Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

AT NicFTW

RPG2 Admin SAMP
 • Content Count

  1178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AT NicFTW last won the day on September 26 2018

AT NicFTW had the most liked content!

Community Reputation

210 Extraordinary

About AT NicFTW

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 11/08/2005

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe
 • Skype
  daniel.soaita- Sighisoara - NicoFTW
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/NicoFTW1337
 • Discord
  NicoFTW#1443

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sighisoara

Previous Fields

 • Real name
  Nicolas
 • RPG4 Nickname
  Nic.eXe
 • MIX Nickname
  Nic_

Recent Profile Visitors

1118 profile views
 1. AT NicFTW

  Nick-ul tau: Nic.eXeServer: 2Descrierea bugului: Daca nu plantezi nimic o ora nu dispare parcela, la ora 8:30 dimineata is luate toate parcelele si e ciudat. Am cautat de curiozitate la un player cu parcela publicaScreenshot(s): http://prntscr.com/ovwvt9, https://imgur.com/a/BlKE2BG
 2. AT NicFTW

  Nick: Nic.eXe Rank: Taxi Company Owner (7) Data: 17.08.2019 Am dat test cu: Eugen14 Teorie (x/3): 1/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ) Admis Alte precizari: - Nick: Nic.eXe Rank: Taxi Company Owner (7) Data: 17.08.2019 Am dat test cu: [AIM]C0sAKAgold. Teorie (x/3): 0.5/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ) Admis Alte precizari: - Nick: Nic.eXe Rank: Taxi Company Owner (7) Data: 17.08.2019 Am dat test cu: Mr.Br[o]Wn Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ) Respins Alte precizari: -
 3. AT NicFTW

  In primul rand doresc sa va anunt ca redeschidem grupul de discord al clanului Atlantic Organization, dati click aici pentru a intra. *Daca nu sunteti in AT degeaba intrati* In al doilea rand vreau sa va atentionez ca de acum XP-ul pe care trebuie sa-l faceti este obligatoriu, mai multe detalii despre acesta gasiti in topicul Clan XP sau pe acest LINK. Deoarece suntem un numar mare de membrii in clan si avem foarte multi dornici de a intra in clan o sa fiu foarte drastic cu cei care nu isi indeplinesc raport-ul saptamanal pentru a face loc membriilor activi. Daca nu puteti indeplinii minimul de XP pe o anumita saptamana va loc sa lasati o invoire AICI sau o sa fiti sanctionati conform regulamentului, nu mai iert. De asemenea am marit xp-ul saptamanal si odata cu acesta am adaugat si mai multe bonusuri. Raportul incepe cu 350 XP de la rank 1 si scade cu 50 XP la fiecare rank, iar bonusurile actuale sunt: M(450+ XP): 300 Droguri sau 300,000 Materials (La alegere), Y(600+ XP): 50,000$ si -7 zile la rank up si G(950+XP): Gold (15-35). Vreau sa mai spun ca, Clan HQ-ul nostru este luat pe serverul RPG2, asa ca ne-am decis sa luam Clan HQ 6 pe acesta. Acum sa trecem la ce era important, parada! Cu ocazia fuziunii serverelor ne-am decis impreuna cu clanul The Last Generation sa facem o parada in memoria serverului RPG4. Aceasta va avea loc Luni, 19 August, ora 20:00 prezenta membriilor clanurilor fiind optionala. Masinile vor fii toate negre si orice player care nu este in unul din aceste clanuri poate asista la parada cu G, daca deranjeaza o sa fie sanctionati de catre staff-ul serverului. Traseul fiind urmatorul: La sfarsitul paradei o sa organizam un Fast-Event pe aeroport urmat de cateva evenimente mai mari din partea fiecarui clan. Membrii clanului Atlantic Organization care vor sa doneze bani pentru evenimentele de dupa parada o pot face prin [/clandeposit], nu este obligatoriu. Totusi cine o va face va primii cateva cadouri de la staff-ul AT dupa evenimente. Nu uitati sa postati AICI!
 4. AT NicFTW

  @AndreiHYENAla urmatoarea abatere cand postezi aiurea o sa fii dat afara din clan.
 5. AT NicFTW

  Haidaaaaaaaaaa!
 6. AT NicFTW

  Discord ID: NicoFTW#1443 Gradul/Gradele dorite: RPG admin Link catre profilul RPG: https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 7. AT NicFTW

  Eu mai am numa un rinichi, vrei sa mor? *wrong*
 8. AT NicFTW

  Vindeti un rinichi.
 9. AT NicFTW

  Daca voiam sa jucam pe alt server o puteam face pe multe altele, jucam survival vanilla cat de mult fara pluginuri si chestii, doar noi si asa. Pe serverul final o sa fie 2 sectiuni de survival, una normala si una vanilla unde o sa se intre destul de greu. In rest o sa adaugam sectiuni normale gen Creative, Skyblock, etc.
 10. AT NicFTW

  , noi jucam de 3-4 saptamani pe un server survival vanilla, suntem vreo 30 si ma contacteaza playeri sa mai intre, n-am unde sa-i bag. Cu aceasta oportunitate vreau sa-mi deschid iar un server de minecraft, am mai avut in trecut. Mersi.
 11. AT NicFTW

  Evidenta XP pe saptamana 21.07.2019-28.07.2019! De astazi pana la momentul fuziunii o sa aveti raport-ul pentru XP optional. Totusi, o sa va acord bonusurile la cei care munciti in plus. Click pentru evidenta!
 12. AT NicFTW

  Probabil ca are o calitate mai proasta din cauza redimensionarii. Am incercat si eu dar la mine e ok, incearca si alte poze.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.