Asteptam propunerile voastre legate de forum aici: https://forum.b-zone.ro/forum/202-forum-suggestions/

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Marius Luci

Member
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Impressive

4 Followers

About Marius Luci

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 12/15/00

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Seleuș Judeţul Arad, România
 • Hobbies
  În Real: Fotbalul, Handbalul, Înotul, etc.
  În PC: SA:MP, PhotoShop, Camtasia Studio, Minecraft, Bandicam, CS:GO, etc.

Contact Methods

 • Yahoo
  SmekeruuMarius@yahoo.com
 • Skype
  SmekeruuMarius

Previous Fields

 • Real name
  Marius Luci
 • RPG1 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG2 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG3 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG4 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • MIX Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq

Recent Profile Visitors

1062 profile views
 1. Nick: MoTaN. Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 18/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt in pivnita, am un hidrofor electric (un motor cu o pompa care imi trage apa in casa) care s-a defectat si de aproximativ 1 saptamana nu mai am apa deloc in toata casa, de aproximativ 1 saptamana de cand vin de la liceu pana seara tot repar pe el si nu ii gasesc problema sunt pe cale de finalizare acum m-ai am o teava infundata nu stiu unde si e cam grav, am sapat si in fantana la cativa metri am avut sa sparg un ciment ca sa ajung la supapa sa vad ca si aia a avut problema. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 (prima) Alte precizări: Sper sa ma intelegi spre exemplu si azi sunt cu un priceput care meseria lui e de mecanica mai putin dar electrica care a venit sa ma ajute la reglaje la hidrofor etc toata ziua am fost in pivnita si am reparat pe tevi si hidroforu l-am desfacut tot...
 2. Nick: MoTaN. Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 13/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la priveghe la mort! Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Imi pare rau dar exact acum sunt obligat sa fac a 2a invoire pe saptamana asta fiindca am sa merg la o priveghe... bafta la waruri nu stiu exact cat stau la priveghe.
 3. Nick: MoTaN. Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 12/10/2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat intr-un alt oras din zona unde locuiesc. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la waruri! Probabil sa ajung la war cu intarziere.
 4. Nick: MoTaN. Level: 97 Vârstă (reală): 16 ani, aproape fac 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani şi 3 luni mai exact din dată de 18.06.2014 12:50 până în prezent. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MoTaN. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să fiu primar pentru a avea ocazia să mă implic în dezvoltarea comunităţii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau să ajut playerii începători pe acest server, având deja o relaţie mai specială cu această categorie de playeri, din cauza canalului de YouTube. Experienţă mă face să doresc să fiu Primar. Un alt motiv ar fi acela că de mic îmi place să ofer o mâna de ajutor oricărui care îmi cere indiferent că e vorba de bani sau doar de informaţii, vreau să ajut jucătorii începători care îşi dedică majoritatea timpului care îl depun să joace SA:MP să între şi într-o facţiune pe meritul şi placul lor. Cum alţii m-au ajutat pe mine şi eu la rândul meu să ajut pe alţii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc să fac din SA:MP un loc mai bun pentru jucători. Doresc să ajut atât cei începători cu donaţii, cât şi pe cei mai avansaţi. De asemenea vreau să programez mereu întâlniri cu cetăţenii în care fiecare să-şi spună opinia, pentru că are acest drept şi să încercăm să rezolvăm problemele. Micşorez taxele şi impozitele. Doresc să fac cât mai multe event-uri şi petreceri. După cum am spus şi în rândurile anterioare, chiar voi lupta pentru dezvoltarea economiei şi a societăţii. Voi stă cu fiecare persoană care are ceva să-mi spună şi voi ajută. Nu o să dezamăgesc pe nimeni. Promisiunile nu-şi au rostul, pentru că promisiuni poate face oricine.. dacă mă veţi vota, nu veţi regreta!
 5. Fapte, va fi taxa 1$, evenimente am bani să fac am maşini se poate verifică pe website, mă enervez fac event de 8kk vând hotringu, cel mai important pentru jucătorii de level 2-7 sau jucătorii începători este o facţiune să între să îi ajut mulţi îşi doresc şi n-au şanse că îi acceptă doar pe cei cu experienţă cu level mare.
 6. Salut sunt MoTaN. Sper să mă votaţi că primarul lunii Octombrie! Luna asta îmi trezeşte multe amintiri frumoase! Sper să mă ajutaţi şi cu ad-uri zilnic gen "Votaţi MoTaN. primarul lunii Octombrie!" Votul va avea loc pe 30 septembrie sau pe 1 octombrie pe Website RPG2! Banii jucatoriilor cu nivel 2-7 vor fi împărţiţi aproape în toată ora, evenimentele o să apară zilnic! Ofer ajutor cu orice fel de informaţie, ajutor de a intră în orice facţiune (pile). Vor urma episoade pe canalul de youtube Marius Luci despre viaţă de primar, mai exact cu ce se ocupă un primar zi de zi. Eu zic că sunt unic, având în vedere că şi anu trecut mai exact Octombrie 2016 am mai fost primar! Sper să îmi faceţi reclamă bună pe skype, în joc, dând ad-uri sau să le spuneţi prieteniilor de mine.
 7. Salut sunt MoTaN. Sper să mă votaţi că primarul lunii Octombrie! Luna asta îmi trezeşte multe amintiri frumoase! Sper să mă ajutaţi şi cu ad-uri zilnic gen "Votaţi MoTaN. primarul lunii Octombrie!" Votul va avea loc pe 30 septembrie sau pe 1 octombrie pe Website RPG2! Banii jucatoriilor cu nivel 2-7 vor fi împărţiţi aproape în toată ora, evenimentele o să apară zilnic! Ofer ajutor cu orice fel de informaţie, ajutor de a intră în orice facţiune (pile). Vor urma episoade pe canalul de youtube Marius Luci despre viaţă de primar, mai exact cu ce se ocupă un primar zi de zi. Eu zic că sunt unic, având în vedere că şi anu trecut mai exact Octombrie 2016 am mai fost primar! Sper să îmi faceţi reclamă bună pe skype, în joc, dând ad-uri sau să le spuneţi prieteniilor de mine.

 8. Salut sunt MoTaN. Sper să mă votaţi că primarul lunii Octombrie! Luna asta îmi trezeşte multe amintiri frumoase! Sper să mă ajutaţi şi cu ad-uri zilnic gen "Votaţi MoTaN. primarul lunii Octombrie!" Votul va avea loc pe 30 septembrie sau pe 1 octombrie pe Website RPG2! Banii jucatoriilor cu nivel 2-7 vor fi împărţiţi aproape în toată ora, evenimentele o să apară zilnic! Ofer ajutor cu orice fel de informaţie, ajutor de a intră în orice facţiune (pile). Vor urma episoade pe canalul de youtube Marius Luci despre viaţă de primar, mai exact cu ce se ocupă un primar zi de zi. Eu zic că sunt unic, având în vedere că şi anu trecut mai exact Octombrie 2016 am mai fost primar! Sper să îmi faceţi reclamă bună pe skype, în joc, dând ad-uri sau să le spuneţi prieteniilor de mine.
 9. GG pentru tot orasul, macar aici sa va pot sustine... Maine incerc sa rezolv toate problemele saptamana asta is liber mereu am timp dar ca netu mi-a facut figuri daca imi face figuri ii dau figuri maine. Felicitari inca odata pentru toate turfurile luate si la warurile optionale!!! Sper sa ne adunam cumva toti si cu mine sa incercam mai mult decat sa incercam sa luam si LV sa fim unici .
 10. Nick: MoTaN.Rank: 5Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu am net, mai bine zis am sub 1 MB download si upload, nici nu pot sa dau un mesaj pe messenger pe WIFI pe telefon sau calculator sa intru pe forum iau de cateva ori ceva eroare daca ii pot spune asa, as pune dovezi sa ma crezi dar cum sa le urc... stau la tara date mobile de unde net bun si ala...Data activitatii: 12/09/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2Alte precizari?: Mi-as fi dorit enorm sa intru pe SA:MP n-am mai jucat de cateva zile sa ma joc etc. Am sunat doar azi cand am venit de la scoala ca nu merge nestu si cica mi s-a facut sesizare si o sa-l rezolve odata m-a sunat sa imi zica ca l-a facut si tot nu mergea si am mai sunat inca odata la cei de la RDS RCS daca ar fi sa vad informatii despre toate sesizarile mele la ei la telefon is n apeluri la ei sesizari adica ca nu imi merge, aceasi problema mi se intampla mereu. Viteza scade la 1MB pe secunda sub ... sau creste download-ul la 80MB si upload sub 1MB pai aia e treaba? Ce pot sa fac cu 1MB upload scriu mesaj cu delay pe server sau comenzi. Jucatorii ii vezi cum ii vezi ca e download-ul mare... primesti pachete daca stii cum zic dar sa urc pachete catre server ce tastez eu etc nu pot. Sper sa ma intelegi daca o sa revine netul eu intru, nu sunt neserios sau altceva de genul... Pana acum n-am avut timp acuma ma lasa netu inca din prima zi de la ora 20:00-22:00 ale warurilor ma oftic rau. Am sa ii sun iar si daca nu rezolva problema am sa renunt ca au trecut ani aia de la contract. Si mai demult eram pe RDS si am mai renuntat odata aveam TV de la ei si cadea cand venea putin vant afara era terminat... toata comuna pe motivul asta au renuntat la ei. Acuma incep sa ii doara iar undeva de noi astia din Judetul asta. N-am cum sa ajung, asta nu depinde de mine, depinde de cei de la RDS RCS daca mi-l fac sau nu am sunat de la ora 14:00 si nici acum niciun semn de viata..
 11. Nick: MoTaN.Rank: 5Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu am net, mai bine zis am sub 1 MB download si upload, nici nu pot sa dau un mesaj pe messenger pe WIFI pe telefon sau calculator sa intru pe forum iau de cateva ori ceva eroare daca ii pot spune asa, as pune dovezi sa ma crezi dar cum sa le urc... stau la tara date mobile de unde net bun si ala...Data activitatii: 12/09/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2Alte precizari?: Mi-as fi dorit enorm sa intru pe SA:MP n-am mai jucat de cateva zile sa ma joc etc. Am sunat doar azi cand am venit de la scoala ca nu merge nestu si cica mi s-a facut sesizare si o sa-l rezolve odata m-a sunat sa imi zica ca l-a facut si tot nu mergea si am mai sunat inca odata la cei de la RDS RCS daca ar fi sa vad informatii despre toate sesizarile mele la ei la telefon is n apeluri la ei sesizari adica ca nu imi merge, aceasi problema mi se intampla mereu. Viteza scade la 1MB pe secunda sub ... sau creste download-ul la 80MB si upload sub 1MB pai aia e treaba? Ce pot sa fac cu 1MB upload scriu mesaj cu delay pe server sau comenzi. Jucatorii ii vezi cum ii vezi ca e download-ul mare... primesti pachete daca stii cum zic dar sa urc pachete catre server ce tastez eu etc nu pot. Sper sa ma intelegi daca o sa revine netul eu intru, nu sunt neserios sau altceva de genul... Pana acum n-am avut timp acuma ma lasa netu inca din prima zi de la ora 20:00-22:00 ale warurilor ma oftic rau. Am sa ii sun iar si daca nu rezolva problema am sa renunt ca au trecut ani aia de la contract. Si mai demult eram pe RDS si am mai renuntat odata aveam TV de la ei si cadea cand venea putin vant afara era terminat... toata comuna pe motivul asta au renuntat la ei. Acuma incep sa ii doara iar undeva de noi astia din Judetul asta.
 12. Nick: MoTaN.Rank: 5Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu imi merge netul... am terminat treaba la 20:30 si pe cand sa intru viteza la net e de cativa mb download si upload...Data activitatii: 11/09/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: Sper sa mio accepti, asta a fost ultima mea invoire. S-a schimbat numa bine si intervalu acum seara am observat doar ca sa schimbat si o sa am timp la waruri de acum inainte. Zilele trecute a fost doar mai greu! Hai cu LS fortA!
 13. Nick: MoTaN.Rank: 5Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Sunt la scoala, eu fac naveta 14 km nu ajung abea la 15:00 acasa ca nu am cu ce...Data activitatii: 11/09/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: Sper sa mio accepti banuiesc ca ultima ca sigurat primeste Kelton si Bobo PM ca sa se schimbe intervalu de la foarte multi jucatori!!! Mai am si treaba cand ajung acasa sa recoltez!
 14. Nu am net... am sunat la cei de la rds... sper sa se remedieze curand am pus o inactivitate. Maine merg la Arad + tre sa fac cumparaturi ca am uitat ca incepe scoala si n-am caiete nimic etc... MoTaN. va pwpa si respecta! Asteptand sa se schimbe si intervalu de waruri voi veni zi de zi la war cel putin eu!!!!! Sper sa mio accepte sneck respect!
 15. Nick: MoTaN.Rank: 5Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Plec la recoltat, telina, vinete, rosii + tre sa dau cu apa din ora in ora pe fundatia aia pe placa de beton.. sa nu crapeData activitatii: 07/09/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2Alte precizari?: Salut! Bafta la waruri! Sper sa ma intelegi, multi zic ca acum pe 09/09/2017 cand va incepe si scoala se schimba intervalu si voi veni non stop! Ca va fi seara si nu vezi si nu ai ce lucra.