Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

MariusSFPD

Member
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About MariusSFPD

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 02/09/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati
 • Hobbies
  Programare

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG1 Nickname
  .MaRiuS. aka Tr3fla.. or R3muss
 • RPG2 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/R3muss

Recent Profile Visitors

489 profile views
 1. MariusSFPD

  Nick-ul tau: .MaRiuS.Server: RPG1Descrierea bugului: Daca te adauga cineva la prieteni de pe panel nu il poti adauga si tu pe server, trebuie sa te stearga si dupa sa te adauge de pe server, ''cica'' deja il ai la prieteniScreenshot(s): https://imgur.com/a/Zz5w8a0
 2. MariusSFPD

  Nu e bug E bine-cuvantare
 3. MariusSFPD

  E bug de la samp Totul se intampla din cauza ca persoana pe care ai omorat.o cu knife avea god (viata infinita) si nu putea fi omorata. Asa se intampla si pe serverele de stunt cand un player are /god activat.
 4. MariusSFPD

  Nu ai inteles. El a luat FW si nu au fost adaugate acele ''14'' zile, pentru ca odata ce primesti fw se adauga 14 zile de asteptare pentru a primi rank up.
 5. MariusSFPD

  Nick-ul tau: .MaRiuS.Server: rpg1Descrierea bugului: Nu se pun punctele de la /su, am stat pe putin o ora si am dat si relog-uri.Screenshot(s): - UPDATE: Polițiștii vor primi punctele de raport pentru wanted cu o întârziere între 3-6 minute, pentru a avea timp suficient să elimine wantedul oferit dacă este unul oferit din greșeală. Chiar dacă un polițist se deconectează înainte să primească punctele, el le va primi la re-conectare.
 6. MariusSFPD

  Am bagat alt modpack si acum merge
 7. MariusSFPD

  +1 rep Sartor Praise the lord, PEACE!
 8. MariusSFPD

  Si cum faci 15 puncte cu doar 2 motive? Plus ca suntem vreo 50+ care avem nevoie, 15x50= 750puncte. @Kelton
 9. MariusSFPD

  @Kelton @Adi007 Dacă tot nu avem raport opțional Noi ăștia din PD, cu Rank sub 4 in swat care avem voie doar după wanted 1-2 ce facem daca ăștia nu iau wanted când fac job? Fără ei nu exista wanted 1-2. SI totuși nu avem raport opțional
 10. Am votat ca ora antrenamentului sa fie Duminica 21:00 pentru ca e o ora decentă pentru mine Am votat ca ora sedintei sa fie Duminica 21:00 pentru ca atunci sunt disponibil.
 11. Nume: .MaRiuS. Rang: 3 Motivul: Plictiseala in Roads, vreau sa ma duc Rob chiar daca is rank 3, odata ce is swat nu imi face nimeni post Alte precizari: Mulțumesc!
 12. Nickname: R3muss Rank: 1 Data amenzii: 02/08/2019 Suma depusă: $12.000 Dovada: https://imgur.com/a/cXFSuFh Motivul (absent/scor): Scor negativ Alte precizari: -
 13. MariusSFPD

  Nick-ul tau: .MaRiuS.Server: RPG1Descrierea bugului: Nu pot da /finishquest, cica l-am facut dejaScreenshot(s):
 14. MariusSFPD

  Nick: .MaRiuS. Problema/Nelamurire: Mi-am reinstalat un alt modpack pentru samp, dar cand incerc sa deschid xbox bar (tin sa mentionez ca am windows 10 pro) nu mi se deschide, ma scoate din joc, nu de tot, mi-l pune doar in bara si apoi se deschide, cand sunt pe desktop, doar ca imi da o eroare, care nu stiu exact ce inseamna, care explica de ce nu se poate deschide in joc. Am incercat multe metode, toate degeaba... Screenshot/Video: Nu merge sa fac Screenshot de pe PC la xbor bar. Alte precizari: Orice parere e bine venita, doar sa nu fie fara rost.
 15. MariusSFPD

  Raport optional? Nada?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.