Jump to content

CDR

Member
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CDR last won the day on October 1 2018

CDR had the most liked content!

Community Reputation

93 Impressive

4 Followers

About CDR

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 07/24/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In beci

Previous Fields

 • Real name
  Codrut

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Nume: Codi47 Titlu: The Tsar Bratva Nume editor: Raul.ADViTiZic Pozele cu ziarul: https://imgur.com/a/CLssw8O Dovada corectării: https://imgur.com/a/RtRJNgK Alte precizări: Trebuie pus un buton de edit la acest sistem.
 2. CDR

  Buna ziua dragi camarazi.
 3. CDR

  Din cate am inteles sunt infectat cu un virust, chiar daca sterg tot de pe hardisk si reinstalez windows-ul, fisierele infectate tot vor ramane infectate..
 4. Nickname pe forum: TLG Kefir Problema/nelămurirea întămpinată: Primesc o eroare in sublime text odata la cateva minute. De când a apărut această problemă: Cand deschid sublime text, daca o sterg apare la cateva minute din nou. Dovezi, poze, video: Alte precizări: -
 5. CDR

  am ris
 6. CDR

  Nici videoclipul original nu e asa bun.
 7. Nick: Kefir Am fost amendat de către: - Silviu. La data de: 19.11.2018 Valoarea amenzii: 5.000$ Motivul amendării: Caps pe [/f]. Dovadă [/fdeposit]
 8. Retrag cererea mea, pot ajunge la sedinta. Aceasta cerere este pentru Mihai_CR deoarece el nu poate sa-si puna pentru ca nu a reusit sa-si faca cont de forum. Nickname: Mihai_CR Rank: 3 Sedinta / Activitate și data: Sedinta(18.11.2018) Motivul: Plec la o petrecere si nu pot aunge. Alte precizări: Va multumesc pentru intelegere.
 9. Nickname: Kefir Rank: 2 Sedinta / Activitate și data: Sedinta(18.11.2018) Motivul: E duminica seara, s-ar putea sa fie plecat de acasa. Alte precizări: Daca o sa pot, o sa intru, si daca vad ca se strag peste 5 invoiri o sa o retrag si las locul altcuiva.
 10. CDR

 11. CDR

  Ba, daca nu-l cunosti pe Erow nu prea e amuzant.
 12. CDR

  Am ris
 13. Cu totii stim ca Dumnezeu a fost primul.
 14. Buna ziua, de astazi sunt noul vostru membru. Sper ca sunte-ti bucurosi de prezenta mea in factiune.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.