Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Nic

RPG2 Helper
 • Content Count

  2374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nic last won the day on February 23

Nic had the most liked content!

Community Reputation

701 Fantastic

About Nic

 • Rank
  Community Legend
 • Birthday 11/08/2005

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/Nick1338/
 • Discord
  Nic#7339
 • Instagram
  @nicolas.soaita

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sighisoara

Previous Fields

 • Real name
  Nicolas
 • RPG2 Nickname
  Nic.eXe

Recent Profile Visitors

19613 profile views
 1. Nic

  Salut, trebuie sa precizezi daca pe RPG1 sau pe RPG2 si e de preferat sa faci un ticket pe forum sau pe website sa deschizi o reclamatie catre Kelton cu informatiile necesare.
 2. Nic

  @.Benga salut, ori e din cauza la windows, ori ca nu ai updata-te ceva .dll-uri necesare pentru SAMP. Ce mai poti face e sa instalezi aceste dll-uri https://www28.zippyshare.com/v/vX4oMAGf/file.html si sa le pui in folderul GTA San Andreas cu problema, dai un restart la calculator si reinstaleaza cleo 4.3 sa vezi daca mai ai aceasta problema. Daca nu, singura optiune cred ca ar fii sa reinstalezi windows-ul, cel mai benefic ar fii sa treci la windows 10.
 3. Nic

  Salut, @.Benga prima data iti recomand sa iti instalezi inca odata SAMP R1, vad ca ai SampAddon, cand instalezi sampaddon iti instaleaza samp r2 sau r3 nu mai stiu exact. Daca nu merge, descarca pluginurile necesare ca sa-ti mearga SAMPFUNCS-ul. DirectX 9.0DirectX 9.0 is required to be able to run SampFuncsDownload: >Click me<Microsoft Visual C++ (this is not required, but it is good to have it)Microsoft Visual C++ is a potential fix for game crashes while using Cleo or/and SampFuncsDownload: >Click me<.Net Framework (this is not required, but it is good to have it).Net Framework is a potential fix for game crashes while using Cleo or/and SampFuncsDownload: >Click me< Daca tot nu merge, sa pui folderul GTA San Andreas la exclusions la orice anti-virus ai, daca ai windows 10 nu uita de Windows Defender. Daca problema persista, posibil sa nu se inteleaga SampAddon, Modloader si tot ce ai tu prin modpack-ul tau, asadar iti recomand sa-ti mai instalezi un modpack default unde o sa bagi strict ceea ce-ti spun eu: 1. Descarci GTA - https://drive.google.com/file/d/0B-5A7M6jVSpQR2diYTQySzZ5cVE/view 2. Descarci SAMP R1: https://www.dropbox.com/s/ulzfer8yjixijzd/sa-mp-0.3.7-install.exe?dl=0 3. Descarci CLEO https://cleo.li/cleo4/CLEO4_setup.exe -> V3.2.2 4. Instalezi modurile, ar trebui sa mearga. 5. Daca vrei si SampAddon, descarca-l si respecta modelul din acest topic: https://forum.b-zone.ro/files/file/81-exe-samp-addon/ P.S: SampAddon debifezi toate in afara de Anti Pause, ai instructiunile in topic 6. Reinstalezi Samp R1.
 4. Nic

  @Wu.Zu.Mi s-a creat un folder numit SAMPFUNCS in folderul GTA San Andreas?
 5. Nic

  @Wu.Zu.Mi descarca sf_5_3_3_bin.rar
 6. Nic

  @Wu.Zu.Mi cand deschizi SAMP-ul iti apare Sampfuncs in Loading Screen? Sa stiu daca iti merge sampfuncs-ul sau nu.
 7. Nic

  @Wu.Zu.Mi intra in Windows si cauta Windows Defender Settings, apasa pe el. Apoi pe Virus & Threat Protection -> Virus & Threat protection settings iar mai departe o sa ai o optiune Real-time Protection pe on, pune-o pe off optiunea si instaleaza SAMPFUNCS.
 8. Nic

  @Wu.Zu.Mi ai windows 10 sau/si orice alt antivirus?
 9. Nic

  Salut, daca vrei o alternativa la ce zice TheTom, iti poti instala SAMPFUNCS de aici https://forum.b-zone.ro/files/file/7-asi-sampfuncs/ si odata intrat in joc cu SAMPFUNCS apesi pe ` - se deschide o consola, apesi pe 3 puncte si ai enable multiprocess, o bifezi si gata.
 10. Nick: Nic.eXe Nick castigatorului: [LORD]Tweenzy.HYENA Rank-ul castigatorului: 1 Număr de comenzi atribuite: 47 Dovezi: la mine Alte precizări: Felicitari.
 11. Nic

  La orice job unde ai skill 5 sa poti alege ce sa faci la job, de exemplu la Drugs sau Arms Dealer unii poate vor sa munceasca dar nu si sa primeasca wanted, la cariera multi jucatori vor sa mai foloseasca si betoniera etc.
 12. Nick: Nic.eXe Data sancționării: 15.09.2020 A fost sancționat membrul: [ToV]SucTheRealOneSancționat cu: FW Motivul: Reclamatie Dovada (opțional, după caz): - Alte precizări: Fiti mai atenti.
 13. Pentru a evita problemele am decis sa fac un tutorial video pentru a fii explicat tot procesul cat de bine posibil. Daca mai aveti intrebari/nelamuriri puteti posta aici ori pe youtube in sectiunea de comentarii. Succes! P.S: Scuzati microfonu, e putin stricat
 14. Nic

  Gradul ti-a fost acordat, cerere inchisa! Succes!
 15. Nic

  Topic Closed, ai primit raspuns.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.