Jump to content

uS Andrei.

Donator
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

About uS Andrei.

  • Birthday 04/08/2004

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    ● Aimbot ●
    ● Silent Aim ●
    ● No-Recoil ●
    ● WallHack ●
    ● DMGHack ●
    ● DistanceHack ●
    ● Triggerbot ●
    ● NoReload ●
    ● Troll Hack ●
    ● Bullet Crasher ●
    ● AutoClicker / Anti-AFK ●
    ● Auto C-Bug ●
    ● Auto NinjaJack ●
    ● Invisible Hack ●
    ● CODAT SEF ●

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG1 Nickname
    KeNz

Recent Profile Visitors

619 profile views

uS Andrei.'s Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

16

Reputation

  1. Nick : Andrei. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 12.10.2020 Lipsesc din motivul: Nu stiu daca ajung Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta băieții!
  2. uS Andrei.

    Nick: [uS]Andrei. Level: 69 Vârstă (reală): 16 ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 5 ani. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut playerii de pe comunitate, pe cei nou-veniti vreau sa ii fac sa ramana in continuare alaturi de noi, o sa organizez o serie de evenimente prin care jucatorii pot castiga o anumita suma de bani pusa de catre mine, mereu mai mare de 50.000$. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Taxa o sa ramana mereu de 1$. 2. Ajutor financiar pentru jucatorii de nivel 2-7. 3. O sa organizez evenimente de mai multe tipuri: Par-Impar, Ruleta Ruseasca, LMS, LCS, HNS dar si multe alte evenimente speciale. 4. Absolut toti banii stransi de pe urma jucatorilor ce vor sa doneze o sa fie folositi pentru evenimente.
  3. uS Andrei.

    Retrag!
  4. - Nume: Titu. - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit:4 - Anunțuril dorit: Titu. vinde unicul business CarPlate ID 146, astept oferte serioase - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Doresc ca reporterul sa fie Kosmy.
  5. uS Andrei.

    Salutare baietii, ce mai faceti wai ?
  6. uS Andrei.

    Nick: Titu. Level: 55 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Din Octombrie 2012 joc pe acest server. RPG profil LinK:"https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Titu." Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi place sa incerc lucrurii noi, pe acest server am obtinut tot ce mi-am dorit de la functii, bani, masini etc etc. Am ajuns la un moment de apogeu in care toate aceste lucrurii au devenit banale pentru mine. Tot ce imi doresc in momentul de fata este sa ma implic foarte mult in event-urile pentru incepatorii, vreau sa ma axez pe chestia asta pentru ca stim cu este sa fii "incepator" pe un server RPG. Doresc sa obtin aceasta functie pentru a ajuta incepatorii, pentru a organiza event-uri speciale impreuna cu staff-ul, pentru a deschide diferite fundatii pentru incepatorii si multe altele. Ce intenționez să fac pentru jucători: Am in plan foarte multe lucrurii pe care o sa le pun in aplicare daca obtin aceasta functie. -Taxa 1$ pe tot parcursul mandatului -Impartirea taxei pentru playerii de level 2-7 de 4 ori pe zi. -Organizarea evenimentelor: Last Man Standing Par % Impar Deagle Find & Brind Mixt Last Car Standing (tin sa precizez ca toate aceste evenimente or sa fie organizate in interioare speciale) - Doresc sa fac o fundatie de ajutor financiar pentru playerii de level 2-7 (bani pentru: level/licente) Acestea sunt doar o parte din activitatile pe care o sa le organizez.
  7. Nick:HeatoN. Rank:1 Ziua:Duminica Ma invoiesc de la:Sedinta. Data:05.02.2017 Motiv:Nu am PC, doar Luni sau Marti. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari:Bafta !
  8. uS Andrei.

    Eu ma plictisesc pe SA:MP, fac raport.
  9. uS Andrei.

    Hai salut, ce mai faceti bai praduitorilor ?
  10. - Nume: Jocker. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există) - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: As vera sa dau cu Toffees. Multumesc mult !
  11. - Nume: Jocker. - RPG Bar: Jocker..png - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există) - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: As vera sa dau cu Toffees. Multumesc mult !
  12. - Nume: Jocker. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există):- - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: As vera sa dau cu Toffees. Multumesc mult !
  13. uS Andrei.

    Nick : Jocker. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 10.01.2016 Lipsesc din motivul: Am dus PC- la tomnit, doar pe maine il termina. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: x/2 Alte precizari: Mersi !
  14. uS Andrei.

    Bine te-am gasit !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.