Jump to content

RazvannnN

Member
  • Posts

    1137
  • Joined

  • Last visited

About RazvannnN

  • Birthday 05/09/1995

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    -

Recent Profile Visitors

12179 profile views

RazvannnN's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 1 Reaction Received
  • 1 Reaction Given
  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 100 Reactions Given

Recent Badges

6

Reputation

  1. Moldova, nu v-ati scufundat ?

  2. La multi ani ! Mai traiesti?

    1. RazvannnN

      RazvannnN

      nu, am murit

    2. Stepf Richter

      Stepf Richter

      Pacat, erai de treaba :))

  3. RazvannnN

    Nota 10 http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ
  4. Nume in joc: RazvannnN Level: 31 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : 2 ani Factiuni precedente : FBI, PD, Cuneo, HItman Agency etc. Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai avut timp de contracte Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader (NR) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, si as vrea sa ma intorc. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : *Mai sus Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Nickname-uri anterioare : Rollo Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 ( a fost acordat acum mult timp, nu mai tin minte) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe BL Alte precizari? : Nu am
  5. Prison Break Two men and half Lost Sex and the city <3
  6. RazvannnN

    Nota 10 http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY
  7. RazvannnN

    Neata. Cine o ramas corigent?
  8. RazvannnN

    Bine, acum m-am trezit.
  9. RazvannnN

    Neata, ce faceti?
  10. RazvannnN

    Va zic eu cea mai tare metoda de copiat: Te duci acasa, inveti, iar cand ai testul copii din cap de la tine, asa n-are cum sa te prinda niciodata.
  11. RazvannnN

    Nume in joc: RazvannnN Rank: 2 Contractul ales: http://img.b-zone.ro/images/40781810499305777748.png Arma folosita (Sniper / Rifle): Rifle Descriere: Prietenul nostru tocmai iesise din casa si s-a ales cu o surpriza.
  12. RazvannnN

    Bun venit.
  13. RazvannnN

    Nume in joc: RazvannnN Rank: 1 Contractul ales: ShlomY Arma folosita : Rifle Descriere: Tinta se grabea sa ia heal, insa nu a mai apucat.
  14. RazvannnN

    Salut Bun venit!
  15. RazvannnN

    Nume in joc: RazvannnN Rank: 1 Contractul ales: http://img.b-zone.ro/images/05169656300367005661.png Arma folosita (Sniper / Rifle): Rifle Descriere: A vrut sa dea /ad, dar nu a mai apucat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.