Jump to content

Kelton

Community Manager
 • Content Count

  43764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Kelton last won the day on December 18 2019

Kelton had the most liked content!

Community Reputation

21687 Saitama

About Kelton

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

350551 profile views
 1. Se va rezolva pe viitor. Aștept să termine scripterul cu sesiunea și să-mi lase formulele de calcul. Eu nu am reușit să văd unde să scrie ceva de Order 5 pe acea pagină. Corectat. Da, numărul acela făcea referire la total de fapt...
 2. Kelton

  În anumite circumstanțe un vehicul poate să aibă viteză mai mare decât maximul pe care-l prinde (la vale, cu nos, boostat, etc.). Nu e tocmai un bug.
 3. Kelton

  Pățești acest lucru de fiecare dată când încerci să faci respectiva misiune? Mă îndoiesc că e vreun bug la ea pentru că nu s-a umblat la ea de ceva timp, în plus problema ar fi pentru toată lumea.
 4. Topicul va fi redeschis de către lider când consideră de cuviință. Anumite persoane care au fost raportate și au sărit calul au fost sancționate cu warn și suspend. Dacă nu vă convine ceva, acesta e privilegiul perfect de a participa la ședința anunțată de lider și a discuta împreună problemele, cât și acesta să vă prezinte nemulțumirile și așteptările sale față de cei de rank superior. Am văzut și eu efectual acesta ca jucătorii de rank superior să facă strict minimul pentru facțiune și nimic altceva, sau poate nici chiar atât. O fi normal acest lucru pentru unii, dar nu e normal pentru noi, cei care conducem serverul, respectiv pentru liderii care conduc facțiunile. Facțiunile sunt și au fost mereu pentru jucătorii activi, care au avut suficient timp să-și dedice jocului, respectiv facțiunilor. Înțeleg că după un anumit timp intervine monotonia și nu mai poți da același randament când ai atins deja rankul maxim într-o facțiune, dar nici să stai să vegetezi acolo făcând strict minimul și nimic altceva în plus. Raportul la rankurile superioare e foarte mic și se face ușor, într-o singură zi. Dacă un jucător de rank superior doar asta face, mai mult ține locul ocupat degeaba. Acel loc ar putea fi ocupat de un jucător nou, un membru proaspăt, care are cheful necesar și dorința de-a fi activ, de-a avansa, de-a obține un rank superior, de-aș crea un nume. Zici că suntem în parlamentul României, să ținem toți moșii în funcție care stau și mai că nu crapă pe scaunul din parlament, în loc să eliberăm locurile pentru cei care au timp și vor să facă treabă. Evident că vor exista păreri împărțite când vine vorba de un astfel de subiect, însă rețineți cel mai important lucru din toate: activitatea, implicarea, cum vreți voi s-o numiți, o decid cei aflați la conducere și nu jucătorii de rând. Nu o să vă facă nimeni pe plac doar pentru că majoritatea vrea să stea și să vegeteze. Acest lucru nu ajută cu nimic facțiunea sau serverul. Jucătorii inactivi care fac doar minimul sau stau pe sleep nu ajută cu nimic serverul. N-ai timp sau n-ai chef? Eliberează locul și te reapuci când ai timp/chef.
 5. Kelton

  Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună.
 6. Kelton

  După cum vezi tu bugul e extrem de ciudat și se manifestă strict la respectiva mașină. Asta înseamnă cel mai probabil că bugul nu e de la sistemul de sirenă în sine ci de la alt sistem adiacent care are treabă cu mașinile. A mai fost un jucător exact cu aceeași problemă, tot cu un Infernus. A luat scripterul mașina pe contul său, a frecat sirena aia pe toate părțile și lui nu-i dispărea. Când a dat-o înapoi pe contul jucătorului acesta iar se plângea că-i dispare. Deci vorbim aici de un bug a cărui sursă e de negăsit.
 7. Kelton

  Continuăm curățenia de primăvară cât și mobilizarea staffului forumului, astfel că urmează ca mâine să eliminăm moderatorii inactivi în primă instanță. Totodată doresc să vă anunț că avem doi noi global moderatori: @Andrada și @BIS aka OldNab Categoria de Funny Stuff a fost dezactivată deoarece nu mai prezenta suficient interes și a devenit mai mult o secțiune de +1. Partea de divertisment a fost mutată în timp în secțiunea de B-Gag.
 8. Kelton

  Acesta e un bug de la sa-mp din câte știu. Vedem ce zice scripterul.
 9. Kelton

  Cred că sistemul ia în considerare doar numărul de killuri, respectiv primul jucător care atinge respectivul număr, nu și numărul de decese. Las topicul deschis ca să verifice scripterul.
 10. Kelton

  Ești sigur că ați scris yes amândoi la momentul când s-a cerut acest lucru și nu ați mai scris altceva înainte? Nu aveți cumva ceva moduri care modifică conținutul mesajelor scrise? Din punct de vedere al scriptului nu ar trebui să fie absolut nicio problemă la acel sistem.
 11. Kelton

  Problema asta apare când e lag foarte mare, serverul fiind suprasolicitat.
 12. Kelton

  Poți să ne oferi și niște dovezi cu problema ta? Din ce am testat noi bugul nu poate fi reprodus.
 13. Kelton

  În ziua respectivă din motive necunoscute a apărut acest bug pentru majoritatea jucătorilor de pe server. Între timp bugul a dispărut.
 14. Kelton

  În ziua respectivă din motive necunoscute a apărut acest bug pentru majoritatea jucătorilor de pe server. Între timp bugul a dispărut.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.