Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Marius Luci

Member
 • Content count

  603
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Impressive

4 Followers

About Marius Luci

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 12/15/00

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Seleuș Judeţul Arad, România
 • Hobbies
  În Real: Fotbalul, Handbalul, Înotul, etc.
  În PC: SA:MP, PhotoShop, Camtasia Studio, Minecraft, Bandicam, CS:GO, etc.

Contact Methods

 • Yahoo
  SmekeruuMarius@yahoo.com
 • Skype
  SmekeruuMarius

Previous Fields

 • Real name
  Marius Luci
 • RPG1 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG2 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG3 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG4 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • MIX Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq

Recent Profile Visitors

1096 profile views
 1. Nick: MoTaN. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Dinamycs RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut!
 2. » Nick: MoTaN. » Rank: 1 » Echipa: Roads » Data: 01/12/2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Activitate (Parada militara) » Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Arad la 50km de locul in care locuiesc » Alte precizari?: Sper sa ma intelegi, s-ar putea sa ajung sau s-ar putea sa nu inca nu stiu dar fac invoirea sa fiu sigur!
 3. Nick: MoTaN. Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 23/11/2017 Lipsesc din motivul: Probleme in familie + la 19:40 trebuie sa fiu la sala. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la waruri + am si o demisie in asteptare! Mult succes in continuare!
 4. Nick: MoTaN. Rank: 3 Data: 22/11/2017 Motivul amenzii: -5 la war Screenshot cu /fdeposit: https://imgur.com/a/2lZKS Alte precizări: Bafta!
 5. Nick : RikkeR. Rank : 5 Motivul invoirii: Nu am net. Data warului : 14/11/2017 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari : Salut, sunt un prieten de al lui RikkeR. mai exact un vecin de al lui si in acelasi timp prieten si m-a rugat sa-i fac o invoire de pe telefonu meu si de pe contu meu de forum ca eu am date mobile si el nu are ca nu ii merge internetul lafel si mie fiind din aceasi comuna amandoi.
 6. Nick: MoTaN. Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 14/11/2017 Lipsesc din motivul: Nu imi merge netul, a cazut azi mai spre amiaza curentu de foarte multe ori dar si-a revenit si banuiesc ca din cauza asta nu imi mai merge acum. Am sa sun la cei de la RDS-RCS again... Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 (Prima) Alte precizări: Sper sa ma intelegi, nici pana acum nu si-a revenit netul ... daca o sa imi vina o sa intru la warurile de astazi dar invoirea tot o las sa fiu sigur sa nu raman fara net si sa fiu sanctionat pe nedrept din cauza netului. Invoirea am facut-o de pe telefon de pe date mobile.
 7. Nick: MoTaN. Rank: 3 Data: 07/11/2017 Motivul amenzii: -5 + la war. Screenshot cu /fdeposit: https://imgur.com/TvSKYfh Alte precizări: Nimic!
 8. Salut! Daca warurile nu merg eu am dat un relog pe SA:MP si pe cand sa intru sa imi scriu parola nu imi apare sta la login acolo am incercat sa intru pe MIX iar acolo am putut, probabil e problema de la server de nu merge celor ce sunt pe RDS-RCS sa intre cum a mai fost si in trecut problema asta. Observ ca la ora 20:00 au fost 700 playeri iar acum la 20:30 mai sunt 450 undeva pe acolo deci ceva clar se intampla nu e de la mine! Multa bafta eu nu am cum sa intru si daca se repara bugu cu waru ceea ce nu cred ca se intampla in seara asta.
 9. www.youtube.com/smekeruumarius

 10. Nick: MoTaN. Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 26/10/2017 Lipsesc din motivul: Curat varza si conopida de frunze stricate etc. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 (Prima) Alte precizări: Bafta la waruri! Daca reusesc sa termin pana cand incep warurile am sa intru urgent si voi juca la war!
 11. Nick: MoTaN. Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 18/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt in pivnita, am un hidrofor electric (un motor cu o pompa care imi trage apa in casa) care s-a defectat si de aproximativ 1 saptamana nu mai am apa deloc in toata casa, de aproximativ 1 saptamana de cand vin de la liceu pana seara tot repar pe el si nu ii gasesc problema sunt pe cale de finalizare acum m-ai am o teava infundata nu stiu unde si e cam grav, am sapat si in fantana la cativa metri am avut sa sparg un ciment ca sa ajung la supapa sa vad ca si aia a avut problema. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 (prima) Alte precizări: Sper sa ma intelegi spre exemplu si azi sunt cu un priceput care meseria lui e de mecanica mai putin dar electrica care a venit sa ma ajute la reglaje la hidrofor etc toata ziua am fost in pivnita si am reparat pe tevi si hidroforu l-am desfacut tot...
 12. Nick: MoTaN. Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 13/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la priveghe la mort! Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Imi pare rau dar exact acum sunt obligat sa fac a 2a invoire pe saptamana asta fiindca am sa merg la o priveghe... bafta la waruri nu stiu exact cat stau la priveghe.
 13. Nick: MoTaN. Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 12/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat intr-un alt oras din zona unde locuiesc. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la waruri! Probabil sa ajung la war cu intarziere.
 14. Nick: MoTaN. Level: 97 Vârstă (reală): 16 ani, aproape fac 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani şi 3 luni mai exact din dată de 18.06.2014 12:50 până în prezent. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MoTaN. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să fiu primar pentru a avea ocazia să mă implic în dezvoltarea comunităţii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau să ajut playerii începători pe acest server, având deja o relaţie mai specială cu această categorie de playeri, din cauza canalului de YouTube. Experienţă mă face să doresc să fiu Primar. Un alt motiv ar fi acela că de mic îmi place să ofer o mâna de ajutor oricărui care îmi cere indiferent că e vorba de bani sau doar de informaţii, vreau să ajut jucătorii începători care îşi dedică majoritatea timpului care îl depun să joace SA:MP să între şi într-o facţiune pe meritul şi placul lor. Cum alţii m-au ajutat pe mine şi eu la rândul meu să ajut pe alţii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc să fac din SA:MP un loc mai bun pentru jucători. Doresc să ajut atât cei începători cu donaţii, cât şi pe cei mai avansaţi. De asemenea vreau să programez mereu întâlniri cu cetăţenii în care fiecare să-şi spună opinia, pentru că are acest drept şi să încercăm să rezolvăm problemele. Micşorez taxele şi impozitele. Doresc să fac cât mai multe event-uri şi petreceri. După cum am spus şi în rândurile anterioare, chiar voi lupta pentru dezvoltarea economiei şi a societăţii. Voi stă cu fiecare persoană care are ceva să-mi spună şi voi ajută. Nu o să dezamăgesc pe nimeni. Promisiunile nu-şi au rostul, pentru că promisiuni poate face oricine.. dacă mă veţi vota, nu veţi regreta!