Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

RW Konny

Member
 • Content Count

  1303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

301 Impeccable

About RW Konny

 • Rank
  I have a simple philosophy: Fill what’s empty. Empty what’s full

Recent Profile Visitors

2702 profile views
 1. RW Konny

  MINI-MODPACK CYAN BY KONNY

  Version 1.0.0

  0 downloads

  Modurile sunt editate de către mine dintr-un modpack mai vechi. Iconițele armelor sunt făcute de către mine absolut de la 0. Ce conține acest ”MINI MODPACK”? INTERFACE EDITOR TIMECYC ARMELE și ICONIȚELE TUTORIAL INSTALARE Deschideți arhiva descărcată și extrageți din folderele ”INTERFACE EDITOR” și ”TYMECYC” în folderul vostru principal unde aveți instalat GTA-ul de pe care jucați. Pentru ”ARME” aveți nevoie de un program de tip "SPARK IMG EDITOR" sau "ALCI'S IMG EDITOR". Se deschide programul (eu recomand Spark) și apăsați pe FILE, urmat de OPEN. Vă las aici o imagine. Navigați în folderul principal al jocului, respectiv în "models". (vă las mai jos un exemplu) C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models
 2. RW Konny

  @JohnMR
 3. RW Konny

  @TLG Kweb.
 4. RW Konny

  @VLaurentiu
 5. RW Konny

  @M a t i a s
 6. RW Konny

  @St1m
 7. RW Konny

  Nickname: JupanN Rank: 6 Nickname membrului testat: .DNT19. Rezultat probă teoretică (?/3) Admis/ Respins: 2/3 Rezultat probă practică (?/3) Admis / Respins : 5-0 pentru mine. Rezultat final (Admis) / Respins): Respins Alte precizări: Poate data viitoare.
 8. RW Konny

  @hardmom
 9. RW Konny

  Apreciez încurajarea ❤️. Dacă-ți spun că lucrările astea au puse pe ele doar un Gradient mă crezi? Legat de text, mie unul îmi place așa, știu că e cam mare dar .. Aveam un prieten acu' ceva ani pe o comunitate dezvoltată d.p.d.v al designului, cred că deja știi unde bat, care lucra ceva în genul ăsta, doar că MULT mai perfecționist, adăugând și efecte (brush etc) pe lucrări, care făceau totul de acolo o operă de artă zic eu. El mi-a fost un fel de mentor, ca să zic așa. Și de atunci lucrez oarecum în stilul lui. Eu nu știu lucra bine un text fără style-uri, până la urmă style-urile alea sunt făcute de mine, făcute după tutoriale de pe internet, după bunul plac. Așa e.. toți învățăm pe parcurs, și evoluăm .. eu am avut o pauză foarte mare, iar pe lucrări aplic doar un group de efecte și un gradient, menționat mai sus. Ce să spun, o să iau în considerare spusele cu textul și am să încerc să abordez un stil mai simplu.
 10. RW Konny

  Din cereri
 11. RW Konny

  Mobile Legends
 12. RW Konny

  Ca și blur, ai unul destul de decent pentru un începător. Însă te sfătuiesc să lași porcăriile de gif-uri și să te axezi mai mult la prelucrarea textului că îți strică rău de tot lucrarea. Mai bine lași o imagine fără text care e reușită decât să îi pui un text care nu este lucrat așa cum trebuie. Mai antrenează-te pe texte și îți zic eu că o să iasă treabă bună. #keepworking
 13. RW Konny

  @LiLAndiss
 14. RW Konny

  @A n d r
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.