Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

KiLg0r

Member
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About KiLg0r

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 11/21/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  KiLg0r

Previous Fields

 • Real name
  Madalin
 • RPG1 Nickname
  .pinK

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Nick: pinK.MISTER Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 06/12/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Motivul învoirii: Probleme de sanatate Alte precizări: Bafta
 2. Nick: pinK.MISTER Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge:5.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: probleme de sanatate Alte precizări: Bafta la waruri
 3. Nick: pinK.MISTER Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 03.12.2019. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Motivul învoirii: Probleme de sanatate Alte precizări: -
 4. Nick:pinK.MISTER Rank:2 Data warurilor la care nu poti ajunge:20.11.2019 Numarul de invoiri pe saptamana:2/2 Motivul invoirii:Tre sa ma duc repede in oras, nu stiu daca ma intorc asa ca las asta aici preventiv, in caz ca nu vin. Alta precizari:Cerere preventivă.
 5. KiLg0r

  Voi sunteti turci creca . Exista comanda /fines, amenzile postate aici sunt fara rost + numai postati amenzi daca in evidenta nu scrie ca ati primit amenda. Pentru facțiuni a fost introdusă o variantă oficială a amenzilor în facțiune: Un jucător poate fi amendat prin comanda /members de către un lider/sublider. Un jucător poate fi amendat de mai multe ori în același timp, pentru motive diferite. În momentul amendării se va stabili o sumă și un motiv de către lider/sublider. Amenzile vor fi listate prin comanda /fines, unde se va afișa numele jucătorului amendat, valoarea amenzii, motivul și timpul rămas pentru plată. Orice jucător are la dispoziție 48 de ore pentru a-și plăti o amendă. După expirarea acestui timp, amenda va figura ca Neplatita pe /fines, iar liderul/subliderul poate lua măsurile necesare sancționării membrului pentru neplata respectivei amenzi. De asemenea, tot liderul/subliderul va șterge acea amendă din lista /fines, selectând-o din listă. Amenzile dispar din lista /fines numai dacă sunt șterse de către lider/sublider (înainte sau după expirarea termenului de plată), sau dacă sunt plătite de către jucător. Banii plătiți pentru amenzi vor merge în seiful facțiunii. Detalii despre update aici: https://www.rpg.b-zone.ro/updates/server
 6. Nick: pink.MISTER Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 19.11.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Ajung foarte tarziu acasa. Alte precizări: Baftă.
 7. KiLg0r

  Sa mori tu ca nu stiu, nu ma cunosti deci nu ai de unde sa sti daca stiu sau nu stiu, sti care e chestia, e mai naspa sa iti moara o sora mai mica, intelegi tu? Si apropo de ce sa iti fac reclamatia? Ca esti incompetent? Nu imi trebuie asta ca sa vada si ceilalti ca nu sti sa organizezi un rahat de competitie cu premiu de 2 euro per persoana.
 8. KiLg0r

  De ce sa facem reclamatie cand noi am castigat? :))) Noi suntem mai buni, si apropo mane, daca vine unu care nu il cunosti si te injura de familie, tu care nu o ai, iti pasa? Nu dracu, e pe un joc, deja sti ca ori ca te injura, ori ca nu nu poti schimba nimic si ii arat ca el e mai prost decat tine si il lasi in prostia lui. Iti vei da seama cand ti se va intampla tie, acum bafta cu 'Coordonarea'.
 9. KiLg0r

  Da ma si de parca oameni nu mai gresesc, da ca ei ne injurau pe noi, asta numai conta nu? La noi in echipa e unu care sta cu bunici ca parinti i-au murit si nu a zis nimic cand aia il injurau. Dar las-o asa, uni au deminitate si creer, alti au rahat in loc de el.
 10. KiLg0r

  Si ma rog, de unde sa stim ca nu are un parinte, adica pe bune, putea sa zica de la inceput, bai frate eu am o problema, nu agreez limbajul asta pentru ca mi-a murit un parinte si apreciam, sau macar sa ne spuna, ba incetati ca deja sunteti enervanti, dar ei ne injurau la randu lor inapoi. Si macar puteai sa descalifici membri care au injurat grav rau, nu pe aia care stateau in casa in loc sa iasa cu prieteni, sa se joace csgo, si dupa sa vezi ca au jucat 3 meciuri aiurea. Edit: Gabi, cand la injurat pe baiatul ala care avea parintele mort, dupa ce a aflat si-a cerut scuze, dar asta nu a mai contat in cei 7 ani de acasa, nu?
 11. KiLg0r

  @GF N Cristian Felicitari, ai ajuns in finala pe milogeala si pe lacrimi de fetita. In meci ziceati ca nu jucati serios ca va pisati pe ei de 2 euro de persoana, si dupa meci va cacati pe voi cu reclamatie, ca ala mi-a dat cu aia pe la gura, ca ala nu mi-a bagat-o bine, si hop in finala fara sa castigati macar 1 meci. @TinKodete felicit mane, a iesit ce-a mai, dar ce-a mai de rahat competitie de cand b-zone le organizeaza, sa nu ai nici un meci castigat si sa fi in finala( valabil pentru ambele echipe care joaca), e super fain mane. @GF N Cristiansa nu va concentrati prea rau la finala, nu care cumva sa va sara venele.
 12. KiLg0r

  Nick forum: KiLg0r Steam name: ∂αякηєѕѕ ꧂ (https://steamcommunity.com/id/endless-love/)
 13. Nick: pinK.MISTER Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 18.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: A intervenit ceva pe moment si nu pot ajunge acasa. Alte precizări: -
 14. KiLg0r

  Nume: pinK.MISTER Date: 10/10/2019 Motivul: Evidenta 09/10/2019. Suma platita: 5.000 $ ScreenShot: https://imgur.com/a/0eCeWdl Alte precizari: Re.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.