Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Rasta Sarmalutza

Donator
 • Content Count

  2530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2373 Legendary

About Rasta Sarmalutza

 • Rank
  #10001 moduri
 • Birthday 06/20/1946

Contact Methods

 • Website URL
  http://rasta.ro/

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  alex
 • RPG1 Nickname
  Rasta

Recent Profile Visitors

26859 profile views
 1. Cand o sa citesti mesajul asta tot prost o sa fii :*

  1. RISKY

   RISKY

   e de 1 aprilie sau

  2. Maya Jeleu
  3. RobertoKiNG

   RobertoKiNG

   si tu tot grasa ai ramas

 2. Rasta Sarmalutza

  Pro e baiat de trb. Are esofag smk. Am facut o sa semene cu tine ;(.
 3. Rasta, ai mai invatat cum sta treaba cu tablourile de electricitate ? =))

 4. Rasta Sarmalutza

  Pentru ca nu s-a descoperit "greseala", desi ea exista undeva.
 5. Rasta Sarmalutza

  Ușurel tați, degeaba votează lumea acolo dacă nu se pune ceva în aplicare... cum ar fi sa nu mai intre deloc pe server. Ma întreb însă de ce îți scoate inferno27 linkurile din post, cică "fără link către alte websiteuri". Din cate știu, regulamentul forumului spune altceva, dar poate greșesc.
 6. Rasta Sarmalutza

  Nu toți suferă aiurea când iau ban:(. Trestii a luat ban pentru spargere conturi (spargere din pl ca omul își scoate calculatorul din priza dacă vrea sa l stingă, zice ca sa se face), sau eu ca am vândut și distribuit coduri (deși le am făcut reduceri la fraieri pentru un mod smecher pe atunci, și acum, dar tot s au decis sa mănânce căcat ca vând wallhack). Oricum, poza pusa de bateria duracell poate confirma căcatul care l am spus mai devreme: li se rupe pl de voi, fac ce vor și când vor, dacă vor, end of story, răspuns clar și concret, topic închis.
 7. Rasta Sarmalutza

  Da, viata e nedreapta, dar dacă vrei sa produci o schimbare în rahatul asta de tara, nu o faci mai nedreapta într-un joc, ci încerci sa schimbi lucrurile și sa acționezi altfel.... ca dacă nu, de ce mai ramai aici? Sa fii la fel ca restul? Sa fii o copie? Sau sa fii o persoana care vrea sa facă ceva? La fel merge și b-zone ul, cum merge România, pe burta ca i bine. Dar adevărul e ca nu e bine, fii schimbarea, nu doar o gândi, ci acționează într un fel mai bun decât ceea ce vezi, pentru ca poți, se poate, dar ți se pare mai simplu sa faci tot ceea ce fac și ceilalți, dar ce rost are? Dacă ai o comunitate unde chiar EDUCI copii (lumea pune mai mult suflet aici decât în școală) aplica principiile corecte, fii cel care poți influenta o generație în ceva mai bun. Chiar dacă e mica, acest lucru va conta, pentru ca persoanele respective pot influenta mai departe în schimbarea căutată de noi, romanii. Evoluați, nu rămâneți pe loc. #scuzati i urile puse aiurea, autocorrect ftw.
 8. Rasta Sarmalutza

  Bai tu asta fraera, ai uitat sa zici de mine. Pentru Zenod forta fortelor necunoscute, ideea e ca s au întâmplat anumite nedreptăți, asta nu înțelegi tu, de aceea lumea se revolta. Ce i drept e ca nici ei nu înțeleg ca nu au ce face, dar ai scris dita mai romanul ca sa faci pe interesantul pe aici, fără sa știi cu adevărat niște fapte. Eu știu din proprie experienta cum merge treaba: ești "bine pus" (aviz la ghilimele, e doar un joc ca să ți explic băbește de ce le am pus), poți face pe cineva sa ia ban doar cu niște vorbe aruncate n vânt sau dovezi inventate. Sau sa ți mai explic o treaba, cum se întâmplă printre admini: ai spus/făcut ceva care l afectează pe x dintre admini (unii trăiesc la maxim jocul), știi cum te face frumos? Te ia la teste, îți ia ip-ul, preda ip-ul cuiva care știe sa dea un ddos frumos, și buf, ban pentru necooperare teste. Ce dovezi ai sa te aperi? Ce dovezi ai sa susții ca x te vrea banat? Ești pa la revedere. Dar asta e alta discuție.
 9. Rasta Sarmalutza

  Nu ai înțeles, nu merge bine în viziunea noastră, în viziunea lor merge superb atâta timp cât banii curg. Simplu.
 10. Rasta Sarmalutza

  Nu te chinui, nu le pasa, au prostit atâta lume, or sa prosteasca în continuare. Tot or sa fie jucători (copii) fericiți ca vin acasă și mai fac o misiune la trucker sau ca mai transporta un client cu taxiul, iar ei pe asta se bazează. Au văzut ca le merge, o țin tot asa în continuare. S au întâmplat nedreptăți și în anii precedenți, nu e ceva nou (trestii banat pentru POSIBILA spargere conturi doar ca a scris la misto pe chat la paintball ca i a spart contul lui pharell csf, era donator omu, trebuia sa se facă 'dreptate' fie buna, fie rea, eu și încă vreo 3 4 jucători vânați și banati pentru ca am fi distribuit coduri prin vânzarea de damage informer (wall chipurile), mulțumita lui scarface and company) si exemple vor exista în continuare. Cum am zis, va chinuiți degeaba, nu s a schimbat nimic de atunci, nu se va schimba nici acum. E comunitatea lor și își permit sa facă ce vor, ca, aparent, nu și pierd credibilitatea prin acțiunile care le fac, sunt multi prosti.
 11. Rasta Sarmalutza

  @, cine a zis ca te-a suportat 49 de zile? m-am rugat sa vina ziua asta, am aprins lumanari la biserica.
 12. Rasta Sarmalutza

  Nick: kewl Level: 58 Rank: 1 Mă învoiesc de la: War Data activităţii: 25.10.2016 Motivul: Voi fi plecat A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: Mersi.
 13. Rasta Sarmalutza

  Nick: Kewl Level: 58 (SCHIMBA DRACU ASTA CA MEREU UIT NIVELUL) Rank: 1 Mă învoiesc de la: War Data activităţii: 21.10 Motivul: munca A câta învoire pe această săptămână este?: 2 Alte precizări: n-am ce sa fac, stiai deja treaba asta
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.