Jump to content

Marius Luci

Member
 • Content count

  611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Impressive

4 Followers

About Marius Luci

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 12/15/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Seleuș Judeţul Arad, România
 • Hobbies
  În Real: Fotbalul, Handbalul, Înotul, etc.
  În PC: SA:MP, PhotoShop, Camtasia Studio, Minecraft, Bandicam, CS:GO, etc.

Contact Methods

 • Yahoo
  SmekeruuMarius@yahoo.com
 • Skype
  SmekeruuMarius

Previous Fields

 • Real name
  Marius Luci
 • RPG1 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG2 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG3 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • RPG4 Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq
 • MIX Nickname
  MoTaN. & qGaMeRq

Recent Profile Visitors

1215 profile views
 1. Ce faceti baietii?!
 2. » Nick: MoTaN. » Rank: 5 » Echipa: SWAT » Data: 19/04/2018 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta. » Lipsesc din motivul: Am sa pun rosiile in solarii deoarece acuma este sezonul lor + spre seara sunt plecat intr-un oras din judetul in care stau. » Alte precizari?: Salut! Daca voi termina voi veni si eu la sedinta!
 3. » Nick: MoTaN. » Rank: 4 » Echipa: Swat » Data: 11/03/2018 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta » Lipsesc din motivul: Sunt plecat intr-un alt oras din judetu in care locuiesc si nu am cum sa intru la sedinta ca nu am de pe ce. » Alte precizari?: Sper sa ma intelegeti! Incaz ca se vor schimba treburile am sa vin la sedinta!
 4. » Nick: MoTaN. » Rank: 4 » Am dat test cu: Dinamycs » Data: 05/02/2018 - Test teoretic: 0/3 - Test practic: 0/21 » Rezultat (admis/picat): Admis » Alte mentiuni: Welcome! Ai grija ce vei face!
 5. » Nick: MoTaN. » Rank: 4 » Am dat test cu: Hussain.Mabarak » Data: 04/02/2018 - Test teoretic: 2/3 - Test practic: A primit crash de peste 3 ori la proba practica » Rezultat (admis/picat): Picat » Alte mentiuni: A luat de peste 3 ori crash la proba practica! Imi pare rau, mult succes pe viitor!
 6. » Nickname: MoTaN.» Level: 107» Rank: 4» Motivul: M-am plictisit doar amenzi să dau la rank 4 și când vreau să arestez suspecții să nu am dreptul să-i arestez.» Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicații!
 7. * Nume: MoTaN. * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Deoarece îmi place această funcție de tester încă de când am avut primul meu rank 4 într-o facțiune și am avut posibilitatea de a fi tester. Desigur că am mai dobândit această funcție în trecut de mai multe ori și zic eu m-am descurcat foarte bine în toate privințele. Știu că această funcție necesită mult timp și multă răbdare dar cu siguranță mă voi descurcă. Având în vedere că am mai fost în mai multe facțiuni tester și am prins experiență necesară pentru a știi cum să mă comport și să mă descurc în unele situații. Vreau să fiu tester să invit foarte mulți candidați pricepuți în acest domeniu și în viitorul apropiat să-i văd rank mare aici și că se vor descurcă și ei la rându lor cum am să o fac și eu acum. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, consider că va pot ajută, cum am zis și mai sus, vreau să ajut cât de mult pot! * Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicații!
 8. Nick: MoTaN. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Dinamycs RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Salut!
 9. » Nick: MoTaN. » Rank: 1 » Echipa: Roads » Data: 01/12/2017 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Activitate (Parada militara) » Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Arad la 50km de locul in care locuiesc » Alte precizari?: Sper sa ma intelegi, s-ar putea sa ajung sau s-ar putea sa nu inca nu stiu dar fac invoirea sa fiu sigur!
 10. Nick: MoTaN. Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 23/11/2017 Lipsesc din motivul: Probleme in familie + la 19:40 trebuie sa fiu la sala. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la waruri + am si o demisie in asteptare! Mult succes in continuare!
 11. Nick: MoTaN. Rank: 3 Data: 22/11/2017 Motivul amenzii: -5 la war Screenshot cu /fdeposit: https://imgur.com/a/2lZKS Alte precizări: Bafta!
 12. Nick : RikkeR. Rank : 5 Motivul invoirii: Nu am net. Data warului : 14/11/2017 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari : Salut, sunt un prieten de al lui RikkeR. mai exact un vecin de al lui si in acelasi timp prieten si m-a rugat sa-i fac o invoire de pe telefonu meu si de pe contu meu de forum ca eu am date mobile si el nu are ca nu ii merge internetul lafel si mie fiind din aceasi comuna amandoi.
 13. Nick: MoTaN. Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 14/11/2017 Lipsesc din motivul: Nu imi merge netul, a cazut azi mai spre amiaza curentu de foarte multe ori dar si-a revenit si banuiesc ca din cauza asta nu imi mai merge acum. Am sa sun la cei de la RDS-RCS again... Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 (Prima) Alte precizări: Sper sa ma intelegi, nici pana acum nu si-a revenit netul ... daca o sa imi vina o sa intru la warurile de astazi dar invoirea tot o las sa fiu sigur sa nu raman fara net si sa fiu sanctionat pe nedrept din cauza netului. Invoirea am facut-o de pe telefon de pe date mobile.
×