Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South lamporo

Donator
 • Content Count

  3047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

South lamporo last won the day on May 26 2018

South lamporo had the most liked content!

Community Reputation

445 Impeccable

About South lamporo

 • Rank
  Clan leader Ultras South RPG2
 • Birthday 07/13/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Hobbies
  Smoking

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG2 Nickname
  .lamporo

Contact Methods

 • Instagram
  danalex332

Recent Profile Visitors

9066 profile views
 1. South lamporo

  Nick: .lamporo Rank: 4 Am dat test cu: _.BogdaN.xD_ Rezultat regulament: 3/3 Rezultat deagle:X Data: 24.09.2020 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Bafta
 2. South lamporo

  Nick: .lamporo Rank: 4 Am dat test cu: rpg4_portocala35 Rezultat regulament: 0/3 Rezultat deagle:5-0 pentru el Data: 24.09.2020 ADMIS / PICAT: admis Alte mentiuni: Bafta
 3. South lamporo

  Nick: .lamporo Level:116 Rank:4 Activitatea la care ma invoiesc:war Data:23/09/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Imi invat pentru testele de maine Alte precizari:-
 4. South lamporo

  Nick: [uS].lamporo Rank: 4 Am dat test cu: [uS]Pesuu.DIICOT Rezultat regulament: 1,5/3 Rezultat deagle: 5-4 pentru el Data: 22.09.2020 ADMIS / PICAT: Admis Alte mentiuni: Bafta
 5. South lamporo

  Nu cred ca ar fi cel mai ok. Ma refer la sistemul de blacklist. Sau macar sa fie o suma aleasa de noi Legat la clanuri. Sunt multe clanuri de pe 2, cat si pe 1 care doresc sa ajunga cunoscute pe server, prin membrii acestuia. Dar mai sunt unii nesimmiti care dau /clanresign si isi bat joc de sansa. De aceea fiecare lider de clan, cred ca are sistem de blacklist pe forum, la categoria clanului sau. Unii au blacklist de la o luna pana la permanent(cum am eu la clanul meu). Sincer mie greu si stresant sa intru pe forum, si sa postez. Asa cred ca ar fi o idee super sa fie un sistem de blacklist la clanuri unde sa i adaugam pe jucatorii care si bat joc.
 6. South lamporo

  Propunerea 1) Sanctionarea jucatorilor care se baga in fata ta cand vrei sa te duci pe turf. Aici ma refer la membrii din gang-uri. Unii nesimtiti se baga in fata ta ca tu sa iesi automat din masina fara sa vrei si sa te omoare mai usor. Cred ca ar fi cel mai ok sa fie sanctionati cu un FW pentru acest lucru. Propunerea 2) Crearea unui sistem de blacklist la clanuri, cum este la factiune. Propunerea 3) Sa poti adauga motive cand acorzi rank up, clan warn, etc. Pentru unele clanuri care chiar vor sa faca ceva si sa aiba jucatori vechi in el, iar ajuta foarte mult. Revin cu edit daca mai am idei.
 7. South lamporo

  Nick: .lamporo Level:116 Rank:3 Activitatea la care ma invoiesc:war Data:909/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 2/2 Motivul: sunt ultimele zile de vacanta, vreau sa le petrec afara Alte precizari:Mulțumesc.
 8. South lamporo

  Nick: .lamporo Level:117 Rank:3 Activitatea la care ma invoiesc:war Data:7/09/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: S a ivit o problema de familie, si nu am sa fiu acasa. Alte precizari:Mulțumesc.
 9. Cineva care se pricepe in PhotoShop?

 10. South lamporo

  Nick: .lamporo Level:116 Rank:3 Activitatea la care ma invoiesc:war Data:2/09/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 2/2 Motivul: fac mancare Alte precizari:Mulțumesc.
 11. South lamporo

  @Kelton eu ieri nu am facut misiunea lui Mirel, o pot recupera azi? (nu am facut o ca erau buguri)
 12. South lamporo

  @Kelton codul promotional de pe shop pana cand e valabil? Si il putem folosi la fiecare achizitie?
 13. South lamporo

  Nick: .lamporo Level:116 Rank:3 Activitatea la care ma invoiesc:war Data:31/08/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Sunt afara Alte precizari:Mulțumesc.
 14. South lamporo

  Bugul e la toti jucatorii. Acum nu stiu daca afecteaza cu ceva, gen sa ai job boost si altele.
 15. South lamporo

  TW

  =))) +1
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.