Jump to content

Roe

Member
  • Posts

    726
  • Joined

  • Last visited

About Roe

  • Birthday 05/20/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Planet Earth
  • Hobbies
    Life

Contact Methods

  • Skype
    Confidential

Previous Fields

  • Real name
    Rares

Recent Profile Visitors

9468 profile views

Roe's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

8

Reputation

  1. Numele filmului văzut: Seven Psychopaths. Părere: Tot ce pot să spun e că filmul e altfel faţă de comediile clasice. E ceva în genul comedie/crimă şi oricât de original ar fi filmul, majoritatea nu vor rezista să se uite la el până la sfârşit. Actorii joacă bine, dar ideea filmului e destul de bizară. Îl recomanzi sau nu?: Da, e ceva diferit. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=OOsd5d8IVoA Alte precizări?: '
  2. Roe

    Salut.

    Hi, and welcome!
  3. Sunt superbe creatiile tale. Ai mare talent, te asteptam cu mai multe opere de arta
  4. Roe

    Soothsayer

    Nick : [bis]Labrador. Raspunsul : Sabre cu hidden verde.
  5. Roe

    B-Cash !

    Nickname: [bis]Labrador. Level in joc: 26/27. Nr. de telefon(in joc): EDIT (e downtime acum). Iti place ideea?: Da, imi place, dar nu e originala [primul lucru la care m-am gandit e Kiss Cash.] Alte precizari: Abia astept sa castig.
  6. Roe

    Best event ORG.!

    Nick in game : [bis]Labrador Facțiunea din care faci / faceți parte : Civil. Level : 26. Alte precizări ? : -
  7. Este un film cu o poveste extraordinara. Te face sa te gandesti cate ar face un animal cum ar fi cainele pentru stapanul sau, sunt chiar niste fiinte extraordinare.
  8. Foarte fain filmul, cel mai tare din seria Fast and Furious....... "The Rock" a facut tot filmul. Va recomand sa-l vedeti cei ce nu l-ati vazut PS : E "Furious", iar filmul se numeste "Fast Five"
  9. Reusit wallpaper-ul, zic eu, dar acel "mini signature" nu a iesit extraordinar de bine Oricum, bravo.... la mai multe
  10. Roe

    [Suvenir]B-Zone

    Dragut, avand in considerare ca nu te prea pricepi in PhotoShop Dar, border-ul ala cam strica.
  11. Roe

    Overstrike

    +1.... jocurile nu se mai bazeaza pe gameplay si storyline mai nou, doar grafica. Si asta le aduce pierderi, dar.... treaba lor, nu a mea.
  12. Rockstar..... n-am cuvinte! Am terminat RDR si GTA4 pe Xbox si sunt niste jocuri EXTREM de reusite. Sunt ca niste zei ai jocurilor video, sper sa pun mana pe el inainte sa apara GTA Five.
  13. Roe

    F.E/A.R 3

    Am terminat FEAR 2-ul pe Xbox. A fost un joc destul de reusit cu o grafica excelenta Dar.... am o presimtire ca acesta va fi slab. Aa, sa nu uitam de FEAR care l-am jucat pe PC, si la un moment dat mi se facea prea frica ca sa-l joc. Mersi ca mi-ai adus aminte sa rejoc FEAR 1 si continuarile acestuia....
  14. Roe

    Batman Arkham City

    Ce sa mai zic.... Arkham Asylum - jocul anului 2009, a meritat fiecare vot A fost superb, si nu o sa ratez sansa sa il rejoc in viitor..... FOARTE TARE!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.