Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

oZZie S4F

Member
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About oZZie S4F

Previous Fields

 • Real name
  Serban
 • RPG1 Nickname
  Ozzie

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. oZZie S4F

  Salut Bajetii ce mai faceti? Bine sanatosi?
 2. oZZie S4F

  Nick: Ozzie Nick reclamat: []Black_Nigga[] Bara RPG: Black_Nigga[]"]Black_Nigga[].png] Motiv: Parasire clan fara demisie. Dovezi: https://www.rpg.b-zone.ro/players/clan/[]Black_Nigga[] Alte precizari: Permanent, trebuia sa puna demisie si era bine. Dupa ce ca a fost respins prin aplicatie si azi a primit si sansa sa intre tot a iesit.
 3. Nick: Ozzie Rank:2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 28.02.2020 Numar invoiri(x/y): 2/2 Motivul: Sunt plecat si in cazul in care nu ajung sa fie aici Alte precizări:Multumesc! Am ajuns!
 4. oZZie S4F

  Fac eu in viitorul apropiat
 5. oZZie S4F

  Buna dimineata, ce faceti? Cum mai sunteti? 211 222
 6. oZZie S4F

  Salut slaut, cine doreste aceasta alianta?
 7. oZZie S4F

  Holaaa buna La fel, multumesc
 8. Nume: OzzieRang:2 Dovezi: https://imgur.com/a/T51wbITAlte specificatii: Sanatate
 9. oZZie S4F

  Buna dimineata! Ce faceti ? Bine sanatosi ?
 10. oZZie S4F

  Neataaaa ce faceti Domnilor? Era ceva cu parasutism, dar vad ca s a sters M am oprit la gold
 11. oZZie S4F

  Aveam logare pe FB si in acea perioada nu a mers si nu mai puteam sa intru si nici sa l recuperez ca nu aveam acces la acel mail Ulterior s-a remediat si am reusit
 12. oZZie S4F

  Nu stiu, de obicei se posta si d asta zic
 13. Nick: Ozzie Rank:2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 21.02.2020 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: Sunt plecat ,luni este zi mare s-a nascut o legenda nu stiu daca o sa fiu la calculator duminica, daca sunt o sa intru si imi retrag aplicatia. Alte precizări: Daca nu ajung aveti grija, nu se deschide actionezi comanda de largare a parasutei principale si deschizi rezerva, Aveti grija la pozitia saltului, daca aveti o pozitie incorecta o sa aveti ceva proceduri naspa, in principiu se rezolva pana n spatiul de siguranta de 800 de metrii daca nu larghezi ,daca patesti si la rezerva asa te rogi! Grija la petrecerile de suspante is cele mai naspa! Curaj sa aveti !
 14. oZZie S4F

  saluuut, Ce e linistea asta aici?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.