Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nesquik

Member
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

About Nesquik

  • Birthday 10/12/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Sa:Mp

Previous Fields

  • Real name
    Robert

Nesquik's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

0

Reputation

  1. Din punct de vedere al grafici e foarte ok , dar sa nu uitam de CS 1.6 asa cum a fost creeat adica un shooter simplu fara prea multe skinuri si multe complicatii , ceva simplu si placut , cei de la valve au scos la randul lor mai multe jocuri dar ca CS 1.6 (zic eu ) nu este nici un joc .
  2. Nesquik

    Sall B-Zone

    Welcome to B-Zone.
  3. Salutare , sa ai o sedere cat mai placuta , daca ai nevoie de ceva cauta-ma in Sa-Mp .
  4. Nesquik

    Neatza de la Balah

    Salutare , sper sa te integrezi bine in aceasta comunitate ,minunata.
  5. Welcome , daca ai nevoie de cv , /call 1629 in game .
  6. Nesquik

    Some things

    Foarte frumoase am sa folosesc si eu cv
  7. Nesquik

    Salutare!

    Bun Venit , pe Comunitatea , B-Zone.
  8. Vote 2 , imi plac culorile , textul nu prea este pus bine .
  9. Vote 2 , mai lucrata , lucrarea 1 nu prea se intelege..
  10. Nesquik

    Salut

    Salutare . Welcome Back .
  11. ★Nume in joc: Alfredo.Santana ★Level: 21 ★Varsta(reala):17 ★De cat timp jucati pe server: 1 an ★Factiuni precedente:F.B.I , Corleone , Paterno , Tattaglia ★Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie . ★De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place. ★Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h ★Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill 4 Money . ★Nickname-uri anterioare: Nesquik,Twinks ★Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , dar in anumite situatii este bine sa lucrezi singur . ★Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da . ★Motto-ul personal: Intotdeauna e loc de mai bine . ★Poza cu status : Click! ★Biografia caracterului : M-am nascut cu numele Nesquik in data de 20.06.2009 , m-am descurcat foarte bine in tot ce am facut deoarece mi-am facut multi prieteni , iar acestia au avut incredere in mine si m-au sustinut.Terminand scoala , am reusit sa intru in echipa medicilor pentru a ii ajuta pe cei cu probleme de sanatate . Dupa ceva timp am hotarat sa ma alatur echipei de taximetristi , aici am reusit sa strang ceva bani . Am lucrat aproximativ 2-3 saptamanii ca taximetrist pana cand intr-o zi un fost prieten (mIRC) ma intalnit si mi-a spus ca a reusit sa ia titlul de Capo di Tutti Capi ( lider LCN ) , acesta mi-a facut o oferta pe care nu am putut-o refuza asa ca m-am alaturat mafiei lui.Mi-am petrecut mai bine de o luna omorand oameni la comanda lui Godfather mIRC.Dupa toate astea , mIRC a murit(a renuntat la lider) , iar eu am parasit LCN . Mergand pe strada am intalnit un grup de tigani(rroms) , m-au oprit si au vrut sa ma fure , dar fiind fost mafiot am stiut cum sa abordez situatia ; dupa mai multe discutii m-am alaturat lor si mi-am petrecut alaturi de ei 1 luna de zile , dupa toate astea doctori mi-au spus ca sunt bolnav si ca numai pot face parte din niciun grup pana nu ma fac bine , am intrat in coma.Am fost in coma profunda din data de septembrie 2009 pana in iulie 2010 , cand am revenit sub numele de Twinks si m-am alaturat celor din Corleone , o familie sociabila unde am invatat sa respect.Dupa cateva discutii cu Don Corleone , m-am hotarat sa intru in familia lui Don Paterno florinacyo , o familie foarte disciplinata , o familie care avea tot ce ii trebuia , dar cum toate chestile au un sfarsit am plecat si din paterno pentru a ma alatura unei famili linistite , probabil ce mai linistita familie din toate si anume Tattaglia family , sub numele de Alfredo.Santana.Din cauza ca majoritatea membrilor au parasit familia , m-am hotarat sa ies si eu.In prezent vreau sa ma alatur echipei de asassini profesionisti Hitman Agency si vreau sa-mi petrec ceva mai mult timp in acest grup.
  12. Nume in joc: Alfredo.SantanaLevel:20Varsta(reala):17 De cat timp jucati pe server: 1 an Factiuni precedente: Corleone , Paterno , Tattaglia Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie .De ce doriti sa va alaturati agentiei: Asta imi doream de cand m-am apucat de samp Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 hCu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani , /contract .Nickname-uri anterioare: Nesquik,Twinks Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , dar in anumite situatii este bine sa lucrezi singur .Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da . Motto-ul personal: Intotdeauna e loc de mai bine .Poza cu status : http://img.b-zone.ro/images/58079023001688534338.pngBiografia caracterului : M-am nascut cu numele Nesquik in data de 20.06.2009 , m-am descurcat foarte bine in tot ce am facut deoarece mi-am facut multi prieteni , iar acestia au avut incredere in mine si m-au sustinut.Terminand scoala , am reusit sa intru in echipa medicilor pentru a ii ajuta pe cei cu probleme de sanatate . Dupa ceva timp am hotarat sa ma alatur echipei de taximetristi , aici am reusit sa strang ceva bani . Am lucrat aproximativ 2-3 saptamanii ca taximetrist pana cand intr-o zi un fost prieten (mIRC) ma intalnit si mi-a spus ca a reusit sa ia titlul de Capo di Tutti Capi ( lider LCN ) , acesta mi-a facut o oferta pe care nu am putut-o refuza asa ca m-am alaturat mafiei lui.Mi-am petrecut mai bine de o luna omorand oameni la comanda lui Godfather mIRC.Dupa toate astea , mIRC a murit(a renuntat la lider) , iar eu am parasit LCN . Mergand pe strada am intalnit un grup de tigani(rroms) , m-au oprit si au vrut sa ma fure , dar fiind fost mafiot am stiut cum sa abordez situatia ; dupa mai multe discutii m-am alaturat lor si mi-am petrecut alaturi de ei 1 luna de zile , dupa toate astea doctori mi-au spus ca sunt bolnav si ca numai pot face parte din niciun grup pana nu ma fac bine , am intrat in coma.Am fost in coma profunda din data de septembrie 2009 pana in iulie 2010 , cand am revenit sub numele de Twinks si m-am alaturat celor din Corleone , o familie sociabila unde am invatat sa respect.Dupa cateva discutii cu Don Corleone , m-am hotarat sa intru in familia lui Don Paterno florinacyo , o familie foarte disciplinata , o familie care avea tot ce ii trebuia , dar cum toate chestile au un sfarsit am plecat si din paterno pentru a ma alatura unei famili linistite , probabil ce mai linistita familie din toate si anume Tattaglia family , sub numele de Alfredo.Santana.Din cauza ca majoritatea membrilor au parasit familia pentru ca era plictisitor , m-am hotarat sa ies si eu.In prezent vreau sa ma alatur echipei de asassini profesionisti Hitman Agency si vreau sa-mi petrec ceva mai mult timp in acest grup.
  13. Bafta in continuare Tattaglia Family , mia facut o deosebita placere sa fiu in aceasta factiune .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.