Jump to content

Apetroaiei Rares

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apetroaiei Rares

  1. Nick :bmw.SERIA7 Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :1.03.2018 Lipsesc din motivul: Sunt cu gagicamea la spital Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Mulțumesc pentru înțelegere
  2. Nick : bmw.SERIA7 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 28.02.2018 Lipsesc din motivul: mă duc sa stau cu gagicamea în spital Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:Mulțumesc pentru intelegere
  3. Nick : bmw.SERIA7 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20/02/2018 Lipsesc din motivul: ma duc cu parintii la o intalnire cu neamurile. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere si scuze.
  4. Nick : bmw.SERIA7 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 13.02.2018 Lipsesc din motivul: Am fost sunat de seful de la munca trebuie sa ii tin locul unui coleg ca are nush ce probleme in familie. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc pentru intelegere.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.