Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

DONCAFE

Member
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About DONCAFE

  • Birthday 12/18/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rosiori Ialomita.
  • Hobbies
    Fotbal, cititul si samp.

Contact Methods

  • Skype
    dani.fcsb1
  • Steam ID
    danisteaua2002

Previous Fields

  • Real name
    Dani
  • RPG Nickname
    DONCAFE

Recent Profile Visitors

197 profile views

DONCAFE's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. Uff...bafta si multumesc pentru aceasta sansa. Ai fost un lider super bun, pot spune ca cel mai bun pe care l-am avut pana acum..
  2. * Numele soldatului: [TLG]DONC@F3* Rank-ul soldatului: 2* Sugestia / Sugestiile: Sa fim scutiti de raport sau sa putem merge dupa orice wanted nu numai dupa no-drept pana cand se termina faza cu misiunile. Cand dam /wanted o sa apara cei cu wanted 6 de la misiune si o wantedul o sa dispara si daca ne ducem dupa altul care a luat de la misiune o sa ia si el clear ca e obositor sa alergi dupa unu care are wanted si dupa sa nu mai aiba. Daca nu se accepta asta e, eu am spus ce consider ca trebuie facut.* Alte precizari: O sa luam FW majotitatea.
  3. @South Adrian cam putine secunde, nu crezi? ?
  4. Paste fericit alaturi de ceo dragi si sa aveti parte numai de bucurii!
  5. Nume:DONC@F3 Rank:1 Bara RPG:Nu pot s-o iau. Daca castigi ce faci cu bani?:Event sau imi cumpar o masina. Alte precizari:Sper sa castig!
  6. Nick: DONC@F3 Rank: 1 Ziua : Duminica Ma invoiesc de la: Sedinta Data: Duminica Motiv: Preventiv. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 2/2 Alte precizari: Orice se poate intampla.
  7. Nick: DONC@F3 Rank: 1 Ziua : Sambata Ma invoiesc de la: Antrenament Data: Sambata Motiv: Am meditatii la matematica. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : prima Alte precizari: Salut
  8. -Nume:DONC@F3 -EPG Bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/DONC@F3 -Numele celorlalti participanti(daca exista)
  9. Propun ca si co-leaderii sa poata accepta/respinge aplicatii si sa poata sa ofere rank up/down/fw. Mai propun sa se scoata vehiculul "Pony" de pe forum de la VTB pentru ca pe servernu exista. Mai propun sa se faca ceva cu consumarea benzinei asa repede.
  10. Multumesc pentru ca ati fost niste colegi extrem de buni. Sper ca in continuare sa ajungeti in top si la orice realizare. Distractie plecuta. Multumesc Ev0 pentru aansa acordata si pentru demisia acceptata. Poate la vara ne-om mai revedea. Dar pana atunci va urez BAFTA!
  11. - Nume:DONC@F3 - RPG Bar:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/DONC@F3 - Tipul de interviu dorit:Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există) - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur - Alte precizări:Nimic.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.