Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cristo

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Cristo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Numele tău: Cristo Poziţia ta: Pro Argumentul 1: În cazuri excepționale cum ar fi un viol, femeia are tot dreptul de a se adresa la un medic și de a înlătura copilul violatorului dacă aceasta nu-l dorește. Argumentul 2: Adolescentele ce devin mame din cauza accidentelor sexuale deseori au un viitor mai restrâns deoarece pentru a crește copilul sunt nevoite să părăsească școala, pot să ajungă să-i ofere copilului o educație neadecvată, majoritatea nu dispun de un venit minim pentru a crește un copil, ce drept urmare i-ar oferi copilului o viață mizerabilă și plină de chin. Argumentul 3: Conform drepturilor civile femeia are tot dreptul de a avea stăpânire deplină asupra corpului său. Alte precizări: - Fraza e prost formulată, fraza corectă e „femeia are tot dreptul de a avea stăpânire asupra corpului său” e mai corectă, deci ca urmare femeia poate decide dacă să asigure cu resurse un alt ”corp” în interiorul corpului său și poate să decidă dacă dorește să suporte suferințele în perioada nașterii.
  2. Capitalism - Privatizare, calitate, concurență. Prosperitatea financiară e pentru oameni deștepți cu mintea deschisă, sărăcia e pentru conservatori și săraci. Cum a zis și Kiyosaкi: „Un om inteligent și bogat se numește capitalist, un om inteligent și sărac se numește socialist”.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.