Jump to content

Krouge

Member
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    PM.
  • Steam ID
    PM.

Previous Fields

  • Real name
    Nuţu

Recent Profile Visitors

860 profile views

Krouge's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

35

Reputation

  1. Nickname:NeverStop Nivel:25 Rank:2 Echipa actuală:Roads Echipa dorită:SWAT Motiv:doresc sa am parte de mai multa actiune mergand dupa suspectii cu wanted.
  2. Krouge

    Ideea cu doi lideri mi se pare super buna, la fel si cea in care fiecare lider isi alege un sublider. Asteptam de foarte mult timp fuzinea asta, cum a spus si Kelton, din lipsa jucatorilor apare monotonia si lipsa de competitie.
  3. Krouge

    Display Name: Krouge Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):E prima cerere pe care o fac. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Marcelo de la Real Madrid, Sergio Ramos sau ceva la alegerea voastra. Text: Krouge Dimensiuni: - Alte precizări: Pup.
  4. Nick: KrougeRank: 2 Motiv: Vreau sa le dau fail astora la roburi. Alte precizari: Multumesc!
  5. Krouge

    Nick-name:Krouge Rank:3 Ma invoiesc de la:war Motivul pentru care nu pot veni:Sunt plecat. Data:27/7/2017. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2. Alte precizari:Multumesc.
  6. Krouge

    Nick-name:Krouge Rank:1 Ma invoiesc de la:war Motivul pentru care nu pot veni:sunt plecat cu ai mei. Data:03/07/2017. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Multumesc si scuze din nou.
  7. Salut baietii mei, am adus o imagine cu Verdant Family pe turf. Sper sa va placa, si scuze daca am uitat pe cineva, dar nu am avut destul spatiu. As vrea ca toti cei din imagine sa si-o puna la semnatura, RESPEECT!
  8. Krouge

    Nick-name:Krouge Rank:1 Ma invoiesc de la:war Motivul pentru care nu pot veni:Sunt la ziua de naștere a unui prieten. Data:29/06/2017 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Salut.
  9. Krouge

  10. Krouge

    Nu stiu, dupa parerea mea e bun programul. Adica intre orele 14:00-16:00 e caldura mare afara, dupa ora 16-17 poti iesi afara linistit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.