Jump to content

AIM Sylvyu Google

Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Sylvyu_Google

Recent Profile Visitors

258 profile views

AIM Sylvyu Google's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. N-are nimic. Da-mi report si pe asta.. a si apropo, sterge AIM ala din nume, ca nu faci parte din clan.
  2. Am mai dat si eu o roata pe aici. Vad ca va bateti capul, cu adminii astia.. si daca ai in PC un aim pentru Counter-Strike, tot iei ban. Ce atata harababura )). Tot cu sa:mp-ul.. tot cu sa:mp-ul.. )
  3. Da ma, am jucat corect.. cu ma-ta . Nici nu stiu ce-mi bat capul cu un juma de buletin ca tine.
  4. Bai asta cu skin din desene. Exact asta i-am si explicat lui zNoss, ca una se vede pe videoclipul lui si alta fac eu. Chiar la faza cu parcarea i-am explicat ca in video la el ala din TTB nici nu se vede, iar eu il vedeam jumatate dupa zid si jumatate afara. La o alta faza in video la el apar ca trag din picioare, iar eu eram pe CTRL. Ce fel de dovezi fac astia nu stiu si ma f#t in ele. Ma iei ca postez peste tot? Pai daca n-aveti loc de pl mea si ma etichetati toti ce mortii vostri sa va fac? (ca tine de exemplu, nu poti sa dormi la noapte daca nu ma etichetezi? si pe urma te mai si intrebi ca prostul de ce postez) Si sa-ti fut fata aia de melc avortat virgin, vezi ca eu inca sunt in RDT si nu stiu cine rsm a postat gresit aici si cine nu. Adrean, ca tot am postat aici.. tin sa te contrazic ce scrii tu mai sus. Se ia ban si daca ai cautat pe google DOWNLOAD RENKO. Si eu am luat ban tot anul asta prin februarie fara sa folosesc cod si nu mi s-a scos la timp. Au un sistem foarte prost in a prinde codati si baneaza tot la gramada si codatii si aia care joaca curat .
  5. Ai ma? LV rosu, LS negru. Tu joci in dublu rol? Esti tare frate.. sa moara tot ce am pe bloc.
  6. Hai sugeti-ma acolo si ciocul mic fanii mei. Nici nu va bag in seama personal si ma etichetati ca niste curve proaste.
  7. Bai radiografie imbracata. De ce mm imi pronunti iar numele, atata timp cat eu nu te bag in seama? Chiar asa greu de cap esti? Ai venit din pl mea si tu in versant si gata si tu zmeu? Nu mai cauta anturaj copile. Daca mai comentezi ceva ma pis pe tine.
  8. Tinta verde, mica, misto... vine la pachet cu aim )) - http://www.girlshare.ro/3489551065 Sa dai usor cu ea sa nu iei ban, sanky.
  9. Da ma Phenomica.. el e fratili vostru si voi nu stiti . O fi vitreg ceva )). Auzi cica el ia LV cu RDT ))).
  10. Asta e ba Snr. N-ai ce sa faci. A fost candva.. odata. Marele zNoss se dadea smardoi in PM si pe fb cand am dat de el sa vad si eu cine e, avea numai poze din sa:mp. Numai numele Madalin Mada imi arata cati 13 ani are. In afara de waruri nu mai ma atragea nimic la acest joc. Oricum pe server predomina pripasii, grasii, uratii, ochelaristii si virginii (zic asta deoarece asta am vazut pana acum..). Acum sa nu vad ca-mi sariti in cap, am spus predomina, nu ca toti sunteti asa. Daca comentati, inseamna ca va simtiti virginii mei ). Asa ca ma PIS PE PE SISTEMUL LOR DE KKT IN A PRINDE CODATI!
  11. N-aveti ce sa faceti ma baieti. In video la el eu ma vad in picioare, iar eu eram pe ctrl. Tot in video la el adversarul se vede dupa zid, iar eu il vad jumatate afara. Am aim, norecoil, wallhack, teleport de toate ca shaorma de la Dristor. Nu va mai bateti capul ca n-aveti cu cine. Astia banati asteptam raspunsul unui admin mai mare in grad din gasca lor care o sa raspunda simplu: BANUL RAMANE Asa ca nu va mai agitati..
  12. Futeti-va in el de joc mai bine . V-am pupat pe toti. BAFTA!
  13. Si ce rsm ma mentionezi tu pe mine ma parlitule? Cand noi 2 n-am interactionat niciodata?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.