Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OwneD

Member
  • Posts

    484
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OwneD

  1. A venit timpul sa ma retrag definitiv, va salut pe toti..numai bine!

  2. Nume in joc: OwneD Rank: 2 Contractul ales: http://i.imgur.com/02UX174.jpg Descriere: -
  3. -- Nick: OwneD -- Level: 53 -- RPG Barul personal: -- Numele altor participanți (dacă există): [GF]suzeTa -- RPG Barul participanților: -- Tipul interviului: Simplu -- Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus: Da -- Alte precizări: As dorii un reporter cu care se poate stabilii o anumita ora maine, sa poata fii toata lumea online, mai pe dupa-amiaza asa. Multumesc.
  4. Nume in joc: OwneD Rank: 2 Contractul ales: http://i.imgur.com/Bv30e0M.jpg Descriere: -
  5. Nume in joc: OwneD Rank: 2 Contractul ales: http://i.imgur.com/i8zfQRb.jpg Descriere: -
  6. Nume in joc: OwneD Rank: 2 Contractul ales: http://i.imgur.com/pyQKGvh.jpg Descriere: Din aer cu parasuta.
  7. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/fQ3OKME.jpg Descriere: -
  8. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/omONbLM.jpg Descriere: -
  9. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/BAIhW5o.jpg Descriere: -
  10. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/Gnef4Ao.jpg Descriere: -
  11. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/ZUpxS5Q.jpg Descriere: -
  12. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/uE9Hyoh.jpg Descriere: Din mers.
  13. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/5ZbDMvQ.jpg Descriere: Din mers.
  14. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/4dbwqt8.jpg Descriere: -
  15. Nume in joc: OwneD Rank: 1 Contractul ales: http://i.imgur.com/zt40XFq.jpg Descriere: -
  16. Nickname : OwneD Rank : 1 Freelancer Reclam pe : .Gaabi. Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : A fost la HQ m-a atacat acolo dupa care i-am spus sa plece, se incapatana sa ramana ca el e "smecher", l-am chemat pe Draco, dar el tot batman, batman. Mai apoi asteptam sa imi raspunda cineva la o cerere si apare el cu Heli, nu-i raspund, dupa care ma omoara fara motiv. Martori : Draco[ToV] Dovezi :
  17. OwneD

    RPG3 Opening

    Voi nu ati inteles un lucru cert, banii conteaza, playerii au doar un rol. Puteti sa dati ce reply vreti in apararea oricui vreti, nu-mi pasa, realitatea e alta de ceva vreme aici. Cat despre serverul de RPG 3, another source of money, that's the point. Oricum, n-am nimic impotriva cu asta si cu nimic din ceea ce vreti sa faceti, va felicit, dar foarte multe s-au schimbat cu timpul, si credeti-ma..n-o spune oricine, o spun eu, joc de cand erau 15-20 playeri pe RPG.. m-am simtit mereu foarte bine, mereu am avut ceva aparte pentru B-zone, dar persoanele vechi nu sunt tratate la adevaratele lor valori, sunt cei care intradevar au contribuit la ridicarea B-zone'ului(From the bottom to the top), cei care au facut sa fie posibil asta, am intampinat greutati, la fel si @@Bobo, nu s-a dat batut..un mare respect din partea mea a castigat de atunci si el stie foarte bine la ce am facut referire, sa stiti ca au fost perioade grele nu numai stralucite. E doar opinia mea si vreau sa o tratati ca atare fie ca va convine sau nu. Si pentru Staff'ul B-zone as putea spune ca ar fii nemaipomenit sa priviti aceste lucruri si din alta perspectiva, stati si analizati putin trecutul cu prezentul, va dau doar un exemplu concret si cat se poate de logic "Placerea de a muncii pentru a castiga o masina/o casa/un biz. Cand stii ca ai muncit atat sa o poti avea e o alta satisfactie pentru un jucator, ai reusit pe propriile tale forte"..sa ramai cu curiozitatea aia cum ar fii sa fie a mea?, oare cum va merge?, oare imi va placea?..etc as putea spune mult mai multe, nu numai in legatura cu asta.. dar prefer sa ma limitez si sa termin aici. Peace.
  18. Felicitari pentru munca depusa, sunt destul de dragute..dar stiu ca poti si mai bine
  19. Numele filmului văzut: We're The Millers Părere: Comedie pe cinste, merita vazut, o sa radeti pe burta. Îl recomanzi sau nu?: Da Trailer: - Alte precizări?: Merita vazut!
  20. Nick: OwneD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Hitman Agency Text: OwneD Dimensiuni: Special pentru forum as dorii, nici prea mare nici prea mica. Alte precizari: Nu vreau ceva facut rapid si aiurea, as dorii ceva lucrat bine si frumos, daca nu va incadrati in aceste cerinte va rog mai bine nu mai afisati poza facuta de voi, mersi frumos.
  21. L-am avut, dar mi se parea prea fragil, daca il scapi fara sa vrei..s-a dus. In general eu am foarte mare grija de telefoanele mele, dar daca se intampla, ramai fara el si ai dat o suma buna de bani pe el degeaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.