Jump to content

Kelton

RPG Administrator
 • Content count

  41390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kelton last won the day on April 24

Kelton had the most liked content!

Community Reputation

17906 Saitama

About Kelton

 • Rank
  “The Dean of the Community”

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton
 • RPG3 Nickname
  Kelton
 • RPG4 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

314707 profile views
 1. Dacă mai văd astfel de videouri postate aici primiți suspend și remove la funcții dacă dețineți vreo funcție pe comunitate. Cred vă voi nu știți să faceți deosebire între caterincă și prostie. Sfatul meu e să nu mai distribuiți acele clipuri și prin alte locuri că s-ar putea să ajungă inclusiv la directorul școlii respective sau la poliție. Consecințele le aflați voi pe urmă.
 2. Salut, Astfel de Întrebări poți adresa Helperilor în joc folosind comanda /n <întrebare> sau utilizând acest topic de pe forum https://forum.b-zone.ro/topic/8840-întrebări-și-nelămuriri-questions-and-doubts/ În cazul civililor comanda de spawnchange are câte un punct de spawn în fiecare dintre cele 3 orașe. Punctul denumit „SF Police Department” te spawnează undeva în împrejurimile HQ-ului SFPD, nu direct acolo. Sper că te-am lămurit.
 3. Deschide geamul că nu intră gluma.
 4. Ți s-a răspuns deja aici https://forum.b-zone.ro/topic/404774-bug-crates-cont-premium-1-3-zile-constant-nu-ma-luati-ca-e-noroc/?tab=comments#comment-6184656 iar din moment ce nu e niciun bug a fost arhivat topicul. Găsești mai multe informații despre cutii aici https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Alte_sisteme:Crates Fiecare premiu dintr-o cutie are o anumită șansă de câștig. Cu cât obiectul din cutie e mai valoros, cu atât șansa de a-l câștiga e mai mică. Îți trebuie puțin mai mult noroc ca să câștigi premii mai bune.
 5. Ai mai raportat o dată acest bug aici https://forum.b-zone.ro/topic/404421-bug-achievements/. Am lipit toate topicurile cu același bug ca să nu existe mai multe separate. Te rog să nu mai deschizi altele și să aștepți răspuns acolo.
 6. Un astfel de bug ține de server și nu de website. A mai fost raportat și așteptăm să vedem dacă reușesc scripterii să-și dea seama în ce situație se produce.
 7. Astfel de buguri nu țin de website ci de server. Au fost deja raportate și se așteaptă rezolvarea din partea scripterilor dacă reușesc să găsească ce le cauzează.
 8. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună.
 9. Ceea ce ai raportat nu e tocmai un bug. Serverul nu are cum să insereze pe income log numele de pe namecover. Dacă ar face asta s-ar putea face niște abuzuri foarte mari.
 10. You get freezed because the page with skin selection appears normally there so you can choose your faction skin. This bug can't be reproduced so most probably it appears because of your game, maybe mods. You get unfreezed once you choose a skin.
 11. Astfel de buguri pot apărea de la lag pe server. Nu există în mod normal bugul.
 12. Nu are cum să existe un astfel de bug doar pe un server și pe celelalte nu din moment ce e același GM. De asemenea bugul nu poate fi reprodus, așa că e foarte posibil să apară extrem de rar sau în momente de lag.
 13. Bugul nu poate fi reprodus și nu au existat alți jucători care să se plângă de așa ceva.
 14. Bugul nu poate fi reprodus în circumstanțe normale și mașina rămâne acolo. Să nu fi fost respawnată de admini între timp sau de server pentru că ți-a luat prea mult să termini misiunea și mașina n-a mai fost utilizată în tot acest timp.
 15. Bugul nu poate fi reprodus așadar nu știm circumstanțele exacte în care apare ca să poată fi reparat.
×