Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Poxipol RPG3

Member
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Poxipol RPG3

  1. @@drakee, e o opțiune SATA Configuration prin Advanced pe undeva, nu mai știu exact.
  2. Cea mai bună variantă e un reinstall la Windows, și îți sugerez să instalezi Windows 7. Baftă!
  3. Vezi în BIOS dacă totul e ok, bagă un Restore Default, schimbă de pe AHCI pe IDE sau invers și vezi dacă merge. Dacă nu încearcă cu alt hard/windows.
  4. @@Ragnar47, dă-mi un PM și încerc să te ajut acolo să nu ne întindem aici.
  5. @@Ragnar47, Ragnar, pe spatele modemului ai niste informatii printre care si o adresa (gen 192.168.0.1). Dupa ce ai bagat cablul de la furnizor in modem, cablul de iesire din modem il introduci in PC, deschizi browser-ul si introduci in bara de site acea adresa, te loghezi si dupa mai mult ca sigur o sa te descurci. In general toate modelele au o functie ”Quick Setup” sau ”Instalare Rapida”. De aici ar trebui sa mearga treaba.
  6. @@Ragnar47, caută un tutorial de instalare pe modemul respectiv, e normal să nu îți meargă din moment ce nu e configurat.
  7. Să zicem că e ok, însă nu îi prea văd rostul.
  8. @@Ragnar47, încearcă să îi dai un reset modemului, introdu cablul de la provider in portul WAN al modemului și încearcă iar o configurare. Altă problemă nu văd, din moment ce provider-ul de internet ți-a comunicat că problema nu este de la ei. Ai mai configurat routere wireless până acum?
  9. Un motiv în plus pentru cei pasionați de gaming de pe această comunitate, o idee bună
  10. Nu ai configurat corect router-ul wireless. Încearcă să setezi conexiunea PPPOE în wireless când îl configurezi și să bagi numele de utilizator și parola oferite de provider-ul de internet.
  11. Vezi în services.msc - Superfetch și dezactivează-l. Dacă problema persistă, treci pe windows 7, e cel mai bun după părerea mea.
  12. E suprasolicitat. Încearcă un reinstall windows, dacă problema persistă probabil să fie dus hard-disk-ul.
  13. Încearcă să salvezi video-ul la cea mai înaltă calitate ( click here )
  14. Problema este rezoluția sau driver-ul plăcii video. Încearcă un update la driver și încearcă o rezoluție mică, șterge setările salvate din My Documents. Să sperăm că va merge
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.