Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

Reducerile de Craciun au venit! Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Panda2017

Member
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Panda2017

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/05/02

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG4 Nickname
  Panda2017
 • MIX Nickname
  Panda2017

Recent Profile Visitors

51 profile views
 1. Incearca varianta care se baga in cleo: http://www.mediafire.com/file/n8irg0bz6h0b8c3/wep_switch.rar
 2. Salut!
 3. 1. Scrie pe google "microsoft download center". (https://www.microsoft.com/en-us/download) 2. Dai la butonul de cautare si acolo vrei scrie "directx end user runtime web installer", dai pe prima varianta, dupa care instalezi numai ce-ti trebuie tie, deoarece o sa-ti mai apara niste chestii, dar tu lasi numai casuta care-i deja bifata. De acum instalezi programul si-l lasi sa-ti instaleze toate ".dll"-urile, dar cu toate aplicatiile inchise.
 4. Neata, astazi am terminat si eu cmd-ul pentru LSSI si m-am gandit ca poate unii au nevoie, in caz de se incurca la intrebari. Nu mai lungesc cu prezentarea. Uitati o poza: https://imgur.com/jSO1rCq Tastati comanda /info si va apare meniul acesta. Nu am facut poze si la comenzi deoarece sunt destul de multe si ar fi trebuit sa incarc multe poze. Link: https://www.mediafire.com/file/8kxc65wrl261ij5/Panda2017.cs Daca folositi multiprocess s-ar putea sa va dea eroare la al doilea cont si n-o sa va mearga unele comenzi, nu stiu de ce se intampla asta. Daca vi se intampla asta, mai bine intrati cu contul in care sunteti in factiunea LSSI. O sa fac si pentru LVSI si SFSI daca vreti. EDIT: Am uitat sa precizez ca fisierul se baga in cleo. Aveti nevoie si de sampfuncs.
 5. EDIT: Bun, deci se pare ca nu.mi mergea din cauza la modloader. Se poate da t/c.
 6. EDIT: Imi puteti spune alte aplicatii cu care imi pot face modul? Incerc si prin alte aplicatii.
 7. Mi.am reinstalat jocul si se pare ca era problema de la mine, dar mi se blocheaza cand tastez comanda /info.
 8. Da, e facut in Sanny Builder. Cand intru pe server ini apare asa: Connecting to 12.34.56:7777... Error nu mai stiu cum Error nu mai stui cum Error nu mai stiu cum Connected. Joining the game...
 9. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: am modificat un cmd deja facut, dar cand sa intru in samp sa scriu o comanda jocul mi se blocheaza Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: as vrea, daca vrea cineva, sa-mi modifice cmd-ul si sa mi-l faca sa mearga. Link de la cmd: https://www.mediafire.com/file/0199h1aoo9306tg/LSSI_Panda2017.cs
 10. Mersi mult mane. Puteti da t/c.
 11. Vreau sa creez comenzi prin care sa se trimita un mesaj in chat + o comanda /info pentru a vedea numai cel care scrie comanda informatiile.
 12. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: as vrea sa creez UN cmd pentru LSSI, dar nu reusesc Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Am vizionat cateva tutoriale, dar aproape toate se refera la comenzi pentru propriul tau server, adica sa creezi cateva comenzi pentru serverul tau, iar la altele nu prea intelegeam. Daca-mi puteti da UN model dupa care sa ma iau ca sa fac si eu, deoarece imi apareau o gramada de erori cand incercam sa fac eu. Inteleg putin programare, dar ma cam incurc si nici nu am de unde invata.
 13. Salut, astazi m-am gandit sa fac o mapa cu toate punctele de gasire a cartilor. Stiu ca deja avem o harta pe website, dar m-am gandit ca cu (srry cacofonie) o mapa deja in gta ar fi mai rapid de cautat. Aveti nevoie de modloader pentru asta. ( www.moduri.ro/modloader ) Nu am facut poze cu harta pentru ca mi-a fost lene. Download: https://www.mediafire.com/file/aazppahn1816b8c/harta.rar Bagati folderul "harta" in folderul "modloader".
 14. Nume: Panda2017 Nivel: 35 RPG Bar personal: Numele altor participanți (dacă există): - RPG Barul participanților: - Tipul interviului: Simplu Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus: da Alte precizări: -