Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Nic

WIKI-Team
 • Content Count

  2448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nic last won the day on February 23 2020

Nic had the most liked content!

Community Reputation

749 Fantastic

About Nic

 • Rank
  Community Legend
 • Birthday 11/08/2005

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Nic.eXe
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/Nick1338/
 • Discord
  nic#0842
 • Instagram
  @nicolas.soaita

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  in inima ta

Previous Fields

 • Real name
  Nicolas
 • RPG2 Nickname
  Nic.eXe

Recent Profile Visitors

20998 profile views
 1. Mișto clipul cu amintiri, m-am regăsit și eu în unele faze, dar n-ai pus poza când au fost 1001/1000 de jucători la parada făcută de mine cu departamentele in 2019 :))

  1. Nic

   Nic

   mersi :) cu ala am alt videoclip pe canal, am zis ca nu mai umplu video ul asta, is destule 8 minute 

 2. Nic

  La multi ani RPG2! In decursul meu pe RPG2 am detinut functia de Leader LS Taxi aproape 2 ani si functia de admin/helper aproximativ un an jumatate, iar cele mai frumoase amintiri le am alaturi de STAFF-ul RPG2/RPG4 https://youtu.be/bttTSmRUjrw?t=177 minutele 2:57 - 4:30 https://imgur.com/a/coRN32E Ma gasiti pe server sub numele de Nic.Revenirea.
 3. Update - Nic Septembrie 2021 Am actualizat paginile în conformitate cu update-urile 7.0.6, 7.0.7 și 7.0.8. (https://www.rpg2.b-zone.ro/updates/server) Alte mici modificări făcute.
 4. Nic

  mersi, poti da t/c
 5. Nic

  Display Name: Nic Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Banner Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): logo/poza b-zone si un background ceva, daca nu o poza de samp ceva simplu, va descurcati voi Text(opțional): Optional: B-Zone Management Team sau B-Zone STAFF Dimensiuni (opțional): 960x540 minimum size, conteaza sa fie aspect ratio 16:9, dimensiunea nu prea conteaza cat timp depaseste minimul Alte precizări (opțional): mersi
 6. Nic

  bug

  se rezolva la urmatorul restart
 7. Update Iulie 2021 Am creat o noua pagina cu informatii despre Jobul Zilei. (Click) Adaugate masinile GreenWood, Virgo si Rancher la Standard Vehicles. Am completat lista de business-uri de pe pagina Bizuri:Descriere Generala. Am verificat wiki-ul de la A la Z, ceea ce a rezultat în diverse modificări ce nu au fost precizate aici, traduceri, remediere greșeli minore & adăugare de poze informative pentru a îmbunătăți aspectul vizual al paginilor.
 8. Nic

  @Tupisugestiile tale au fost implementate. P.S: Pagina https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Daily_Job o sa fie adaugata in curand in sidebar.
 9. Nic

  Mersi de creatii, am ales. T/C!
 10. Display Name: Nic Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar discord Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): natura, abstract, texturi, ce vrea inima voastra Text(opțional): Nic's Market Dimensiuni (opțional): 512x512 sau mai mici Alte precizări (opțional): acest avatar o sa il folosesc pentru serverul meu de discord, de preferat sa fie gif (am level 3 la server). mersi
 11. @.Aku rezolvat. @Aqquarezolvat si tu, totusi data viitoare incearca sa nu mai postezi orice diacritica care nu e pusa ca nu sunt erori. Ce mi-ai dat tu mie sa fac e munca de chinez, sa stau sa verific fiecare propozitie pe care mi-ai dat-o sa vad unde nu e bine.
 12. Rezolvate, in pagina Comenzi_uzuale:General am mai tradus pe langa 2 comenzi din romana in engleza deoarece nu erau traduse si am modificat nivelul necesar pentru a da /helpme de la 20 la 40.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.