Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

RazvannnN

Member
 • Content Count

  1137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About RazvannnN

 • Rank
  Moldovean 100%
 • Birthday 05/09/1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  -
 1. Moldova, nu v-ati scufundat ?

 2. 7, cu toate ca ascult acest gen de muzica, melodia nu-mi place.
 3. RazvannnN

  Nota 10 http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ
 4. Nume in joc: RazvannnN Level: 31 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : 2 ani Factiuni precedente : FBI, PD, Cuneo, HItman Agency etc. Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai avut timp de contracte Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader (NR) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, si as vrea sa ma intorc. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : *Mai sus Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Nickname-uri anterioare : Rollo Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 ( a fost acordat acum mult timp, nu mai tin minte) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe BL Alte precizari? : Nu am
 5. Prison Break Two men and half Lost Sex and the city <3
 6. RazvannnN

  Nota 10 http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY
 7. RazvannnN

  Neata. Cine o ramas corigent?
 8. RazvannnN

  Bine, acum m-am trezit.
 9. RazvannnN

  Neata, ce faceti?
 10. RazvannnN

  Tare, mai ales varianta in lb. romana
 11. RazvannnN

  Va zic eu cea mai tare metoda de copiat: Te duci acasa, inveti, iar cand ai testul copii din cap de la tine, asa n-are cum sa te prinda niciodata.
 12. RazvannnN

  E normal sa nu-mi placa scoala. Dar "scoala" nu e locul unde te duci si iti speli creerii. Te duci la scoala din nevoie, cateodata cu drag. Daca n-ai face scoala ai fi un ... nimic. Eu ma duc la scoala sa invat, si sa ajung cineva. Cu profesorii e alta treaba, daca stii cum sa ii iei... relax pana termini liceul sau / gimnaziul. Merg la scoala sa cunosc lume noua ,sa imi fac prieteni(e) sau cateodata sa ma distrez (ce sa-i faci ... asa e la adolescenta) *Noua lege ... asta care iti trebuie 8 clase sa dai de carnet, trebuia pusa in aplicare de acum mult mult timp.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.