Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Radu FBI

RPG Administration - Junior
 • Content Count

  860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Radu FBI last won the day on January 22

Radu FBI had the most liked content!

Community Reputation

890 Veteran

About Radu FBI

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday June 7

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/.Radu.G

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Radu
 • RPG1 Nickname
  .Radu.G

Recent Profile Visitors

1996 profile views
 1. Ce gandire n ai =))))) E prea josnic, chiar si pt tine
 2. Radu FBI

  Un lider si bun, susțin Hok ❤
 3. Topic inchis, multumim celor ce au comentat civilizat, dar si celor ce si au exprimat opinia intr-un mod frumos! Restul foarte urat.
 4. Josnic, ati transformat ceva ce trebuia sa fie "o munca in echipa" in nimic. Imi e groaza cand ma gandesc ca o sa veniti pe rpg1 cu aceste talente ascunse pare le ati aratat mai sus. Ati dovedit fix ce trebuia si anume ca nu puteti sa va mobilizati si sa va comportati ca atare la o chestie ce pana la urma tinea de FBI in general. N-am ajuns sa ne numiti voi "tarfe" "asta", atat de idk limitati sunteti ca vedeti doar in fata si stanga dreapta nu stiti . Si aia mici de gradinita se abtineau cat de cat, doar asa ca asta a fost prima noastra interactiune ca un "intreg". Asa ca Felicitari RPG 3 ai stricat si ati demonstrat cine sunteti.
 5. Nume: .Radu.G Rang: Director Premiul a fost acordat membrului: .ViFoR Suma acordata: $200.000 Dovada [/fwithdraw]: https://imgur.com/a/rF536iT Dovada [/transfer]: https://imgur.com/a/rF536iT Alte precizari: Activitate FBI
 6. Nu va certati pe aici, ca pot sa inchid topicul. Multi dintre voi, va contraziceti singuri hai sa ne purtam civilizat ca doar discutam aici, nu luam o decizie, decizia o sa o ia STAFF-ul 😉
 7. Nu am facut acest poll pentru a decide cine o sa fie lider, pentru ca nu aveti voi cum sa decideti asta. L-am facut pentru a vedea si care sunt parerile voastre, pentru a nu avea impresia ca sunteti marginalizati ca membrii (atat voi de pe 3 cat si cei de pe 1) V-am si scris la discutii pe forum "creat un poll in care v-as ruga si pe voi sa va exprimati parerea vis a vis de liderul factiunii cat si despre fuziune in cadrul factiunii din care urmeaza sa facem parte toti. " . Nu ca sa alegeti voi un lider doar strict o parere obiectiva din care sa poata apoi staff-ul decice. Si prin asta totodata sa aratam ca, daca aceste 2 factiuni se vor unii membrii de pe 1 vor asculta de mine, iar cei de pe 3 de Robert. Ceea ce eu am mai spus acum cateva saptamani, vom face parte din aceeasi factiune dar toti o sa fim impartiti, ori nu acesta este scopul nostru. Scopul este sa unim doua factiuni intr-una singura, sa nu existe membrii de pe 3 si membrii de pe 1; sa fie doar MEMBRII FBI, intelegeti voi? Da regulementele sunt diferite. Si ceea ce mi se pare putin deplasat si eu sunt admin, si da si eu am fost intrebat daca vreau sa renunt la functia de admin pentru lider si am acceptat, domnul supervisor poate confirma @SaRtOR . La mine nu s-a pus problema sa renunt pentru ca am fost activ si cu adminul si nu am avut sanctiuni, dar pana sa se ajunga aici si mie mi-a fost adresata intrebarea "renunti la admin pentru lider". Regulamentele iar la fel, sunt diferite. Din ce vad voi nu faceti actiuni namecover pe cand ai mei la r2 si r3 sunt obligati sa faca asta.
 8. Salut, Radu ma numesc sunt lider F.B.I. pe rpg1, eu am creat un poll in care v-as ruga si pe voi sa va exprimati parerea vis a vis de liderul factiunii cat si despre fuziune in cadrul factiunii din care urmeaza sa facem parte toti. Ma scuzati de deranj sa ne auzim cu bine.
 9. Doar membrii FBI au dreptul de a vota. Dupa ce votati v-as ruga sa va exprimati si opinia in legatura cu acest poll si totodata despre fuziune, in cadrul factiunii FBI.
 10. Radu FBI

  Foarte urat, sunt dezamagit..😥
 11. Radu FBI

 12. Au fost adaugati pe lista de legende urmatorii: Milagros, Shlayde, Dudu18, [HD]Macelaru, dLs_teQuiLa, Mihaitaa., IoNuTzKiNG, Edwin.Constantin si Module . (Rank 5) Daca doriti sa le urati ceva acestor playeri din lista, o puteti face dupa urmatorul model: *Nume: *Nivel: *Server: *Factiunea din care fac parte: *Mesaj:
 13. Radu FBI

  Nick: .Radu.G Rank: Director Am dat test cu: Ghost Data: 10.08.2019 Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezultat proba armelor: 1/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins): 11 Admis Observator test: Nephilym Alte menţiuni: Welcome back! <3
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.