Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bogdanw0w

Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Bogdanw0w

  • Birthday 01/19/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Scripting & Desing

Contact Methods

  • Skype
    bogdan.ile1

Previous Fields

  • Real name
    Ile Bogdan Andrei
  • RPG Nickname
    BogdaN.EmblemaFTW

Recent Profile Visitors

280 profile views

Bogdanw0w's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

15

Reputation

  1. De cateva zile imi face tot asa. https://m.imgur.com/gallery/Q1dgN
  2. Daca te deranjeaza poti sa stergi acea linie!
  3. Cand tu dai /q se pune ca si cm ai fi iesit din masina cu F.
  4. Salut B-ZONE, astazi am revenit cu un nou system. Am facut un system de DMV aproape identic cu cel care ruleaza pe serverele B-ZONE. Imagini : http://imgur.com/a/biuoF PasteBin : http://pastebin.com/wz4A97BA Imaginile au fost facute de un prieten din cauza ca mie nu imi merge Samp-ul, am o problema cu el si sper sa o rezolv in scurt timp. Daca v-am ajutat dati un +1. Am muncit 30 de minute la acest system.
  5. Sa il folosesti sanatos!
  6. Recomand aceste systeme, ai +1 de la mine. // Daca te mai prind cu postari de cateva cuvinte care sa ocupe jumatate de pagina, vei primi suspend.
  7. EDIT : Am uitat sa pun si PAWNO, revin-o inapoi si descarca si PAWNO, acolo sunt toate include-urile necesare pentru a se compila filescriptul.
  8. Ok, vezi ca am bagat si eu un system bomba, dute si tu pe acolo.
  9. Salut, am zis ca vin cu un system bomba, si uite ca am si venit. Cu acest system poti adauga boti pe serverul tau, de asemenea boti apar in TAB. Imagini : Nu am, nu am apucat sa fac, am probleme cu laptop-ul. Plugins : 1 - http://www22.zippyshare.com/v/abrSZuDj/file.html 2 - http://www22.zippyshare.com/v/YubRnSJ5/file.html DOWNLOAD : http://www.mediafire.com/file/n0y9y395453t455/addbots.pwn EDIT : PAWNO cu include-urile : http://www.mediafire.com/file/u3eg4le93wxna6i/pawno.zip Puteti compila dumneavoastra cu PAWNO fisierul, eu am probleme cu PC-ul dupa cum v-am zis. Poate primesc BAN pentru asta
  10. Frate, mergea sampu in 50-60 fps pe el, nu avea o problema, la toate imi face la fel.
  11. Ce problema ai?: Primesc erori cand deschid un program. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Am un pentium, 3 gb ram si o placa video de la intel, cand dau pe un program sa intru in el nu ma lasa. Screenshot/Video: http://imgur.com/a/ebgl5 - Si nu doar la san andreas. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am gasit pe google o rezolvare.
  12. Salutare dragi prieteni, am revenit cu un system Anti-Flood, in ce consta acest Anti-Flood? Pai, daca scrii %s, %d, %a intr-un dialog, serverul tau o sa pice cateva minute, eu am picat un server astefel si a stat peste 30 de minute inchis, dar aceasta problema sa poate rezolva cu un restart dar eu zic ca acest Anti-Flood o sa va ajute foarte mult. Script : PS : Pot sa postez GAMEMODE-uri aici?
  13. Acest system a fost realizat in 15 minute si sper sa va ajute. O sa revin cu un system de WAR, identic cu cel care ruleaza toate cele 4 servere RPG. Script - Poze :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.