Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Azraeel

Member
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Azraeel

  1. Am onoarea să vă salut! Misiunea cu numărul 34 începe JOI, în data de 13/04/23, ora 09:00 DIMINEAȚA și se va termina SAMBATA, în data de 15/04/23, ora 21:00 SEARA! TASK: În misiunea de JOI <-> SAMBATA veți avea de făcut câteva poze: ➔ O poză in care oferiti prin comanda [/pay] 1.000$ unui jucatoru cu skin Onyx. ➔ O poză in care cumparati un ziar de la un membrul al factiunii News Reporters. ➔ O poză în care oferiti [/repair] unui coleg din departamente. ➔ Trebuie să îmi reproduceți 2 poze pe care o să le las mai jos (cu tot cu animație ). Imagini: [ https://imgur.com/a/DRjyz88 ]. NOTĂ: ➔ Va trebui să puneți pozele aici, dupa modelul de postare ce îl regăsiți în topic, printr-un link Imgur [AICI]. ➔ Nu este permisă editarea fotografiilor în niciun program și nici a postării din acest topic. De asemenea, nu aveți voie să postați de 2 ori pentru aceeași misiune. ➔ Respectați modelul de postare, dacă nu, nu se va lua în considerare. ➔ Pozele vor fi valide doar după ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, după cum urmează: LUNI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă MIERCURI, ora 21:00 SEARA; JOI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă SÂMBĂTĂ, ora 21:00 SEARA. ➔ Dacă cumva în poze se vede că nu ați început taskurile de la ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, nu se va lua în considerare. ➔ În poze trebuie să aveți [/timestamp] activ, să apară numele vostru, numele serverului, cât și data și ora corespunzătoare dați misiuni postate. RĂSPLATĂ: ➔ Raport înjumatatit pe săptămâna curentă sau săptămâna următoare + $75.000; Succes!
  2. Salutare! ➔ Din păcate nimeni nu a reușit să completeze misiunea de JOI <-> SAMBATA. ➔ MISIUNE ANULATĂ. O zi/seară frumoasă.
  3. Am onoarea să vă salut! Misiunea cu numărul 30 începe JOI, în data de 30/03/23, ora 09:00 DIMINEAȚA și se va termina SAMBATA, în data de 01/04/23, ora 21:00 SEARA! TASK: În misiunea de JOI <-> SAMBATA veți avea de făcut câteva poze: ➔ O poză in care mergeți cu un taxi la jobul arheolog din orașul San Fierro. ➔ O poză in care vindeți 3 pești la un 24/7. ➔ O poză în care folosiți comanda [/rolldice], și pică numărul 1. ➔ Trebuie să îmi reproduceți 2 poze pe care o să le las mai jos (cu tot cu animație și mașină). Imagini: [ https://imgur.com/a/yBdOV2R ]. NOTĂ: Poza în care mergeți la Arheolog SF trebuie să cuprindă locația jobului, cât și taxiul cu care ați venit. Când vindeți pești, faceți 3 poze separate pentru fiecare pește vândut. În pozele pe care le faceți trebuie să apară și mașina specifică facțiunii, Patriot. NOTĂ: ➔ Va trebui să puneți pozele aici, dupa modelul de postare ce îl regăsiți în topic, printr-un link Imgur [AICI]. ➔ Nu este permisă editarea fotografiilor în niciun program și nici a postării din acest topic. De asemenea, nu aveți voie să postați de 2 ori pentru aceeași misiune. ➔ Respectați modelul de postare, dacă nu, nu se va lua în considerare. ➔ Pozele vor fi valide doar după ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, după cum urmează: LUNI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă MIERCURI, ora 21:00 SEARA; JOI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă SÂMBĂTĂ, ora 21:00 SEARA. ➔ Dacă cumva în poze se vede că nu ați început taskurile de la ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, nu se va lua în considerare. ➔ În poze trebuie să aveți [/timestamp] activ, să apară numele vostru, numele serverului, cât și data și ora corespunzătoare dați misiuni postate. RĂSPLATĂ: ➔ Raport înjumatatit pe săptămâna curentă sau săptămâna următoare + $75.000; Succes!
  4. Nick: Azraeel » Rank: 3 » Data: 26.03.2023 » Motivul invoirii: O sa fiu pe tren la acea ora pentru ca merg la facultate si nu pot sa iau al tren. Multumesc pentru intelegere!
  5. Salut, @ SATELiT ➔ Ai completat corect cele 4 cerințe și ai caștigat un raport înjumatatit pe săptămâna curentă sau săptămâna următoare + $75.000, felicitări. ➔ Contactează liderul în game sau pe discord pentru a-ți primi premiul. (!) Mențiune: La următoarea misiune postată nu mai ai posibilitatea de a fi declarat câștigător(nu poți câștiga 2 MISIUNI la rând). O zi/seară frumoasă.
  6. Salutare tuturor! Misiunea cu numărul 26 începe JOI, în data de 16/03/23, ora 09:00 DIMINEAȚA și se va termina SAMBATA, în data de 18/03/23, ora 21:00 SEARA! TASK: În misiunea de JOI <-> SAMBATA veți avea de făcut câteva poze: ➔ O poză in care oferiti suma de 1.000$ prin comanda [/pay] unui membru al factiunii Los Santos School Instructors. ➔ O poză in care vindeti minim 5 artefacte negustorului egiptean. ➔ O poză în care primiti [/repair] de la un membru al factiunii Tow Track Company. ➔ Trebuie să îmi reproduceți 2 poze pe care o să le las mai jos (cu tot cu animație). Imagini: [ https://imgur.com/a/Qfoq0Wp ]. NOTĂ: Pozele in care oferiti [/pay] si primiti [/repair] trebuie sa contina in chat si ID-ul jucatorului impreuna cu factiunea din care face parte. NOTĂ: ➔ Va trebui să puneți pozele aici, dupa modelul de postare ce îl regăsiți în topic, printr-un link Imgur [AICI]. ➔ Nu este permisă editarea fotografiilor în niciun program și nici a postării din acest topic. De asemenea, nu aveți voie să postați de 2 ori pentru aceeași misiune. ➔ Respectați modelul de postare, dacă nu, nu se va lua în considerare. ➔ Pozele vor fi valide doar după ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, după cum urmează: LUNI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă MIERCURI, ora 21:00 SEARA; JOI, începand de la ora 09:00 DIMINEAȚA, pănă SÂMBĂTĂ, ora 21:00 SEARA. ➔ Dacă cumva în poze se vede că nu ați început taskurile de la ora 09:00 DIMINEAȚA din prima zi a misiuni postate, nu se va lua în considerare. ➔ În poze trebuie să aveți [/timestamp] activ, să apară numele vostru, numele serverului, cât și data și ora corespunzătoare dați misiuni postate. RĂSPLATĂ: ➔ Raport înjumatatit pe săptămâna curentă sau săptămâna următoare + $75.000;
  7. Nick-ul tău: AzraeeI Rank: 3 Dovadă: https://imgur.com/a/6QAG07J Alte informații: Mersi Feedback(de la 1 la 10) : 10
  8. Nickname: AzraeeI Rank: 3 Mă învoiesc la [Antrenament/Activitate/Ședință]: Activitate Data activității pentru care vrei să te învoiești: 13.01.2023 Număr învoiri [x/2]: 1/2 Motivul: Sunt la munca. Alte precizări: -
  9. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/0zFgE7R Alte precizari: Pwp!
  10. Nick: [zL]Azraeel RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 2/3 Rezultat proba practica (a.g & live): 2/3 Rezultat per total: ADMIS Alte precizari: -
  11. Nickname: Azraeel Numele actorului: Cillian Murphy Data naşterii actorului: 25 mai 1976 Naţionalitatea actorului: Irlandez Motivele pentru care îmi place: Consider ca intra foarte bine in pielea personajului si ofera in acelasi timp si autenticitate personajului pe care il interpreteaza. Filmul în care consider că şi-a jucat cel mai bine rolul: Consider ca in Peaky Blinders a reusit sa duca personajul pe care il juca la un alt nive, respectiv Thomas Shelby.
  12. Nickname: Azraeel Genul de filme: Comedie Motivele pentru care îmi place: Imi plac doarece de cele mai multe ori le urmaresc alaturi de familie si ne ofera momente frumoase si amuzante.
  13. Nickname: Azraeel Autor: Haruki Murakami Titlul cărţii: Sputnik Sweeatheart Anul publicării: 1999 Genul cărţii: Roman romantic-psihologic Numărul de pagini: 270 Scurtă descriere: Romanul este spus din perspectiva unui „K” misterios care este prieten și îndrăgostit de Sumire, o tânără care este hotărâtă să se impună ca scriitoare. Povestea explorează relația lui Sumire cu o coreeană mai în vârstă pe nume Miu. Pasiunea lui Sumire de Miu îi determină să dezvolte o relație romantică. În curând, Sumire se trezește că își schimbă aspecte ale vieții, cum ar fi să se îmbrace mai bine și să renunțe la obiceiurile proaste. Sumire îi scrie și lui K, declarând că ea și Miu au intrat în afaceri și își vor prelungi călătoriile în Grecia pentru a-și urmări interesele de afaceri. Ca atare, K nu crede nimic la această interacțiune. Mai târziu, K continuă să sune pe Sumire doar pentru ca apelul să ajungă la robotul telefonic. Apoi primește un telefon de la Miu care îl îndeamnă să călătorească în Grecia, deoarece ceva rău i s-a întâmplat lui Sumire. Când K ajunge în Grecia, Miu îl informează că Sumire a dispărut după ce Miu a respins o interacțiune fizică dintre cei doi. Recenzie personală: Este o carte care starneste multe sentimente, confuzie, teama, tristete, care te fac sa te simti cu totul diferit fata de orice alta carete. Aceasta modalitate de a transmite aceste sentimente ii este cu totul specifica autorului, Haruki Murakami. Cartea este cu totul impresionanta la final unde lucrurile sunt lasate in mister si lasa in acelasi timp lasa cititorul sa gaseasca de unul singur un oarecare raspuns si final, un alt lucru specific lui Murakami. In finalul acestei carti te intrebi "Ce s-a intamplat cu Sumire?" de foarte-foarte multe ori. Acesta fiind finalul si nu vreau sa spun mai multe pentru a nu strtica surpriza de la final. Per total cartea este cu totul una plina de suspans si lucruri care iti dau foarte mult de gandit. In final pentru o calitate mult mai mare recomand sa fie citita in limba engleza.
  14. Nickname: Azraeel Numele scriitorului: Haruki Murakami Data naşterii scriitorului: 12.01.1949 Naţionalitatea scriitorul: Japonez Motivele pentru care îmi place: Cea ce imi place cel mai mult la Haruki Murakami este modul prin care realizeaza finalul cartii. Multe lucruri raman fara raspuns astfel incat cititorul sa poata contribui si el la finalul cartii si sa isi aleaga oarecum un sfarsit. Cartea sa pe care o consider cea mai bună: Sputnik Sweetheart
  15. Nume: Azraeel Autor: Haruki Murakami Titlul cărţii: Sputnik Sweeatheart Anul publicării: 1999 Genul cărţii: Roman romantic-psihologic Numărul de pagini: 270 Scurtă descriere: Romanul este spus din perspectiva unui „K” misterios care este prieten și îndrăgostit de Sumire, o tânără care este hotărâtă să se impună ca scriitoare. Povestea explorează relația lui Sumire cu o coreeană mai în vârstă pe nume Miu. Pasiunea lui Sumire de Miu îi determină să dezvolte o relație romantică. În curând, Sumire se trezește că își schimbă aspecte ale vieții, cum ar fi să se îmbrace mai bine și să renunțe la obiceiurile proaste. Sumire îi scrie și lui K, declarând că ea și Miu au intrat în afaceri și își vor prelungi călătoriile în Grecia pentru a-și urmări interesele de afaceri. Ca atare, K nu crede nimic la această interacțiune. Mai târziu, K continuă să sune pe Sumire doar pentru ca apelul să ajungă la robotul telefonic. Apoi primește un telefon de la Miu care îl îndeamnă să călătorească în Grecia, deoarece ceva rău i s-a întâmplat lui Sumire. Când K ajunge în Grecia, Miu îl informează că Sumire a dispărut după ce Miu a respins o interacțiune fizică dintre cei doi. Recenzie personală: Este o carte care starneste multe sentimente, confuzie, teama, tristete, care te fac sa te simti cu totul diferit fata de orice alta carete. Aceasta modalitate de a transmite aceste sentimente ii este cu totul specifica autorului, Haruki Murakami. Cartea este cu totul impresionanta la final unde lucrurile sunt lasate in mister si lasa in acelasi timp lasa cititorul sa gaseasca de unul singur un oarecare raspuns si final, un alt lucru specific lui Murakami. In finalul acestei carti te intrebi "Ce s-a intamplat cu Sumire?" de foarte-foarte multe ori. Acesta fiind finalul si nu vreau sa spun mai multe pentru a nu strtica surpriza de la final. Per total cartea este cu totul una plina de suspans si lucruri care iti dau foarte mult de gandit. In final pentru o calitate mult mai mare recomand sa fie citita in limba engleza.
  16. Nickname: Azraeel Genul de cărţi: Science Fiction Motivele pentru care îmi place: Imi place acest gen deoarece imi creeaza o noua perspectiva asupra lumii si imaginatiei oamenilor. Sunt profund atras de idei cat mai unice si complexe care se contopesc intr-un fir narativ. Pe langa asta, o lume science fiction este o poarta spre o alta lume in care te poti refugia de haosul si de oboseala acumulata zi de zi.
  17. 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: IPhone 12 PRO MAX 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Samsung J5 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Apple 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil : IOS 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): DIGI 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta: Este un telefon care isi face treba
  18. Nick: [zL]Azraeel RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba practica (a.g & live): X/3 Rezultat per total: RESPINS Alte precizari: -
  19. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/zl0erhP Alte precizari: Pwp!
  20. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/OaY4MHl Alte precizari: Pwp!
  21. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/KN1BsIK Alte precizari: Pentru mai mult detalii verificati dovada. Pwp!
  22. @ robertxyz05 evidența pachetului tău a fost corectată. Pachetul a fost acordat incorect. Ai dat doar 26/50 de anunțuri, vei fi sancționat cu AV. @ Daniel.N evidența pachetului tău a fost corectată. Pachetul a fost acordat corect. @ ieve evidența pachetului tău a fost corectată. Pachetul a fost acordat corect.
  23. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/lNhtVnm Alte precizari: Pwp!
  24. Nick: [zL]Azraeel Emisiune acordata: Am/N-am Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Nk6DZYW Alte precizari: pwp
  25. @ HEROUL , de anuntul tau se va ocupa [ASV]ieve. Anuntul pe care trebuie sa il dai va suna in felul urmator: HEROUL vinde apartamentul cu ID-ul 570 aflat la etajul 1 in blocul din zona Rodeo LS, langa [...] [...] Vehicle Dealership. Pentru mai multe detalii puteti sa il contactati pe joc! Deadline 10.11.2022-17.11.2022. Informatii suplimentare: Anuntul va fi dat intre orele 10:00-02:00, indiferent daca @ HEROUL este online sau nu! Avand in vedere ca @ HEROUL a comandat pachetul cu numarul 5, vei avea de dat 50 de anunturi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.