Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

Petrisor2016

Member
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Petrisor2016

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Petrisor
 • RPG1 Nickname
  Gigicon
 1. Ma scuzati, nu am mai deschis SAMP de peste 1 an si nu mi-am dat seama ca am moduri. Am scos modul si s-a remediat. Urat a fost ca bara de fuel se termina in mai putin de 2 minute si dupaia nu mai puteam merge cu masina.
 2. Ma bucur sa aud asta... am propus ceva de genul prin 2012 si nu a fost acceptat.... bravo este un update bestial pentru server. Nu ar strica si imprumuturi de nevoi personale cu ipoteca. Am un palat evaluat la 10kk sa pot impruma maxim 10kk pe un numar de rate.... nu achit la timp -> palatul iese la licitatie -> banca primeste banii din licitatie .. iese pe + e profitul bancii, iese pe - este paguba bancii. Imprumuturile sa nu se faca manual, eventual si un birou de credit ar fi ok... bazat pe rambursarea creditului -> ok ... lichidarea ipotecii -> rau platnic Questuri zilnnice ar fi ok... Joc pe comunitatea asta din 2010 si joc de placere... acum muncesc, am familie... joc 1-2 ore odata la 2-3 zile e clar nu pot intra in factiune.... dar daca as avea questuri zilnice as avea un scop asa doar sa intru sa fac 2 curse cu tirul e pierdere de timp
 3. O saptamana noua ... care a inceput in sfarsit cu racoare... mult succes colegilor si noilor veniti
 4. De ce nu mi se actualizeaza stats barul mare daca il pun pe forum?
 5. Bai vorbiti unu cu doamne doamne sa dea drumul la aerul conditionat
 6. Eu de ce nu apar la faction report??? ca am avut 15 saptamana trecuta
 7. LA questul pentu 1 iunie a fost cineva care a facut video pe youtube cu locatiile, nu mai vrea oare sa faca si acum?
 8. are 60 de secunde sa dea /call 112 posibil in acel minut i-ai dat un pumn din greseala
 9. Am bagat, asteptam cu nerabdare filmulete... eventual tutoriale gen ... surse de bani etc...
 10. In lipsa de idei am bagat Gigi si fiindca Gigi e luat am zis ok... Gigicon.... fara aluzie la altceva cum am mai auzit de la colegii de pe server... chiar nu ma gandeam la asa ceva atunci
 11. S-a mai propus si inainte asta, cand era deschisa sectiunea pentru propuneri. Tare frumos ar fi daca s-ar lua in seama.
 12. Cum fac sa ma inscriu?
 13. https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/edixx1edi Ai un buton mare cu verde, report this player to admins, dai acolo si completeaza reclamatia. Asa se fac reclamatiile. Nu stiu daca se numeste deranj job 1 abatere, trebuie sa vii cu 2-3 poze din motente diferite, cred... nu mai sunt la curent exact cu regulamentul.
×