Jump to content

TLG CristyanN

Member
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About TLG CristyanN

 • Rank
  Take away my internet

Previous Fields

 • Real name
  Cristi
 • RPG1 Nickname
  Retras
 • RPG2 Nickname
  .DeaTH
 • RPG3 Nickname
  TywinLannister
 • RPG4 Nickname
  Retras
 1. Gold paleta, sunt TywinLannister Las' ca azi iau unban si vin eu la tine
 2. ba paletelor m-ati uitat
 3. Nick: .DeaTH Rank: Lieutenant Am dat test cu: kasura[VODA] Data: 01.07.2018 14:34 - Test teoretic: 0/3 - Test Practic: 0/21 Rezultat (admis/picat): Admis. Alte mentiuni: Felicitari.
 4. Nickname: .DeaTH Rank: 4 Am fost sanctionat cu amenda pentru: 7) Caps-lock pe chatul [/r] -> 50,000$.; Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/KtTtUzC Alte precizari: Pwp
 5. ba mi-e dor de voi baaaa, news reporters mi-a ramas in suflet, va iubesc riporterii meiiiiiiiiiiiii. si nu, nu functioneaza serverul, nici rpg2 si nici rpg3.
 6. Nume: .DeaTH* Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Sa pot testa candidatii, imi place foarte mult, am mai fost tester in News Reporters si asta imi place foarte mult, sper sa imi acorzi sansa. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, ma descurc destul de bine. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur, pot spune ca da, am experienta ceea ce ajuta cel mai mult, posibil sa imi fie greu la inceput dar ma obisnuiesc. * Alte precizări: Multumesc frumos, sper sa imi acorzi o sansa, nu vei regreta, am sa ajut cu tot ce pot.
 7. ba, nu este corect pe rpg3, eu am practica, nu pot intra la 12 la waruri, ce pnm, eu la 12 is la liceu
 8. Draga domnule Stefan Nechifor, va rog sa va faceti chelie ca deja nu aveti minte si sa dati vina pe ea, sanatate.

  1. Show previous comments  3 more
  2. Sniperinho

   Sniperinho

   Baietii, sunteti constienti ca poate bobo are minim 200 de pmuri pe zi + tikete de support + tikete pe shop. La urma urmei are si el sotie, viata sociala, nu poate sta tot timpul pe forum / game sa raspunda la pm-uri. Poate omul vrea si el sa se distreze ca absolut orice om. Puneti-va voi in locul lui. Sa stii ca ai de raspuns minim 2-3 ore continu la PM-uri , mai ai si o sotie, mai ai si probleme in viata reala ca nu poti vedea doar timecycul de pe samp, etc. Ganditi inainte sa comentati. Nu este vina LUI ca un admin nu stie sa dea un TW. Si daca va luati de admini, luati voi pe cineva la tw si verificat-l ca sigur gasesc o greseala. Suntem oameni si putem gresi. Oricine greseste. 

   Nu inteleg ce il judecati pe el pentru greselile adminilor. Nu el se ocupa de admini, exista server supervisor. Nu degeaba sunt pusi in aceasta funtie.

  3. Lordd

   Lordd

   @Sniperinho e prietena nu sotie ba. Nu e casatorit. 

   Nu trebuie sa vezi chestia asta ca o munca benevola. Cum el primeste bani pe ce face, e ca si un servici. In realitatea daca esti politist nu poti sa nu mergi la slujba pe motivul ca "ai sotie, ai mult de munca".

  4. Sniperinho

   Sniperinho

   Din care știu el e căsătorit deja.

 9. » Nickname: .DeaTH» Level: 31» Rank: Detective (2).» Motivul: Vreau sa urmaresc suspectii cu wanted si sa dau fail la rob.» Alte precizări: Multumesc pentru citire, multa sanatate.
 10. Nu merge link-ul de download..
 11. Ma scuzati, acum am gasit ultima cerere Nu mergea sa editez....
 12. Display Name: TLG DeaTH Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu mai stiu, nu imi mai apare la 'Activity' Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Femei / Natura / Animale [Lupi, lei] Text: .DeaTH Dimensiuni: Stiti voi cum. Alte precizări: Multumesc mult.
 13. Nick: .DeaTH RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezultat proba practica: Dezactivata momentan. Rezultat per total: Acceptat. Alte precizari: Welcome! REMEMBER .DEATH, VA IUBESC REPORTERI MEI
 14. De ce nu functioneaza serverele, a/

 15. Nick: .DeaTH Numarul interviului: 3741 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/x5lAw Alte precizar : - Nick: .DeaTH Numarul interviului: 3734 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/5DcvC Alte precizar : - Nick: .DeaTH Numarul interviului: Fara cerere. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/DfJZO Alte precizar : - Nick: .DeaTH Numarul interviului: Fara cerere. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/qcWhM Alte precizar : Duminica 23:00 am terminat raport baaa
×