai avem ce să adăugăm la servere, asta lăsând faptul că majoritatea dintre noi am trecut de vremea facultății și avem și servici pe lângă comunitate. Așadar dacă vom găsi soluții pentru problema cu checkpointurile, le vom aplica pentru că știm și noi de problemă. Cât despre picatul prin hartă, acolo chiar nu mai avem ce să facem. Sunt aplicate freeze-uri ca să apuce clientul să randeze jucătorilor interioarele, este optimizat pe cât se poate renderul vechi al jocului ca să randeze la timp iar majoritatea jucătorilor nu au probleme cu așa ceva. Bineînțeles, cei cu pc-uri mai slabe sau atunci când există anumite probleme de rețea (care nu au de-a face cu ping-ul, deci degeaba verifici asta) o să întâmpine probleme de genul.
 11. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 12. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 13. Kelton

  https://forum.b-zone.ro/topic/452472-bug-2fa/ S-a rezolvat problema. În joc puteai să te conectezi pentru că acolo nu erau probleme, iar odată ce te conectai în joc mergea să te conectezi și pe website deoarece nu-ți mai cerea 2FA-ul.
 14. Kelton

  Forumul și websiteurile au fost sincronizate la ora corectă, așadar nu ar mai trebui să fie probleme. Personal am testat, funcționează 2FA-ul atât pe forum cât și websiteuri acum.
 15. Kelton

  Ți-am șters punctele care țin de live.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.