Jump to content

Amaroq

Member
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About Amaroq

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/13/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta, Romania
 • Hobbies
  Helping hummanity, curing dumbness.

Previous Fields

 • Real name
  Francisc

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Nickname: Anonymous.ZEW Rang: Second Lieutenant (2) Motivul amenzii: Deranjare sedinta Dovada: https://imgur.com/aiPAqDE Am platit suma de: $15.000
 2. Nickname: Anonymous.ZEW Rank: Second Lieutenant (2) Data ședinței pentru care vrei să te învoiești: 1 martie 2019, 19:00 Motivul: Am antrenament de la 19 la 20. Alte precizări: Dacă pot ajunge la ședință voi anunța.
 3. Amaroq

  @Ichimaru pot da anunt "Echipa/Factiunea News Reporters va ureaza sarbatori fericite si un an nou mai bun!"?
 4. Nume: Anonymous.ZEWRang: Network Anchor (4)BARA RPG persoanei raportate: Interdicție de pe / până pe: 14 decembrie 2018 / 17 decembrie 2018 Dovezi: https://imgur.com/VpUxky2Motiv: Nu vă este permis să folosiți emoticoane pe [/l]. [ 3/3 LM = 3 zile interdicție ]Alte precizări: Nu am.
 5. Ba, nuj de ce, dar sunt curios de celelalt tip de cadou din partea Mosului Nicolae
 6. Amaroq

  Eu nu am ciuda fata de nimeni si ce ai zis tu este nesimtire, cred ca as putea sa o numesc. Iar apoi, nu sunt un simplu membru al comunitatii, sunt UN MEMBRU AL COMUNITATII si la fel esti si TU. Nu conteaza ca ai gradul de programator daca ai atitudinea asta. O zi frumoasa iti doresc.
 7. Amaroq

  In primul rand, nu imi place atitudinea ta si mentalitatea. In al doilea rand, nu a postat aiurea, ce a zis fiind intr-o oarecare masura ce ti-am zis si eu. Iar in al treilea rand, poti adauga ceva de genul: Te-as ruga sa postezi cand ai timp de "sisteme proprii", nu asa 3 topicuri intr-o zi cu chestii foarte simple sau copiate. Sper sa ai o zi suberba.
 8. Nume: Anonymous.ZEW Rank: Local Editor Motivul amenzii: Evidență live invalidă, nu am pus dovada cu [/l] Dovada plății: https://imgur.com/a/6dcfBSz
 9. Amaroq

  Frumos si simplu, dar cam prea simplu. Si un lucru pe care l-am observat si la celalalt 'tutorial', este cum notezi pasii, ceea ce nu inteleg. De ce pui "1. pas" si nu "Pasul I", "Pasul 1", "I" sau orice alta notatie. In continuare sa ai succes si o frumoasa seara iti doresc eu tie!
 10. Amaroq

  Bravo! Ce pot sa spun, cel mai tare tutorial de la tutorialele mele, cel mai folositor si desigur, deloc furat de aici // asa ca felicitari! Continua tot asa si SAMP-ul va fi fost mort deja cand dau eu capacitatea la anu'. Acum vine si rugamintea mea: incearca sa faci ceva original, sau daca nu e original, macar incearca sa intelegi cu adevarat tutorialul, astfel fiind capabil de al distribui si reproduce in propriul tau fel. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si iti urez o seara frumoasa si succes in continuare!
 11. Amaroq

  Salut! Acesta teoretic este un tutorial, dar unul simplu. Poate data viitoare vei incerca sa-l faci mai complex si vezi ca nu ai postat in sectiunea corecta. Sectiunea corecta era Tutorials -> Pawn. Succes!
 12. Nume: Anonymous.ZEW Rank: 3 Simularea cu numărul: 1 Simulare interviu / Simulare emisiune: interviu Alte precizări: As dori ca simularea sa fie data in maxim 2 zile.
 13. Amaroq

  Salut @Synthetick! Cred ca este primul tau tutorial. Iti recomand sa-ti structurezi tutorialele, sa folosesti tag-urile si sa folosesti corect limba romana. In rest, succes in continuare!
 14. Nume: Anonymous.ZEW Titlu: San Fierro Nume editor: .R[e]D Pozele cu ziarul: https://imgur.com/x7YKmE8 Dovada corectării: https://imgur.com/YAI9tkJ Alte precizări: Nu am.
 15. Nume: Anonymous.ZEW Titlu: Paramedics Nume editor: Andrei.RT Pozele cu ziarul: https://imgur.com/a/YsaxWrl Dovada corectării: https://imgur.com/a/6fMDcc3 Alte precizări: Nu am.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.