Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South PaNNiK

Member
  • Posts

    401
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South PaNNiK

  1. Sanatate la beietii grei, am decis sa mai postez si eu aici din cand in cand. Fratiwer vostru [uS]PaNNiK din game, de cand mi-a furat contul m-am lasat complet, nu am mai jucat absolut deloc, nu mai are rost. Am postat aici deoarece m-am uitat pe website si am vazut modificari majore in factiunea asta, se pare ca au plecat toti prietenii mei sa zic asa, a ramas mai goala factiunea, mai putin cu [uS]MonsterEnergy, [uS]Duplin, [GF]Ribe si inca cativa care am fost colegi! Va pup si mi-e un pic asa dor de jocul asta si de cei care mi-au fost aproape, factiune si clan. PaNNiK - taranul actual care joaca pe cont, e un coate goale care nu merita doi lei, aveti grija cu el ca-i tepar infect. Un caracter de doi lei pisa-ne-am p toti in buricul ma-sii si da-i-am foc la oua.
  2. [uS]PaNNiK a fost furat, nu ami detin acest cont, vedeti ca se da drept mine!!!

  3. [uS]PaNNiK - a fost furat contul. Mi-a furat contul de sub nab. VA ROG, DACA SE LOGHEAZA SI SE DA DREPT MINE, NU-L CREDETI A FOST DAT AFARA DIN ULTRAS SOUTH PE ACEST MOTIV AFIRMAT DE MINE, VA ROG SA PASTRAM LEGATURA.
  4. @@ribe, Baros, mie pana aici mi-a fost, va parasesc.
  5. @@ribe, Ciudat 3/3 au cate un dinte ) Oricum e circ faza.
  6. @@ribe, Baaa, eu acum m-am trezit si mi-a zis maicamea, iesi afara la partie, cand m-am uitat pe geam, a nins de a rupt pamantul
  7. @@ribe, Asa-i. Deja mi-e mila de unii din factiunea asta cu comentarii d-astea pe aici, mi-e ca iese urat rau de tot.
  8. @@ribe, Oricum bine face ca protesteaza, de ce sa-i elibereze, au gresit sa plateasca frate.
  9. @@ribe, Eu n-am fost, au fost niste rude chiar si colegi de clasa.
  10. @@ribe, Inca nu a plouat, a dat cateva picaturi dar nu sa ude pamantul. Sper sa nu ploua ca am ceva treaba de facut afara
  11. @@ribe, Mda fratier, am avut ceva timp liber si l-am facut. Daca ai nevoie de ajutor te ajut cu mare drag. Ps: am revenit aici. @@South MaxyMusS, Hmm, nu prea sunt asa de activ cand sunt plecat de acasa, in restul zilelor cand sunt acasa vizitez des forumul.
  12. Nick: [uS]PaNNiK Rank: 5 Shift Supervisor Data: 05.02.2017 Am dat test cu: K1LLHuN73R Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/5): 0/5 Rezultat proba de teren (x/4): 4/4 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Bine ai venit!
  13. @@South MaxyMusS, Bine ai venit cimpoiasule la noi. Te astept aici la discutii.
  14. @@ribe, Poate facem LS - SF impreuna, eu am 25/50 LV si m-am oprit. Maine sau diseara sa vedem ce chef de joc am.
  15. @@ribe, Uite m-am apucat si eu de quest ca baietii! Da' am un chef de mi-o murit libidouu' sa moara calu'. Tu ce faci ?
  16. @@ribe, Daaa, oricum e mai frumos, acum platesti tu, nu-ti mai bagi parintii la belele, daca stii cum zic.
  17. @@ribe, Pnm, posibil, dar eu nu sunt copil la 1.84 inaltime =]]
  18. @@ribe, Hmm, nu mi-a cerut niciodata buletinul intr-un club...
  19. @@ribe, Multumesc frumos nab. Alta viata la 18 ani, am intrat aseara in cazinou si nu m-o mai dat afara paznicul
  20. @@South Edward NissaN, Nici eu nu prea mai agreez spamul de la un timp, stau mai mult cu /f inchis si /ac. Pnm, parca se juca altfel pe b-zone odata. @@ribe, Am reusit eu aseara 2/3 roburi, la ultimul au venit injur de 15... Alte activitati daca facem ne trezim sanctionati, sper sa de desfiinteze /tx-ul, cel mai bine. Si asa le-am dat-o maxim atunci cu spamul tx S-au simtit mai jos si s-au ofticat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.