Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Roberrrt

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Roberrrt

  • Birthday 01/15/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania
  • Hobbies
    Student / Gamer / Sportiv

Previous Fields

  • Real name
    Robert

Roberrrt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. Nick: Roberrrt Level: 49 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Barbat. Vechime pe server: De pe 02.11.2015. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Roberrrt Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa am functia de primar deoarece cred ca este una dintre cele mai speciale de pe server, sa fii primar cel putin o singura data pe un server ca RPG2 este un lucru foarte onorabil. Fiecare ne jucam sansa si sper ca voi fi ales in cei care trebuie votati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu intetionez si chiar voi face, am de cand sa fac event-uri zilnice desigur cu bani de la mine dar si primiti din donatii. Sa scad taxa la 1$ pentru ca nimanui nu-i place sa fie taxa asa de ridicata. Sa impart taxa cat mai des posibil. Prefer sa nu exagerez si sa propun tot felul de event-uri inainte sa ajung la adevaratul fapt.
  2. Nickname: Roberrrt Level-ul detinut: 44 Factiunea din care faci parte: Hitmen Agency Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Normal. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu, ne vedem in-game.
  3. Nick: Roberrrt Level: 44 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Barbat. Vechime pe server: De pe 02.11.2015. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Roberrrt Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa am functia de primar deoarece cred ca este una dintre cele mai speciale de pe server, sa fii primar cel putin o singura data pe un server ca RPG2 este un lucru foarte onorabil. Fiecare ne jucam sansa si sper ca voi fi ales in cei care trebuie votati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu intetionez si chiar voi face, am de cand sa fac event-uri zilnice desigur cu bani de la mine dar si primiti din donatii. Sa scad taxa la 1$ pentru ca nimanui nu-i place sa fie taxa asa de ridicata. Sa impart taxa cat mai des posibil. Prefer sa nu exagerez si sa propun tot felul de event-uri inainte sa ajung la adevaratul fapt.
  4. Nick: [b4L]Roberrrt Rank: 5 Am sustinut testul cu: [b4L].Ronnie Data sustinerii testului: 23.03.2017 Numarul de greseli: 0/3 Admis/Respins: Admis Alte precizari: Bine ai venit Ronnie !
  5. Nick: [b4L]Roberrrt Rank: 5 Am sustinut testul cu: [uS]JunK Data sustinerii testului: 20.03.2017 Numarul de greseli: 0/3 Admis/Respins: Admis Alte precizari: Bine ai venit youtubere !
  6. Bai frate, ce naspa e regula cu 20 de ore jucate, mai ales ca acum orele se pun la 60 de minute...
  7. Nick : Roberrrt Rank: 4 Am sustinut testul cu : JustErik Data testului: 30.12.2016 Numarul de greseli: 1,5/3 Admis/Respins: Admis Alte precizari: Felicitari si bine ai venit in National Guard !
  8. Stiu ca a fost unul aiurea,nici nu am avut de ce sa particip.
  9. Salut , am postat si eu un video pe canalul meu de gaming si as vrea sa vada si cei care nu au fost pe sa:mp in ziua aceea o mica parte din revolta. Stiu ca e cam intarziat dar macar incerc sa fac reclama
  10. In primul rand vreau sa salut tot staff-ul si toti playerii care joaca pe serverele b-zone ! - Nick-ul tau: Roberrrt. - Prenume: Robert-Valentin. - Varsta: 16. - Locatia: Focsani,Vrancea,Romania. - Ocupatie: Elev / Student / Vlogger / Gamer / Sportiv. - Jocul(rile) preferat(e): Pai Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer , Counter-Strike : Global Offensive , FIFA 14. <3 - Hobby-urile tale: Pai mi-am facut acum aproximativ jumatate de an un canal de vlog, am facut handbal de performanta mai bine de 3 ani si acum fac doar pentru a-mi mentine conditia fizica. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt o fire activa,respectoasa,care incearca sa ajute. Nu suport oamenii plin de ei si care nu pare ceea ce sunt de fapt. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Pai stiam de mult timp de comunitate dar mi-a fost rusine sa-mi fac intrarea in ea ! - Alte precizari?: Ma gasiti pe serverul rpg2.b-zone.ro cu nickname-ul Roberrrt,va astept sa ne jucam !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.