Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

KreeaTive k0R3kTu

Member
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KreeaTive k0R3kTu

  1. Mi-a facut placere sa joc la wars alaturi de voi, mi-ati placut cu bune si cu rele.Colors/maics sper sa ne revedem cat mai curand daca o sa mai raman in TTB cu alt record.Va pup si va iubesc ❤️
  2. @iHaveSEE usor, ca o sa aveti niste surprize in SF din cate observ.
  3. Numele tau: TsunamY.PDB Rank-ul tau:6 Jucatorul testat:BigDevil. Scorul la testul teoretic (x/3):2,5/3 Scorul la testul practic (x/5):3/5 Raspunsul final (Acceptat - Respins): Respins. Alte specificatii:Bafta.
  4. Numele tau: TsunamY.PDB Rank-ul tau:6 Jucatorul testat:.GiovV[DauPeLanga] Scorul la testul teoretic (x/3):1,5/3 Scorul la testul practic (x/5):3/5 Raspunsul final (Acceptat - Respins): Acceptat. Alte specificatii:Welcome!
  5. Numele tau: TsunamY.PDB Rank-ul tau:6 Jucatorul testat:qNickelangelo. Scorul la testul teoretic (x/3):1/3 Scorul la testul practic (x/5):5/5 Raspunsul final (Acceptat - Respins): Respins Alte specificatii:Bafta! Numele tau: TsunamY.PDB Rank-ul tau:6 Jucatorul testat:.Yonutx Scorul la testul teoretic (x/3):1/3 Scorul la testul practic (x/5):5/5 Raspunsul final (Acceptat - Respins): Respins Alte specificatii:Bafta!
  6. Tip de facțiune: Gang Sugestie:Sa poti aduce in fiecare luna un sublider din afara.
  7. Am si eu o problema cu un lider care nu sanctioneaza corect membrii si care face favorizari.

    https://forum.b-zone.ro/profile/134025-gf-lamporo/ Acest lider are un sublider Josh, am strans niste dovezi care duc la cel putin un Fw pentru limbaj pe /f, ii dau pm la lider si imi zice ca am mai facut odata pm si l-am retras.Si ar mai fi o faza.Pe care nu imi place deloc sa o accept, am un prieten care l-am chemat in VTB pe rpg 4, si cineva din VDT i-a facut un post.In acel post prietenul meu a injurat acea persoana si era cenzurat, repet cenzurat.Iar el i-a dat demitere pentru limbaj vulgar:https://www.rpg4.b-zone.ro/factions/report/12627, iar aici am un exemplu pe rpg1 cum un civil il injura pe un prieten de al meu, el ii face post iar civilul nu primeste nimic deoarece este cenzurat! :https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/72793.Sper sa faci ceva cu liderii astia kelton, fara suparare dar imi placea mai mult b-zone-ul de mai de mult decat de acum, atunci era altfel staff-ul si puteai sa joci cu incredere pentru ca nu ti se intampla nimic.O zi buna!

    1. Show previous comments  1 more
    2. oC lamporo

      oC lamporo

      Macar daca faceai PM, astep ca, Kelton sa-mi ceara dovezile printr-un pm. 

    3. Duntex

      Duntex

      Il cheama creeative korektu, are poze cu pizda la profil, ghici ce?

      maxresdefault.thumb.jpg.3ff0819b8ddf3ca9e4914c1e0e167f2a.jpg

    4. KreeaTive k0R3kTu

      KreeaTive k0R3kTu

      Zici tu?Daca nu ma cunosti taci, pentru ca nu is copil de 10 ani.

  8. Nick :Nq_ExEpTT Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :4/8/2017 Lipsesc din motivul:Sunt plecat si ajung deabea la 15-16. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:Asta este prima. Alte precizari:Bafta la war spartanilor.
  9. Deci.Eu i-am zis lui Tavy ca eu ma bag in ei.I-am zis sa mergem in ei sa ii scoatem si era win.El vroia la influenta.Degeaba stati toti intr-un loc pentru influenta daca va da clear de sus de acolo.Nu aveti minte smr eu.E si greu intr-adevar sa stii sa joci un war csz.Eu imi aduc bombardierii dupa ce iau sub.Daca nu iau, ma duc SP sau alta mafie.Va ajut cu ce pot pana atunci.
  10. O sa luam dupa ce iau eu sub, sper =)).Aduc eu bombardierii mei si luam lv.Singur nu am cum sa va iau waru asa ca ...
  11. Si o sa mai luam.Dupa ce imi aduc membrii.Warren a luat ban.Am scapat de teroare.Acum restu is ez. Aici aka TsunamY. aka Nq_ExEpTT va pup
  12. Caut cont pe rpg4 repede.

  13. Nick :Nq_ExEpTT Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :16.02.2017 Lipsesc din motivul:Sunt plecat in oras.Si ajung deabea pe la 21. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:Asta e prima.Deci 1. Alte precizari: Bafta la war!
  14. Hai salut.Eu sunt noul vostru coleg Nq_ExEpTT.De Luni ne punem pe treaba.In 2-3 luni putem sa avem SF.Ne vedem la waru de azi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.