Jump to content

LuckyLucianoROYAL

Member
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LuckyLucianoROYAL

  1. LuckyLucianoROYAL

    Cum zice un proverb "vorbeste ciob de oala sparta" "ahahahahah ce amuzant m-am pisat pe tine de ras " - showking " Nu se mai pune problema ii calc pe cap incep anu in forta sa fie ok " Esti un copil frustrat doar.
  2. LuckyLucianoROYAL

    Ba retardatilor, nu mai mancati cacaturi cu PM la Sartor cu sloboz cu mai stiu eu ce ca royal ca sloboz. Din cate bine stiti ROYAL FATA DE VOI AVISPA CACATI CU OCHI NU AU FACUT NICIUN POST ma rog in afara de mine care am facut deja cuiva care avea deja o reclamatie deschisa pe acelasi subiect insaa fata de voi noi avem sange-n coaie sa va zicem pe fata sau sa facem cu conturile noastre mari. Asa ca nu o mai labariti ca royal a facut ca RDT a facut. Noi fata de voi ne aratam pe turf nu pe RPG hai ciao.
  3. Ce cauti ma cu saracii aia in avispa loteria, vino in VTB!

    1. Lebanezul

      Lebanezul

      avispa&sp for life bro

  4. Limbajul unui admin de pe RPG1 intr-o cerere de unban unde greseste https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/73554 foarte matur si foarte profesional

    1. Show previous comments  1 more
    2. Vengador

      Vengador

      Suna fain ROYAL =) 

    3. Odion

      Odion

      iNaPtIi dIn rOyAl

    4. Andii Botezatoru

      Andii Botezatoru

      Recrutam admini in ROYAL TEAM, avem deja pile pe slack, ne mai trebuie cateva pile si pe rpg-uri si o sa cucerim lumea.

  5. Te-ai comportat de parca ai fute la unu o palma si cand vine si ala sa-ti fut o palma tu vi si zici "nu nu nu te zic lu mama" si fix in momentu ala vine ma-ta...Esti patetic din toate punctele de vedere. Daca nu sti cum merge treaba cu gangurile de ce pula mea vorbesti despre ele?E ca si cand judeci in necunostiinta de cauza. Sunt skinuri care "rezista" la alergat mai mult ca altele. Sunt skinuri care-ti ofera o rotire mai mare. Nu manca cacat. Infiniterun = egalitate intre toti.
  6. Faza cu infiniterun, face mai mult referinta la mafioti. Daca tu esti un mafiot cordit si vai de tine e treaba ta. Crede-ma ca mafiotii buni care sunt in mafii bune si au parte de 1 war de tip "maraton" si cand sa alergi spre cacatii aia sa-i prinzi vezi ca ramai fara stamina iar colegii tai alearga ca turbatii e putin frustrat so STFU U FUCKIN` MORON
  7. LuckyLucianoROYAL

    Tip de facțiune: GANG Sugestie: Sa ai 3 schimbari pe luna de sublideri si sa ti alegi tu singur, deoarece in mafii poti fi de 3 luni si slab si unu poate fi de o zi si sa fi realizat la waruri d.p.d.v al scoruilor mai multe decat a realizat ala de 3 luni + ca ar putea fi un team leader bun motivandu-i.
  8. LuckyLucianoROYAL

    Este timpul si pentru lovitura de gratie si desigur punctul pus pe i la toata faza cu @Kelton. Toate atacurile atat pe joc/video`uri au fost mereu la adreasa lui Kelton administratorul B-Zone, nu lui Razvan Cotet persoana. Banurile pe filmari au fost fara sa-ti dai seama motivul pentru care toata lumea se plang de admini pentru ca acest lucru constituie de fapt un abuz pe care ei l-au facut...Nu suportau banau spec dadeau dovada ban pe filmare zicea si el ceva de miscari robotice si gata fara sa stie de fapt despre ce e vorba. Ati ramas cu acest lucru in cap si v-a tras in jos grav. Faptul ca voi banati 30 de conturi la 1 singur ban a fost alt motiv pentru care ati pierdut atatia playeri. De ce ai bana toata clasa de ip pentru 1 singur prost. Pai daca omu` sta la camin si are net si mai joaca 10 samp pe aceiasi comunitate ca-s tovarasi ati futut tot jocu. In ultimu rand, Kelton din 2015 de cand am venit eu cel putin a durat poate 4 luni de bucurie pana am vazut adevaratu regulament al B-Zonelui dupa care doar nervi la war, admini incompetenti si multa ura. Aveti admini mari in staff care voi ziceti ca sunt mana voastra dreapta insa in realitate doar va folosesc pentru a-si impune propriile reguli. Sunteti irelevanti si slabi de inger, nu aveti pic de "coloana vertebrala" iar acest lucru s-a vazut in "anii ce au trecut". In concluzie, e destul de tarziu sa reparati stricaciunile care s-au produs iar comunitatea lui Awake si-a construit un renume pentru cea mai curata d.p.d.v al codatilor ei fata de voi stafful b-zone de frunte nu i-au palmuit pe creatori ci i-au ajutat. Diferenta de mentalitate, ii ziceam lu Ksenon sa faca ceva la sistemu de waruri imediat baga si devenea totu` mai ok. Oare de ce? Pentru ca tineti un scripter ca KillerShit care se vede ca nu-si da nici 1% din interes?Pentru ce? Multe intrebari putine raspunsuri, comunitatea B-Zone in cateva cuvinte.
  9. LuckyLucianoROYAL

    WTF eu n-am zis nimic frate la misto fata de comunitatea voastra doar faptul ca exista o problema dominanta. Cat despre tine, Kelton, administratorul mi-e indiferent daca le-ai luat personal atunci imi pare rau si-mi recunosc greseala pe care am facut-o cu privire la limbajul meu fata de tine. Totodata ca si "developer de coduri" cum ati spune voi eu fac lucrurile cum consider ca e atat ok pentru mine cat si pentru cel care are codu. NU AM LUAT LA MISTO COMUNITATEA B-ZONE SAU PE TINE PERSONAL CEL PUTIN. Totusi imi permit sa zic urmatorul lucru : B-Zone are ACv2`ul de 1 an si totusi d`abia acum 2 luni a fost bagat OGT a luat ACv2 la o luna distanta parca de voi si totusi l-au implementat s-a fost foarte bun 4-5 luni. -> Motive intemeiate cu privire la UNELE mistouri care si alea nu depasesc o limita.
  10. LuckyLucianoROYAL

    Nu este un secret de stat ca am avut niste conversatii cu Bobo pe aceasta tema atat eu cat si inca unul dintre conducatorii din cum ar spune membrii comunitatii "Sfanta Treime" insa ne-am dat seama ca nu prea are sens atat financiar cat si d.p.d.v moral.Cat despre ACv2 precedentul AC ati refuzat sa-l optimizam astfel incat chiar sa fie ceva de capu` lui so GG . Oricum SAMPCAC cum i-am propus si lu` Bobo a fost o alegere inteleapta...
  11. LuckyLucianoROYAL

    EU VREAU SA SE BAGE SAMPCAC DEOARECE ASA NU AR MAI LUA TOTI IDIOTII DE PE B-ZONE CODURI DE PE GOOGLE [renko.exe|.cs shits .sf] S-AR CUMPARA DE LA MINE SOOOOOO GOOD MARKETING 4 ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. LuckyLucianoROYAL

    Nick: LuckyLucianoRLT Rank: 2 Data la care nu poti veni: 30.10.2017 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Am treaba cu scoala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: -
  13.  we hawt

    1. Odion

      Odion

      Bv.

      P.S.: SF Taxi mafie mai mare ca VTB!

  14. 6twYKGV.png seriously???noooo....Seriously?????no........Seriously????

  15. Liare ai belit p*la ca de acum nu mai banezi si aduci argumente care dau "bine" pe foaie prieteneee !

  16. LuckyLucianoROYAL

    Rasul meu este cel mai malefic lucru cand vine vorba de anti-cheaturi
  17. Am cazut pe burtik la faza cu "Recrutare Consultanti" hahaha  poate ceva bun b-zoneului poate ceva rau =)))) o sa fie amuzant sa privesc

  18. ULALALALALA gold timessssssssssss for b-zone ->

     

     

  19. LIVESTREAM HIGHLIGHTS #2

     

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.