Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

UberSilence

Member
 • Content Count

  365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

UberSilence last won the day on September 13 2018

UberSilence had the most liked content!

Community Reputation

111 Extraordinary

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  live:ubersilenceofficial
 • Steam ID
  ubersilence
 • Discord
  UberSilence#7013

Previous Fields

 • Real name
  Cristi
 • RPG2 Nickname
  UberSilence

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Nick: UberSilence. Numarul interviului: 7514 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/9V3Ghe8 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/9V3Ghe8 Alte precizari:
 2. UberSilence

  Nick: UberSilence. Cine ti-a aprobat ziarul?: Eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Eu Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/7TayPxB Alte precizari: -
 3. Nick: UberSilence. Numarul Interviului: 7421 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/RuEqpct Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/RuEqpct Alte precizari: - Nick: UberSilence. Numarul Interviului: 7427 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/qKXYuLx Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/qKXYuLx Alte precizari: -
 4. UberSilence

  @Cranien cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7527.
 5. UberSilence

  @Sakura. cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7521.
 6. UberSilence

  @Stan.. cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7514.
 7. UberSilence

  Nume în joc: UberSilence Rank: 5 Dovada: https://postimg.cc/gallery/g8bc8qP/8231cfb1 Alte precizări?: Nu
 8. Nick: UberSilence Rank: (5) LSPD Captain Am dat test cu: LaW Data: 20.09.2020 - Test teoretic: 2.5/3 - Test practic: 0/3 Rezultat (admis/picat) : Admis. Alte mentiuni: Felicitari!
 9. UberSilence

  Nick: UberSilence Cine ti-a aprobat ziarul?: Eu. Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)? Eu. Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/9ZBJPZd Alte precizari: Da.
 10. Nick: UberSilence Rank: (5) LSPD Captain Am dat test cu: BogdanMG Data: 16.09.2020 - Test teoretic: 2/3 - Test practic: 0/3 Rezultat (admis/picat) : Admis. Alte mentiuni: Felicitari!
 11. UberSilence

  Fiind un membru PD dedicat, acestea fiind factiunile mele preferate, pot spune ca avem un dezavantaj enorm de mare cand vine vorba de: roburi, joburi ilegale, alte actiuni pe care jucatorii civili/din factiuni civilie/mafii le pot face, iar noi nu, in niciun caz. Mai ales cu maratonul si boosturile de la rob, jail time si zilele b-zone cu no wanted pentru joburi ilegale. Cred ca ar trebui sa considerati un sistem de politisti corupti pe servere, care iti va permite sa faci toate aceste lucruri, insa nu dupa 'uniforma' ta normala. De asemenea, sa existe un cooldown, sa poti fi prins de alti politisti si sa existe sanctiuni mai mari (de exemplu mai multe secunde in jail, free-uri interzise pe mai putin de $50.000 si chiar si restrictia de la /duty - sa poti sa faci raport ca politist), astfel, nu s-ar mai abuza de acest sistem insa ar fi folosit in limita bunului simt si nu numai, sa scada din dezavantajele avute ca politist. De asemenea, in acest sistem s-ar putea implementa si o anumita functie sa poti vinde droguri, arme, ca politist, doar ca din cate m-am gandit sistemul ar putea fi abuzat usor si daca ai vinde doar la prieteni sau daca tot serverul ar fi de acord cu asta si nu ar lupta impotriva ilegalitatilor, toti politistii ar avea droguri si materiale, ceea ce nu va face jocul interesant si nici realist. Consider ca serverul TREBUIE sa primeasca un update de genul, astfel nu vom mai fi obligati sa folosim conturi secundare pentru a da roburi sau sa facem joburi ilegale cand e jobul zilei. De asemenea, se mai pot adauga multe sanctiuni in caz ca esti prins sau se pot adauga anumite ore pentru aceste misiuni (de exemplu un politist poate sa devina corupt sa dea roburi intre orele xx-xx, daca da in afara orelor primeste sanctiuni in joc mari sau poate chiar FW in factiune). Este doar o idee pe care n-am reusit s-o dezvolt suficient, dar daca i-ar fi acordata timp si ar fi luata in considerare, multe sisteme de pe server vor deveni mai folosite decat inainte iar politistii vor avea un lucru in plus de facut pe server in afara de raport (ceea ce ii va tine mai mult online).
 12. Nick: UberSilence Numarul interviului: 7481 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Eqi50LH Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/Eqi50LH Alte precizari:
 13. UberSilence

  Nume in joc: UberSilence Rank: 5 Dovada: https://postimg.cc/gallery/pPvvrxX/4668ac07 Alte precizari: Nu am.
 14. Nick: UberSilence. Numarul Interviului: 7479 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/VJWQM6f Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/VJWQM6f Alte precizari: Nu.
 15. UberSilence

  @Sakura. cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7481.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.