Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

xHopeLess

Member
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

About xHopeLess

  • Birthday 08/31/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    ◊ ♥

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG Nickname
    HopeLess

xHopeLess's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

46

Reputation

  1. Salut pe toata lumea si v-a doresc numai bine in tot ce faceti sper sa fiti cuminti si sa ne revedem cu bine.!
  2. Nick: MrRadu Nick-ul reclamatului: Silkroad Bara RPG: Motiv: DB Dovada: http://imgur.com/a/GAZKV Alte precizări: Atat Nick: MrRadu Nick-ul reclamatului: El.nino Bara RPG: Motiv: dm Dovada: http://imgur.com/a/euZza Alte precizări: Atat Nick: MrRadu Nick-ul reclamatului: Obada Bara RPG: Motiv: DM Dovada: http://imgur.com/a/Vlvxa Alte precizări: atat Nick: MrRadu Nick-ul reclamatului: Sextazy Bara RPG: Motiv: Dm Dovada: http://imgur.com/a/QM8Mu Alte precizări: Atat
  3. - Nume: HopeLess - Rank: 4 [supervisor] - Candidatul testat: Machiavelli. - Rezultat proba teoretică: 0/3 - Rezultat proba practică: 1/3 - Rezultat final: Decide liderul. - Alte precizări: Succes. - Nume: HopeLess - Rank: 4 [supervisory] - Candidatul testat: Alexu99 - Rezultat proba teoretică: 0.5/3 - Rezultat proba practică: 1/3 - Rezultat final: Decide liderul. - Alte precizări: Succes.
  4. - Nume: HopeLess - Rank: 4[supervisor] - Candidatul testat: mr.andreas - Rezultat proba teoretică: 2/3 - Rezultat proba practică: 1/3 - Rezultat final: Decide liderul. - Alte precizări: Mult succes.
  5. - Nume: HopeLess - Rank: 4 [supervisor] - Candidatul testat: Flow. - Rezultat proba teoretică: 0/3 - Rezultat proba practică: 1/3 - Rezultat final: Decide liderul. - Alte precizări: Ai fost pregatit. Succes!
  6. - Nume: HopeLess - Propunere: 1. Masinile parcate ilegal la intrare in 'complexe', diverse strazi sa se tracteze. 2. Membrii cu rank 1-2 sa detina job-ul mechanic de luni pana vineri, in intervalul 12:00-20:00. Iar in week-end sa detina orice job legal/ilegal. 3. Membrul care a castigat best-ul pe saptamana trecuta, sa i se permita sa poarte in saptamana curenta skin-ul pentru rank-ul superior lui. Doar in saptamana respectiva. - Detalii: Referitor la propunerea 1, daca tot avem reguli pentru fiecare zona si explicata in detaliu sa se adauge si regula pentru complexe(Imagine: http://i.imgur.com/kM4RlNu.png ) . De ce sa se adauge regula cu jobul? Pai noi practic cu asta ne ocupam,tractatul si reparatul masinilor. Si ultima propunere cred ca e un stimulent si se va mari numarul tractarilor. - Alte precizări: Sunt cateva idei de moment. Salut!
  7. Salut baietii ! @, si cu scoala, si cu raceala. La mine e all-inclusiv. Tu ce zici? @, daca veneau doi dupa tine cred ca tu dateai [/throwguns], si sareai in masina cu g.
  8. @, Ti-a dat ala 'wanted' pana la urma? Tocmai ai si dovada, te-ai auto-denuntat. O sa ai un post de la mine pe contu' secundar pentru uciderea pasarilor, alea sunt ocrotite prin legea 'R4oliana'. @@LF R4YoU, Eu zic sa nu te mai straduiesti asa mult.Eu totusi las un 'reply' pe unde apuc. Uite ce iese pe unde ajungi tu.
  9. - Nume: HopeLess - Propunere: 1. Nu ai voie sa tractezi masina atunci cand un jucator se afla pe ea, chiar daca este sau nu AFK. (Adaugare Regula) 2. Masinile parcate ilegal pe strada in dreptul zonelor de clan sa nu poata fi tractate, atunci cand sunt jucatori pe zona respectiva. (Adaugare Regula) 3. Membrii factiunii de rank 3 sa ii supravegheze pe cei nou intrati, la 10-20 tractari. Astfel, cei lipsiti de experienta vor fi asistati si orientati corect. Fireste , membrii supraveghetori vor face dovezi cand ii ajuta si vor posta intr-un PM. - Detalii: Facand referire la prima propunere,consider ca ar fi normal ca un membru TTC sa respecte si alt jucator. Chiar daca acesta se afla AFK pe masina, poate revenii in scurt timp si folosi acea masina. A doua propunere mi se pare esentiala. Nu am vazut aceasta regula si cred ca e necesara. Cand faci un 'tag' nu mai ai timp sa parchezi o masina. Te grabesti sa obtii acea zona. Referitor la propunerea a treia, dupa activitatea membrilor de rank 3+ iti vei da seama cine se va implica cu adevarat. - Alte precizări: Nu stiu daca sunt elaborate, dar poate va starnii vreo idee.
  10. Eu zic sa nu dramatizam. Paule, acum am vazut topicul. O sa postez niste propuneri.
  11. @, De cand iti pasa ba tie de incepatori? ) Baieti, m-am gandit la o propunere. Cum noi nu avem un topic de 'sugestii/propuneri' o sa las aici. Propunere: Cum avem parteneriat cu baietii din Los Santos Police Departament, si noi le oferim servicii la preturi minime, ar trebui stabilite niste reguli cu acestia. Adica, daca ne prind cu viteza excesiva sa ni se returneze jumatate din amenda. Sau daca ne prind ca depasim cu 50km/h fata de limita, sa nu ni se confiste licenta de condus sa ni se acorde amenda. Nu indrazneam sa vin cu aceasta idee daca nu aveam job-ul mecanic. Eu le ofer mereu, tuturor membrilor din LSPD, [/repair] si [/refill] cand ii intalnesc. Nu stiu daca e chiar o propunere, dar daca sunteti de acord bagati un '+'. Poate se va schimba ceva.
  12. @, bine ai venit. @, mai rarut ca-i mai dragut. Cert e sa nu renunti la joc, chiar daca intri rar. Succes la facultate. @@Ecs7azy, la cum ai 'plecat' o sa ai nevoie de un avocat pe la 30 si ceva de ani. Aranjeaza terenu' :> Oare la civili le apare [/getjob] pe usa?
  13. Nu te-am pus sa intri.. Am zis ca am postat ceva la discutii. Cu ocazia asta, esti activ si pe forum. Fi mandru
  14. Bai , nu stiu cum ai nimerit-o. Da' chiar fumam cand m-am gandit. O sa mai las reply-uri cu rime. Ca-mi vin rapid
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.