Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AlecsusGG

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AlecsusGG

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/23/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 1. Am luat o pauza cu youtube-ul, stati linistiti, o sa revin, si voi contiuna si giveaway-ul.

 2. AlecsusGG

  Cu placere!
 3. AlecsusGG

  Salut, ba! Eu, Alecsus, va ofer un giveaway! https://youtu.be/Hsj8-cmacjw
 4. AlecsusGG

  Frumos! Edit: Poate pe viitor o sa filmam impreuna.
 5. AlecsusGG

  Multumesc baieti!
 6. Aici Alecsus, cu un video nou, pe serverul RPG4. Cred ca v-ati dat seama din titlu despre ce este acest episod Va sfatuiesc sa il urmariti pana la capat. Cred ca este "cel mai" video facut de mine https://youtu.be/WLK0IY6nWUk Am vrut sa vina si mai multi oameni cand l-am inmormantat, dar se pare ca eu cand am dat anunt pe /ad adminul/helperul mi-a dat kick. Pe mine m-a vazut, dar pe ceilalti care chiar dau /ad-uri aiurea nu i-a vazut, asta e! In fine, sper ca v-a placut video
 7. AlecsusGG

  Multumesc tuturor, wow, nu credeam ca atatia oameni o sa comenteze la postul meu, sunteti cei mai tari. Avem video nou aici: https://www.youtube.com/watch?v=RAUChefEHhU Iar peste 3 zile o sa vina un video forta, mai forta decat toate.
 8. AlecsusGG

  Multumesc tuturor pentru sustinere!
 9. AlecsusGG

  Reply: Omule, scuze ca te-am deranjat. 1.nu ma astept sa primesc ceva... Adica puteam sa aleg alta comunitate, dar B-zone mi s-a parut cea mai bine pusa la punct. Oricum nu ma mai omor ca sa dau explicatii, eu am venit sa joc, pur si simplu... . Nu ar trebui sa critici oamenii fara sa ii cunosti. Si as mai zice cateva chestii dar nu mai are rost.
 10. AlecsusGG

  Salut! Eu sunt Alecsus, si de acum vreau sa filmez seria de samp de pe canalul meu, pe serverul rpg4. Aici este videoclipul filmat ieri si postat astazi(eu filmez mai din timp mai multe video-uri si dupa le postez) Sunt nou pe comunitate si sper sa ne intelegem bine! Daca mai sunt youtuberi pe server care vor sa colaboram, spuneti https://youtu.be/iqy2kVSxxWI
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.