Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

gogan

Member
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About gogan

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 09/13/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia de Arama

Contact Methods

 • Skype
  GoganTony

Previous Fields

 • Real name
  Gogan Toni
 • RPG2 Nickname
  gogan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -> Nume:Francezu -> Rank:1 -> Dovada sarcinii numărul 1:https://imgur.com/a/yXRadqi -> Dovada sarcinii numărul 2:https://imgur.com/a/j7zZ1fB https://imgur.com/a/Lop3OAn https://imgur.com/a/6uFhcwm https://imgur.com/a/HDP0bI5 https://imgur.com/a/7TdDlgs -> Dovada sarcinii numărul 3:https://imgur.com/a/gxfQ6o6 -> Alte precizări: Multumesc
 2. -> Nume:Francezu -> Rank:1 -> Dovada sarcinii numărul 1:https://imgur.com/a/86DSojB -> Dovada sarcinii numărul 2:https://imgur.com/a/sk2USXk -> Dovada sarcinii numărul 3:https://imgur.com/a/BQkgJEi -> Alte precizări:multumesc,bafta!
 3. • Chatul clanului este deschis la orice discutie si limbaj (prost, handicapat, nab etc.) cat timp colegii implicati in discutie nu sunt deranjati de limbaj. (sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW). • Spam-ul pe [/c] este permis atat timp cat nu se scriu mesaje doar pentru a atrage atentia precum "Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". (sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW). • Este interzis sa faceti post unui coleg din clan direct pe website, exceptie in cazul codurilor, afacerilor ilegale. (sanctiune: CW). • Un CW se sterge dupa minim 7 Membrii care parasesc clanul fara a anunta un membru STAFF nu vor mai avea sansa sa intre din nou aici. Inactivitatea mai mare de 5 zile neanuntata se sanctioneaza cu Demitere (exceptie subliderii). Cererile de inactivitate se fac pe forumul clanului, nu pe discord si nu in mesaje private. de zile de la primirea lui, doar daca nu mai faceti alte greseli. Cererea de CW clear se sanctioneaza cu un alt CW. Membrii banati pentru 30 de zile o sa fie demisi, iar acestia o sa aiba o interdictie in clan de 3 luni, in care daca aplica o sa fie respinsi automat. Daca cineva foloseste comanda [/clanresign] fara sa aiba o problema, nu o sa mai primeasca clan invite, iar acesti o sa aiba o interdictie de 2 luni la aplicatie. Aceasta nu este o facțiune, deci rankul chiar nu conteaza pentru că toată lumea este egală, iar rank up se acordă in conformitate cu timpul petrecut in clan. Membrii inactivi de 7 zile care nu anunta un membru al staff-ului (Rank 6), vor fi demisi. XP-ul pentru salarii: Minim XP 500/saptamana si 910maxim/saptamana: MnimiXP MaximXP Rank1:20,000$/20drugs 25,000$/25Drugs Rank2:30,000$/30drugs 35,000$/35drugs Rank3:40,000$/40drugs 45,000$/45drugs Rank4:50,000$/50drugs 55,000$/55drugs Rank5:60,000$/60drugs 65,000$/65drugs Rank6:O sa il stabilesc eu. Acordarea Rank-ului: (7) - doar liderii clanului (6) - se primeste la decizia staff-ului clanului (5) - se primeste dupa 21 de zile de la rank 4 in clan. (4) - se primeste dupa 14 zile de la rank 3 in clan. (3) - se primeste dupa 14 zile de la rank2 (2) - se primeste dupa 7 zile de stat in clan (1) - se primeste la intrarea in clan.
 4. Anunțurile importante vor fi postate aici! Important annoucements will be made here!
 5. În acest topic membrii clanului pot discuta despre orice, în limita bunului simț. Înainte să postați aici, citiți cu mare atenție următoarele rânduri! 1. Nu toleram limbajul vulgar, glumele proaste sau alte post-uri doar pentru +1. 2. Nu toleram limbajul de tip Messenger, dar, daca doriti sa scrieti ceva de genul " :)", puteti scrie. 3. Nu vreau ca in acest topic sa gasesc post-uri simple, cum ar fi: "Ce faceti?", "Noapte buna! Eu ma culc", etc. Vreau ca aici sa vad post-uri dezvoltate, cat mai lungi, care sa aiba un inteles.
 6. gogan

  Sa se adauge crate cu bani si gold stage la masini
 7. gogan

  Propun ca la clanurile mari sau la toate clanurile sa se bage un fel de "test" gen teoretic si practic doar daca e clan de xp,si sa se bage si un fel de raport cum e la factiuni asa o sa fi mai interesant sa intri in clanuri! Sa se bage ca si in GTA V online,toate masinile cumparate chiar daca sunt cu gold sau cu bani cash sa fie vandute pe 0$ macar asa toti jucatori o sa isi ia o masina pentru a se bucura de ea,nu sa o vanda si toti membri care au o casa de lvl 999 sa detina si una normala
 8. gogan

  Nick:Gabriel01 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):nu RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista):nu Alte precizari:Multumesc.
 9. gogan

  Nick:LouYeWOOF. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:#CoronaVirus
 10. * Nick:LouYeWOOF.* Rank:2 Detective* Motiv:Doresc sa merg dupa wanted,sa bag la răcoare playeri cu wanted,sa curat străzile de criminali.* Alte precizari:Multumesc enorm de mult cosmin pentru sansa acordată în departamentul rău si in echipa de SWAT.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.