Jump to content

Kelton

RPG Administrator
 • Content count

  41056
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kelton last won the day on March 16

Kelton had the most liked content!

Community Reputation

17399 Saitama

About Kelton

 • Rank
  “The Dean of the Community”

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/support/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Technology

Previous Fields

 • Real name
  Razvan
 • RPG1 Nickname
  Kelton
 • RPG2 Nickname
  Kelton
 • RPG3 Nickname
  Kelton
 • RPG4 Nickname
  Kelton

Recent Profile Visitors

309642 profile views
 1. @hotTZULN'0 nu are treabă acest topic cu rapoartele de activitate. @Alexandru Dinu m-am uitat. Ai ore jucate și pe Februarie. @AmazE rezolvat. @uS FreaKz ai numărul de ore pe care l-ai avut în data de 28.02.2018 la ora 05:00 când am avut noi ultimul backup din acea lună. Nu am cum să-ți returnez diferența de ore până la 50. @South Max pe Februarie au fost acordate câte 10 ore jucate tuturor jucătorilor ca și compensație pentru acel rollback. Din câte văd pe contul maxtreme2008 de pe RPG1 ai același număr de ore care l-ai avut în data de 28.02.2018 la ora 05:00 când am avut noi ultimul backup din acea lună.
 2. Problema e de la noi. I-am transmis-o mai departe lui Bobo.
 3. @MCavallaro nu îți lipsesc din ore. Citește ce am scris pe pagina anterioară. @BogdyPlays nici ție nu îți lipsesc din ore. @HG RauL mulțumim pentru susținere. @TLG Adrian rezolvat.
 4. Fără să precizezi și serverul pe care joci nu avem cum să te ajutăm.
 5. Am anunțat mai sus în multiple rânduri că mai mulți jucători și-au primit orele pe care le aveau în data de 28.02.2018 la ora 05:00. Deci restul orelor pe care le-ați făcut în acea zi nu au fost contorizate din păcate și nu avem cum să vi le returnăm, de aici unora vă lipsesc câteva ore. 10 ore pe luna Martie au primit doar un grup restrâns de jucători cărora a trebuit să le oferim acele ore deoarece nu li se resetaseră orele pe luna Martie și le-au rămas orele de pe Februarie, astfel că nu am avut cum să știm exact câte ore au jucat în această lună. Cei cărora li s-au resetat orele în mod normal nu au primit și nu au cum să primească acele 10 ore.
 6. @Toni2000 ai primit orele pe care le-ai avut în data de 28.02.2018 la ora 5:00 @Rami rezolvat. @danut421 ai primit orele pe care le-ai avut în data de 28.02.2018 la ora 5:00
 7. Vă rog să nu mai postați dacă vă lipsesc câteva ore. Orele acelea lipsă reprezintă diferența dintre ce ați avut la backupul de pe 28.02.2018 la ora 5:00 și ce ați reușit să jucați în respectiva zi. N-o să pot sta să acord tuturor jucătorilor care au jucat în acea zi diferența respectivă de câteva ore.
 8. Am rezolvat cu orele acolo unde era ceva de rezolvat. Nu uitați să menționați nicknameul contului și serverul pe care jucați, altfel nu am cum ghici despre ce cont vorbiți.
 9. @AIM Sebi în backupul de pe 28.02.2018 ora 5:00 pe care l-am folosit pentru a insera orele aveai numărul de ore care-l ai deja inserat. Ar fi destul de imposibil ca în mai puțin de-o zi de joc să fi jucat diferența dintre 225 și 85 de ore.
 10. @BAN SnoW sunt stocate orele care le-ai avut în backupul de pe data de 28.02.2018 la ora 5:00, de aceea ai cu câteva ore mai puține. @South ALECS la fel și ție. @Alex M rezolvat. @Cretsu rezolvat. @Razvanel ZEW n-ai avut atât de multe ore. Rezolvat. @VTFFLORYN69 din câte știu și acolo a fost făcută. Trebuie să-l întreb pe Bobo. @laurentiu07 rezolvat. @SuperGluee rezolvat.
 11. Salut, Dacă ai pierdut accesul la cont sau la email poți deschide o cerere de recuperare cont direct pe websiteul RPG dacă în ultimul an de zile nu te-am mai ajutat deja să recuperezi acel cont. Vei putea recupera contul doar dacă reușești să demonstrezi că este al tău. Nu răspundem de pierderi de bunuri, bani, sancțiuni primite și așa mai departe. E responsabilitatea jucătorilor să aibă grijă de conturile lor, nu a adminilor. Te rog citește cu atenție http://b-zone.ro/rules și http://forum.b-zone.ro/contspart Poți deschide o cerere de recuperare cont pe website, la Sign In, Lost your account.
 12. @zL VodKaJr rezolvat. @mihaipmv deschide un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/ @R1pYKl0Se3 rezolvat.
 13. Văd că-ți debanase Daniel conturile. Dacă erai banat pe 08.02.2018 11:41 atunci banurile respective expirau pe 10.03.2018 11:41 pentru că atunci ar fi fost 30 de zile (din moment ce luna Februarie are doar 28 de zile). Ți-am corectat și afișarea.
 14. @xctpro am făcut niște verificări și ai dreptate. Ți-am modificat numărul de ore în ceea ce aveai pe data de 28 Februarie la ora 5:00. @IAWOYY ROYAL nu avem cum să testăm în sula calului pe RPG3 din moment ce numărul de jucători afectați acolo era mai mic, tocmai pentru că sunt mai puțini jucători, și exista o șansă mai mică să ne dăm seama dacă a funcționat sau nu fix-ul din această cauză. De asemenea nu avem de unde să cumpărăm vreun AC care să nu aibă bypass la v2, v4, etc., deci nu mai vorbi aiurea. Din câte am înțeles Bobo a pus ieri fix-ul și pe restul serverelor. Deci dacă mai sunt jucători cu probleme vă rog lăsați un răspuns în acest topic cu nicknameul contului și serverul pe care jucați ca să putem verifica. Voi mai lăsa topicul deschis câteva zile.
×