Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Nic

WIKI-Team
 • Content Count

  2438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nic last won the day on February 23 2020

Nic had the most liked content!

Community Reputation

731 Fantastic

About Nic

 • Rank
  Community Legend
 • Birthday 11/08/2005

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/Nick1338/
 • Discord
  nic#1337
 • Instagram
  @nicolas.soaita

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sighisoara

Previous Fields

 • Real name
  Nicolas
 • RPG2 Nickname
  Nic.eXe

Recent Profile Visitors

20630 profile views
 1. Nic

  Mersi de creatii, am ales. T/C!
 2. Display Name: Nic Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar discord Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): natura, abstract, texturi, ce vrea inima voastra Text(opțional): Nic's Market Dimensiuni (opțional): 512x512 sau mai mici Alte precizări (opțional): acest avatar o sa il folosesc pentru serverul meu de discord, de preferat sa fie gif (am level 3 la server). mersi
 3. @.Aku rezolvat. @Aqquarezolvat si tu, totusi data viitoare incearca sa nu mai postezi orice diacritica care nu e pusa ca nu sunt erori. Ce mi-ai dat tu mie sa fac e munca de chinez, sa stau sa verific fiecare propozitie pe care mi-ai dat-o sa vad unde nu e bine.
 4. Rezolvate, in pagina Comenzi_uzuale:General am mai tradus pe langa 2 comenzi din romana in engleza deoarece nu erau traduse si am modificat nivelul necesar pentru a da /helpme de la 20 la 40.
 5. Salut, Da, e realizabil, doar ca ar fi iilegal. M-as gandi si la o alternativa, sa apesi pe o tasta cand esti langa el si sa dea comanda, dar din ce stiu si binduirea unor taste pentru a da anumite comenzi e ilegala, acum nu sunt sigur. Poti intreba un admin superior de pe serverele RPG daca chiar te intereseaza.
 6. Nic

  Numele produsului: Discord Nitro - 2 boosts Model: - Starea produsului: il cumpar pe loc Detalii despre produs: tine o luna Preţ: 2.5 euro bucata Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Paysafe, skrill, paypal Contact: discord.gg/nitrolegit Imagini: - Alte precizări: nic#1337 sau intrati pe sv de mai sus
 7. Nic

  A rezolvat-o scripterul, se aplica de la urmatorul restart.
 8. sLoww

  La multi ani, Nic! Multa sanatata si fericire alaturi de cei dragi tie. Numai bune!

  1. PuimigMus

   PuimigMus

   Смотри видос - https://znaharek.com

  2. Nic

   Nic

   Multumesc mult @sLoww, apreciez ❤️!

 9. Tupi

  La mulți (b)ani ăsta din WIKI-TEAM 🎉❤️ 

  1. Nic

   Nic

   Multumesc asta din MODS-TEAM

 10. David.

  Happy Birthay Brothere! 🎂

  1. Nic

   Nic

   Multumesc mult ❤️!

 11. Imi pare rau pentru cele intamplate! Ai fost un lider exceptional si un prieten de nadejede! Intotdeauna de voi tine minte ca si "Primul lider/helper care mi-a raspuns la sms fara nici o problema! #RememberNic

  1. Nic

   Nic

   Respect ❤️ 

  2. TLG Radvany

   TLG Radvany

   Ai stima si respect din partea mea pentru munca depusa pana la final.

 12. What makes you resign Niculee? 

  1. Show previous comments  2 more
  2. CouldnoT

   CouldnoT

   It's a game brother, you can do both. But I really believe you for not finding time. You can study that at school if you're intending to get oriented to computer science. Good luck with your life, don't quit us and visit for a while as I'm doing.

  3. Nic

   Nic

   Yes, I know is just a game, for that reason I'm ok thatI quitted the game. I am at mathematics-informatics profile and I got a lot to work, I want to do the best I can do be in the firsts. I'll look at Programming section, is possible tot start publish there some of my next projects, idk. 

  4. CouldnoT

   CouldnoT

   I'll wait for your posts there, we're oriented to the same section BTW 😃

   High five 😂 or no there's corona !! 

 13. David.

  Aparent am auzit ca si tu din pacate ai pierdut functia de Lider Taxi Los Santos si imi pare rau sa aud asta desi nu stiu de ce ai vrut sa faci " afaceri ilegale " stiind ca era un mare risc de a pierde liderul la factiunea respectiva! Oricum iti urez mult succes ci nu numai eu ci toti colegii pe care i-ai avut in factiunea respectiva si mult succes in continuare pe joc / real life!

  1. Nic

   Nic

   N-am vrut neaparat, am zis ca n-am nimic de pierdut daca zic da, aveam in plan sa ma las pe 11.11.2020 de samp dar, aparent am facut-o mai repede, asta e.  Pe joc nu am nevoie de succes, am atins tot ce aveam de atins pe acest joc, o sa ma ocup mai mult de viata reala, pe liceu si pe C++, momentan. Mult succes si tie ❤️ 

  2. David.

   David.

   Multumesc frumos la fel! ❤️

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.